2018. június 30., szombat

Memória habos talpbetét - Jelenlegi ára: 1 Ft

POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATó
Méretre vágható


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-02 09:33 .

Vonyx WM-512C VHF vezeték nélküli mikrofon szett (1 db KÉZI + 1 db FEJ mikrofon) + Koffer+3 ÉV GARI* - Jelenlegi ára: 27

Vonyx WM-512C VHF vezeték nélküli mikrofon szett (1 db KÉZI + 1 db FEJ mikrofon) + Koffer
Műszaki adatok:
- Típus: Vonyx WM-512C
- Mikrofon: 1 db KÉZI mikrofon + 1 db Zsebadó, fejmikrofonnal
- Igényes kialakítású, jó minőségű mikrofon
- Elméleti hatótávolság, nyílt terepen: 50 m
- Stabil hatótávolság: 15-20 m
- Frekvencia tartomány: VHF
- Működési frekvencia: 200, 175 MHz és 201, 400 MHz
- Elem/akkumulátor típusa: 2 db AA (ceruza elem) - Nem meríti az elemet, nagyon ritkán kell benne cserélni
- Előerősített kimenő jel, szabályozható
- Kimenet típusa: 2 db XLR papa + 1 db 6, 3 Jack
- Vevő tápellátása: 12v adapterrel, tartozék
- Akár szivargyújtóról vagy bármilyen 12v akkumulátorról is üzemeltethető
- Vevő mérete: 12 x 18 x 40 cm
- Vevő tömege: 0, 6 kg
Termékleírás:
A Vonyx mikrofonok a holland discotechnikai óriás, Skytronic termékei. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árainak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Vonyx termékre 3 év teljes körű garancia érvényes.
A Vonyx WM szériája árkategóriájának egyik legnépszerűbb típusa, mely számos változatban kapható. A WM-511 a széria egy mikrofonos, az WM-512 a széria két mikrofonos VHF frekvencián működő változata. A szett lényegében mindent tartalmaz, amihez a használat során szükségünk lehet, így a mikrofonokat, vevőt, adaptert, elemet és összekötő kábelt is. A vevőegység 12v bemenettel rendelkezik, így nem csak 220v-ról használható, hanem akár autó szivargyújtóról vagy bármilyen 12v-os forrásról, akkumulátorról üzemeltethetjük. A mikrofonok elméleti hatótávolsága 50m nyílt terepen, megfelelő körülmények között akár ilyen távolságból is képes működni. A stabil hatótávolság, amit minden körülmény között szakadás mentesen tud, 15-20m. Az adó-vevő közötti kapcsolat erős, épületen belül, falak között is jól használható. Profi minőség, torzítások és zavarok nélkül. A vevőn a mikrofonok hangereje szabályozható az előlapon található potméter segítségével, előerősített vonalszintű jelet képes előállítani. Előnye ennek a típusnak a Skytec STWM szériával szemben hogy független 2db XLR papa kimenet található rajta így a két mikrofont külön be tudjuk kötni egy keverőbe valamint a Vonyx WM szériás mikrofonokhoz egy műanyag koffer is jár a szállítás megkönnyítéséhez. A vevő egységen egy digitális kijelző mutatja a frekvenciát. A szett nem összetévesztendő a 4-5e Ft-os társaival, ez valóban jó minőség, amely komolyabb felhasználásra is ideálisan alkalmazható. Ajánlani tudjuk igényesebb karaoke felhasználásra, kisebb hangosításokra és zenekaroknak egyaránt. Árkategóriájában az egyik legjobb minőséget képviseli.
Mikrofon választék:
A szetthez a gyártó 1 db kézi mikrofont valamint 1 db fej mikrofont ad, de több változatban is elérhető és nagyon jól kombinálható. A WM-512H a termék fejmikrofonos változata, a WM-512C pedig egy vegyes szett. Ezen kívül külön megvásárolható hozzá a Skytec VHF Pack (200. 175 Mhz) illetve Skytec VHF Pack (201. 400 Mhz) , mely mikroportot, csíptetős mikrofont és fejmikrofont is tartalmaz.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt cégünknek! Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk számításait és olyan terméket kapjon, ami valóban megfelel igényeinek. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan tudunk megoldást találni az ön részére is. A visszaküldés és elállás részleteit a felhasználási feltételek között találja!
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
27. 990 Ft/szett
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 27 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 20:58 .

Honda Nes index - Jelenlegi ára: 1 368 Ft

 Honda Nes Bontott gyári alkatrész.  Csak az index!!!!! SEMMI MÁS RÓLA!!!!! !!!!! !
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 1 368 Ft
Az aukció vége: 2018-07-22 00:49 .

0E171 HAMA UV FILTER 58 mm UV 390 (0-HAZE) M58 - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Eredeti műanyag dobozában található, karcmentes, alig használt, fényképezőgép-tartozék, kiegészítő szűrő lencse. Szélesség: 0. 58 cmSúly: 0. 045 kg
Termékeim között több fotós kellék található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( fényképezőgép fotós kellék fotószűrő fényszűrő fotós fényképező 70158 uv szűrő uv-szűrő uv filter uv-filter fotóskellék fényképész színszűrő photo filter photofilter fotófilter fotó filter szűrőlencse )

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-05 02:18 .

Mini LED lámpák lufik, esküvői díszek, papírlámpák megvilágításhoz - Jelenlegi ára: 1 Ft


Vezeték nélküli mini LED lámpa
Alkalmas lufik, papírlámpák, vázák, esküvői díszek, virágkompozíciók megvilágításhoz. Nagyobb tárgyak megvilágításához 2-3 lámpát célszerű használni, hogy az eredmény látványos legyen.
Használatának csak a képzelete szab határt!
A legegyszerűbb díszítést is feldobja
Választható színek: piros, zöld, kék, lila, rózsaszín, meleg fehér, hideg fehér, sárga, narancssárga, szivárvány
Rendelhető villogó és nem villogó kivitelben. Kérem rendelés előtt egyeztessünk, hogy milyen szín és formátum van raktáron!
Mérete: körülbelül 3, 2 x 1, 1 cm
A csomag 1 LED lámpát és a hozzá tartozó elemeket tartalmazza. Használat előtt egy papírcsíkot kell eltávolítani a termékről. Működési ideje kb. 4 óra. Lufik megvilágításánál először be kell kapcsolni a lámpát, beletenni a lufiba, majd ezután felfújni azt levegővel vagy héliummal.
A termék külföldről érkezik, a szállítás 15-30 munkanap. Kérem csak ennek ismeretében licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-01 19:00 .

JVC polchangfal - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eladó a képen látható JVC hangfal pár. Jó állapotban, hibátlanul működik. Külsőre is jó állapotban! garanciával!

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 06:17 .

"szuszék kulcstartó", fogas, akasztó, antik, dekor-design - Jelenlegi ára: 5 900 Ft


43*7 cm-es (szél, mag) régi, kézzel faragott szuszék láda eleme újragondolva és kovácsoltvas szögekkel egy masszív szép kulcstartó készült belőle. Eredeti színe meghagyva... Valamit tudtak a régiek...


Jelenlegi ára: 5 900 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 13:47 .

BARTÓK,KODÁLY,KOCSIS BAKELIT VÁLOGATÁS JÓ ÁLLAPOTBAN! - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Magyar bakelit válogatás 9 darab lemez szép állapotban!

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-07 12:51 .

Csajos hologrammos tolltartó/sminktáska - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 1090 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
A képen láthatóakból lehet választani
1 db/csomag
20 cm
all/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-01 10:13 .

Mini praktikus zacskó forrasztó - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 895 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ   2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE nem vonható. Ha 1 ft-ért nyeri csak a postát fizeti.
br/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-01 08:41 .

4 db banán radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-3 hét szállítási idővel. A postaköltség 675 ft, nem összevonható több termék vásárlása esetén.
Szín nem választható, véletlenszerűen küldik.
4 db/csomag
Minden 1 ft!
my/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-01 06:46 .

MNK FÓLIÁS FORGALMI SOR, 1988. 1 DB. 1 FT-RÓL! - Jelenlegi ára: 322 Ft

ELADÓ ÉRME,    
EZEN TÉTELEK MÁR AZ ÚJ POSTAKÖLTSÉGGEL LETTEK LISTÁZVA!! MINDEN RÉGI TÉTELRE IS EZEN POSTAKÖLTSÉGGEL LESZ POSTÁZVA MÁJUS 16-a UTÁN.
SIMA POSTA, ELSŐBBSÉGI SIMA POSTA NEM LEHETSÉGES NÁLAM.  TOVÁBBRA IS CSAK KIZÁRÓLAG AJÁNLOTTAN POSTÁZOK, AMINEK DÍJA 495 FT, MINDENKINEK, EGYSÉGESEN. REMÉLEM ÍGY ÉRTHETŐBB MINDEN KEDVES LICITÁLÓNAK, VEVŐNEK.
KEDVES VÁSÁRLÓ, LICITÁLÓ! AMENNYIBEN NYERTES LICITET TESZ, AKKOR A NYERTES ÁRON KELL MINDEN EGYES MEGNYERT TERMÉKET KIFIZETNI. A NYERTES ÁR NEM KÉPEZI ALKU TÁRGYÁT, ABBÓL NEM ADOK KEDVEZMÉNYT SENKINEK SEM. A POSTAKÖLTSÉG SEM ALKU TÁRGYA.  KÖSZÖNÖM SZÍVES MEGÉRTÉSÜKET.
SZERETNÉM FELHÍVNI A KEDVES LICITÁLÓK FIGYELMÉT, HOGY A TARTÁSFOK MEGÍTÉLÉSE MINDENKINEK A SAJÁT FELELŐSSÉGE. HA NEM FELEL MEG, KÉREM NE LICITÁLJON!
SZERETNÉM FELHÍVNI A KEDVES LICITÁLÓK FIGYELMÉT, HOGY A "GONOSZ" ELADÓ MINDENKINEK AUTOMATIKUSAN A VATERÁN KERESZTÜL  *** VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT *** KÜLD KI. HA NEM HAJLANDÓ MEGKERESNI VAGY ELOLVASNI A LEVELET A POSTAFIÓKJÁBAN, ÉS ESETLEGESEN EZEN KAPCSOLATFELVÉTEL A RÉSZEMRŐL A KEDVES LICITÁLÓNAK NEM FELEL MEG, KÉREM NE LICITÁLJON!  
SZERETNÉM FELHÍVNI A KEDVES LICITÁLÓK FIGYELMÉT, HOGY AZ ELADÓ A PÉNZ BEÉRKEZÉSÉNEK NAPJÁN, LEGKÉSŐBB MÁSNAP POSTÁZZA A MEGNYERT TERMÉKEKET, ÍGY AZ MAX. 2 MUNKANAPON BELÜL  A KEDVES VEVŐNÉL KELLENE LENNIE. HA NEM FELEL MEG, KÉREM NE LICITÁLJON!
AZ ELADÓ A LEHETŐ LEGJOBB (KINEK MI A JÓ)  CSOMAGOLÁSBAN PRÓBÁLJA KÜLDENI A MEGNYERT TERMÉKEKET, AKINEK NEM FELEL MEG, KÉREM NE LICITÁLJON!
A NYERTES VEVŐNEK  A  MEGNYERT TERMÉKET  MINDEN ESETBEN ÁT KELL VENNIE, KI KELL FIZETNIE.  
FIGYELEM! A POSTAI DÍJAKTÓL, MELY MEGTALÁLHATÓ A TERMÉKLAPON, NEM TÉREK EL,  UTÓLAGOS CSÖKKENTÉSEKET NEM FOGADOK EL! AKINEK NEM FELEL MEG, KÉREM NE LICITÁLJON!
EGYSÉGESEN MINDENKINEK: 495 FT, DÍJCSÖKKENTÉS, KEVESEBB UTALÁS ESETÉN NEM POSTÁZOK!!!  
A KÉP(EK)ET MINDEN ESETBEN TEKINTSÉK MEG (JÓ NAGYOK),
MÁST NEM TUDOK HELYETTE KÜLDENI, AKINEK NEM FELEL MEG, KÉREM, NE LICITÁLJON.
HA KÉRDÉSE VAN A TERMÉKET ILLETŐEN, TEGYE FEL, VÁLASZOLOK!
LICITET NEM TÖRLÖK!
A NYERTES VEVŐ A NYERÉSI ÉRTESÍTŐN KÍVŰL MEGKAPJA A VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT IS, AUTOMATIKUSAN.
FIGYELEM!!!!! !!!!! !! AKI NEM AKARJA MEGTALÁLNI, LETAGADJA, SZÁNDÉKOSAN KITÖRÖLTE(VÉLETLENÜL) A VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT, KÉREM NE IS ÍRJON, CSAK ÉRTÉKELJEN.
NEM POÉNBÓL ÁLLÍTOTTAM BE A VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT, BENNE A FIZETÉSHEZ SZÜKSÉGES ADATOKKAL, INFORMÁCIÓKKAL.
NEM ÉRDEKEL, HA NEGATÍVOT KAPOK.
KÉREM A NYERTES VEVŐT, HOGY 3 NAPON BELÜL JELENTKEZZEN EMAILBEN!
POSTÁZÁS: TERMÉKLAP SZERINT, SIMA(!!!!! !!!!! ) LEVÉLBEN SEMMIT SEM KÜLDÖK!!!
AKINEK NEM FELEL MEG, KÉREM NE LICITÁLJON.
****A LICITÁLÁSSAL ELFOGADJA VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEIMET****
KÉREM NÉZZE MEG EGYÉB TERMÉKEIMET IS, KÖSZÖNÖM!

Jelenlegi ára: 322 Ft
Az aukció vége: 2018-07-13 20:09 .

Havas Henrik - Pornó 1. - Jelenlegi ára: 750 Ft

Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el a Bemutatkozó oldalam-at!
 
Jó állapotú könyv
 


Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 18:23 .

A képen látható termék egyben eladó - Jelenlegi ára: 1 Ft


Elöször is köszönöm , hogy megtekintette az aukciómat.
A képen látható termék eladó.
Csere nem érdekel!
Magánszemélyként garanciát nem tudok vállalni rá!
További termékeim
 
Vásárlási feltételek:
Postaköltség a vevőt terheli. Esetleg siófoki személyes átvétel megoldható, személyes átvétel esetén megtekinthető, amennyiben lehetséges akár ki is próbálható!
Kérem, a nyertes licitáló 1 héten belül jelentkezzen, valamint további 7 munkanapja van a vételár kiegyenlítésére. Előnyben részesítem az e-mailben történő kapcsolattartást A licit lezárta után a vatera küld egy automatikus vásárlási értesítőt a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokkal. Ha bármilyen probléma / kifogás adódik a termékkel, szállítással, csomagolással kapcsolatban kérem azt lehetőleg e-mailben, esetleg telefonon jelezze felém ( ne az értékelésen keresztül! ), és amennyiben a panasz jogos, megpróbálom a lehető leggyorsabb és legrugalmasabb módon orvosolni.
A vételár beérkezése banki befizetés esetén azonnali, belföldi átutalás esetén az átutalás kezdeményezését követő 0-48 óra. Előnyben részesítem a postai szállítást, ajánlott levélként (0-2 kg-ig) vagy standard csomagként (0-20 kg-ig). Sima levélként és utánvétes küldést nem vállalok! Szállítási hiba és szállítási sérülés esetén reklamációt a posta felé csak átvételi jegyzőkönyv birtokában tudok kezdeményezni (ebben az esetben kérem, vetessen fel a szállítóval jegyzőkönyvet, vagy bontsák ki együtt a csomagolást és vizsgálják meg / próbálják ki a terméket).
Nem fogadok el olyan reklamációt,
- ami a termék valamilyen az általános rendeltetésszerű használattól eltérő, egyedi igényű vagy speciális célra történő felhasználásával kapcsolatos problémából ered.
- ami a vevő által vélt, de a terméklapon fel nem tüntetett és a leütést megelőzően az eladóhoz intézett kérdések között nem tisztázott tulajdonsággal, képességgel / annak hiányával kapcsolatos.
- amit a termék gyári specifikációja egyértelműen kizár (a termékleírás alapján az áru az interneten egyértelműen beazonosítható vagy az üzenetváltó rendszeren keresztül a szükséges információ megkérdezhető).
Amennyiben mégis hiba/elírás lenne a termékleírásban, kérem üzenetben jelezze!
Minden érvényes licit vagy vásárlás előtt a tévedések elkerülése végett a vatera rendszer megerősítést kér. A megtett ajánlat minden esetben érvényes vételi ajánlat a felhasználónév tulajdonosától (akkor is ha ,, úgy hagytam a gépet és a gyerek licitált" vagy ,, a barátom/szomszéd kért meg, hogy licitáljak, de mégsem kell neki"). Ebből kifolyólag érvényes licitet nem töröltetek, az erre irányuló kérdésekre nem válaszolok!
Amennyiben felmerülne a vevő részéről olyan körülmény, mely miatt a vételárat mégsem tudja a megadott határidőig kiegyenlíteni, kérem, jelezze! Ebben az esetben fenntartom a nyertes licitáló számára a terméket az általa megjelölt határidőig.
 
Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-13 17:53 .

MSI CX600 HANGSZÓRÓ - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


MSI CX600 HANGSZÓRÓ (CX600)
Termékleírás:
-
Vásárlói tájékoztató:
Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, azt lehetőség szerint licitálás előtt tisztázzuk.
Kérnék mindenkit, hogy csak abban az esetben licitáljon, ha elolvasta és elfogadta feltételeinket!
Köszönjük az érdeklődést.  Kérem tekintse meg további termékeinket.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 13:57 .

2 személyes színes függőágy hordtáskával 185x125cm - Kék-Zöld - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

2 személyes színes függőágy 185x125cm - Kék-Zöld
? Kiváló minőségű, ragyogó színek, könnyen felszerelhető!
? Rendkívül könnyű, összecsomagolva nagyon kis helyet foglal, így könnyen hordozható.
? Ideális kül-és beltéri használatra egyaránt.
Úgy véled a függőágyat csak nyáron lehet használni a vízparton és a természetben? Hogy semmi értelme csak tavaszra és nyárra vásárolgatni? Akkor ajánlunk neked valamit, ami megváltoztatja a véleményedet! Készülj fel nemcsak a jó időre, vidd magaddal bárhová ezt a vidám és nagyszerű függőágyat! Egy fárasztó nap után nincs is kellemesebb, mint lepihenni egy függőágyba.
Tipp: esős napokon akár bent is használhatod, vagy alakíts ki egy saját relaxációs, olvasó sarkot! Szinte bárhol kialakíthatod kényelmes pihenőhelyed!
Tulajdonságok:
- 85% pamut, 15% poliészter
- Fekvőfelület hosszúsága: 185 cm
- Fekvőfelület szélessége: 125 cm
- Teherbírás: 160 kg
- Saját tömeg: 1. 30 kg
- A termék méretei 10%-ban eltérhetnek


Jelenlegi ára: 2 590 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Möller 1/4' 46 részes dugókulcs készlet - Jelenlegi ára: 7 990 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Möller 1/4'  46 részes
dugókulcs készlet
- kék táskában
Nálatok is sok a szerelni való a ház körül? Máris nekiugranál, de nincs meg a megfelelő eszközöd?
Legyél bárhol, bármikor, ha ez a szerszámkészlet nálad van, akkor szinte bármit meg tudsz javítani. Autószerelőknek kifejezetten ajánljuk, de munkában és otthonodban is egyaránt hasznát veheted.
Egy könnyen hordozható műanyag táskában kapod tőlünk, a készlet tartalmaz 21 db különböző csavarhúzó bitet, és 13 db 4-14 mm hatlapú dugókulcs fejet, így nem lesz olyan csavar, amit ne tudnál kicsavarni vagy betekerni. A táska tartalmaz még 2 db hosszabbítót, egy 50 és egy
100 mm hosszút, legyen bármennyire is hozzáférhetetlen egy csavar, ezekkel könnyedén eléred majd.
 
Egy hajlékony hosszabbítót (150 mm) is találsz a készletben, ami még tovább könnyíti a dolgodat az esetleges hozzáférhetetlen helyeken, továbbá megtalálható még benne egy átkapcsolható racsni,
egy csúszkás T hajtószár és még sok egyéb tartozék is!
Ha eddig nem volt meg garázsodban a megfelelő szerszám készlet, akkor itt az alkalom!
 
A készlet tartalma:
- 46 db-os 1/4"-os dugókulcs készlet
- 1 db átkapcsolható racsni
- 13 db dugókulcs betét (4/ 4, 5/ 5/ 5, 5/ 6/ 7/ 8/ 9/ 10/ 11/ 12/ 13 és 14 mm)
- 1 db kardáncsukló
- 1 db kihúzható hajtószár
- 1 db csavarhúzó markolat
- 2 db hosszabbító (50 és 100 mm)
- 1 db hajlékony hosszabbító 150 mm
- 4 db belsőkulcsnyílású csavarkulcs (1, 27/ 1, 5/ 2/ 2, 5)
- 1 db adapter 6, 3 mm (1/4") hatlapra
- 21 db csavarhúzó betét (6 db belső hatlap 3-8 mm,
3 db egyenespengéjű 4/5, 5/7 mm, 3 db kereszthornyú Nr. 1/2/3, 3 db Pozidriv Nr. 1/2/3,  6 db T-Profil T-10/15/20/25/30/40).
Eredeti ár: 14 990 Ft
Akciós ár:
7 990 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 02:02 .

BV008259 Drapp csillagos rugizsák Új - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Új, nincs csomagolása.
Kívül belül  pamut 100% , belül közötte bélelt.
Dereka gumírozott.
hossz: 50cm.
A katalóguskép illusztráció, az eladó termékugyan így néz ki.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 16:42 .

Sven Delblanc: Kirándulások (*85) - Jelenlegi ára: 500 Ft

Sven Delblanc: Kirándulások
A megrendelt könyvek a rendelést követő 2. munkanaptól vehetők át a Könyvgyorsan budapesti antikváriumában a bolt nyitvatartási idejében, vagy kiszállítjuk Önnek a Szállítási és garanciális fül alatt részletezett feltételek mellett.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 02:11 .

2018. június 29., péntek

Antik "Oroszlános" bronz asztali csengő - cselédcsengő vagy hotelcsengő - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

Kedves Vásárlónk!
 Termékeink átvételére  mi mindenképpen a személyes megkeresést, személyes átvételt ajánljuk! Óbudai régiségboltunkban kényelmesen megtekintheti a kiválasztott tárgyat, dönthet a vásárlásról! Erre minden hétköznap 10: 30-18: 00 között van lehetőség! Természetesen mód van a csomagküldésre is, de a szállítás kapcsán keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk! A termékleírásban minden adatért jótállunk, a leírást legjobb tudásunk alapján készítjük el! A nyertes vásárlótól az aukció zárását követően legkésőbb 3-4 napon belül valamiféle visszajelzést várunk, ill. a termékeket maximum 14 napig tároljuk, ezután lezárjuk az aukciót és visszajelzést készítünk a partnerről! Önnek az internetes vásárlásokról szóló jogszabályok és törvénykezések értelmében 14 naptári napja van arra, hogy a megrendelt árucikket visszaküldje címünkre, ha bármilyen kifogásolni valót talál benne. Minden vásárlásról számlát vagy nyugtát állítunk ki!
Aukciónk tárgya a képeken látható antik, vélhetően 1880-1920 között készülhetett gyönyörű bronz asztali csengő. Darabunkat valószínűleg cselédcsengőként használhatták egykoron, de azzal sem vitatkoznék, ha valaki egy hotelben látott volna ilyet 100 évvel ezelőtt. Állapota kifogástalan, hangja gyönyörű.
Mérete: 6 x 12 cm.
Eredetiségére örök pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!


Jelenlegi ára: 38 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 02:46 .

Krém tekla gyöngy 10 mm-s (kb 100 db)-NEM FŰZHETŐ - Jelenlegi ára: 830 Ft

Krém tekla gyöngy 10 mm-s (kb 100 db)


Jelenlegi ára: 830 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

140 ledes Karácsonyi izzósor/ fényfüzér - kül- és beltérre - Jelenlegi ára: 2 390 Ft


140 ledes Karácsonyi izzósor/ fényfüzér - kül- és beltérre
Te is epekedve várod már az ünnepi hangulatot, fényeket és csillogást?
A Karácsony nélkülözhetetlen kellékei a különböző hangulatvilágítások. Ezzel az égősorral egyszerűen és dizájnosan feldíszítheted otthonodat, kertedet, erkélyedet és a fenyőfát is.
Kül- és beltéren egyaránt használható! A sötétzöld kábelezés szinte észrevétlenül belesimul a környezetbe, így nem rontod vele a ház vagy a karácsonyfa összképét.
A beépített vezérlővel 8 féle programot futtathatsz le, állíthatsz gyors, vagy lassú villogást, áttűnést és sima világítást.
 
Tulajdonságok:
- Karácsonyi LEDES égősor
- Beépített adapterrel
- Nem sorolható
- Kül- és beltéri használatra is (IP44)
- 8 programos vezérlő
- 220V-ról üzemeltethető
- Fényfüzér hossza: 8, 4+0, 7 méter
- Ledek száma: 140 db
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 3 690 Ft
Akciós ár:
2 390 Ft


Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 12:44 .

ZÁRAK NÉGY DARAB - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

ELADÓ  NÉGY DARAB AJTÓBA VALÓ ZÁRBETÉT HASZNÁLT ÁLLAPOTBAN
HÁROM DARAB ELZETT EBBŐL  3 DARAB 94863 SZÁMÚ  SZÁMÚ KULCSOK NINCSENEK HOZZÁ
AZ 1-2-ES KÉPEN LÁTHATÓNÁL A JOBB OLDALI NAGY ELZETT MÁR NINCS MEG
MOIA  TORINO ITALY  MÉRETE: 21X14X3 CM 4 PONTON ZÁRÓDÓ BIZTONSÁGI ZÁRBETÉT KÉT KULCS VAN HOZZÁ
EGYIK MOZGATJA A NYELVET DE NEM LEHET KIVENNI
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL CORVIN MOZINÁL

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 22:46 .

Megfigyelő kamera beépített rögzítővel - Jelenlegi ára: 6 490 Ft


Megfigyelő kamera
beépített rögzítővel
 
A legújabb fejlesztésű egyetlen chipbe beágyazott videó megfigyelő rendszer.
 
A termék a funkciói: videó, hangfelvétel, mozgásérzékelés, éjszakai infravörös monitoring, fényérzékeny indukció és körkörös felvételi mód a tárolásra. Széles körben használható.                                   
 
Anyaga: alumínium Szín: ezüst  Videokamera: 300. 000 pixel, 1/4 "CMOS érzékelő Videó felbontás: VGA 640x480 Formátum: MPEG 4/3GP S / N arány: 48dB Fehéregyensúly: Auto Optika: 3. 6mm  Tárolási támogatás: Micro SD kártya (nem tartozék) Tárolási kapacitás: max. 32GB  Bemeneti feszültség: 220/110V Tápfeszültség: 5V/1A Tápellátás: AC USB adapterrel Méret: 9cm x 9cm x 8. 5cm           
 
Funkciók: videó + hangfelvétel + éjszakai mozgásérzékelő! Egyszerű telepítés, felszerelés.                    Csak csatlakoztasd az adapterhez és máris kezdődik a videó rögzítése automatikusan! A memóriakártyára rögzített anyag 30 perces fájlokban kerül mentésre a kártyán!                                                     
 
csomag tartalma: 1 x DVR kamera 1 x Kártyaolvasó  1 x Hálózati USB töltő 
Tulajdonságok:
Az első olyan kamera, amely egy egységben elvégez mindent! A kamera által létrehozott képet a rögzítéssel integrálták! Könnyen kezelhető, telepíthető! Közvetlen tápellátásról üzemel! Alkalmas teljesen önállóan működni! TF kártya támogatása (nem tartozék), maximum 32GB méretig 24 órás üzemidő, egész nap dolgozik! Éjszakai infravörös megfigyelés (IR éjszakai változat), hatékony látótávolság eléri a 10 métert! A legújabb mozgásérzékelő technológiával készített felvétel automatikus 30 percenkénti videó anyag mentéssel, így tökéletesen optimalizáltan használja fel a tárhelyet. Integrált chip + nagy sebességű videó processzor!


Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-09 19:43 .

VÁKUUMPIPETTA WELLER WVP - Jelenlegi ára: 29 990 Ft


VÁKUUMPIPETTA WELLER WVP
Termék azonosító: 34987
Vákuumpipetta WVP
Leírás
A WVP vákuum pipettával az alkatrészeket egyszerűen és biztonságosan mozgathatjuk. Ideális tartozéka a WR 3M javító állomásnak.
Szállítás tartalma
Pipetta
Csatlakozó tömlő
TŰ feltét 2 szívó feltéttel. Mennyiség: 1 db(Egységár: 29 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Salt ügynök - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Elado hibà tlan salt bluray!
Személyesen Veszprémben v Postà n ? +700ft?
Csere nincs!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 16:27 .

Ford Fiesta 1.4 TDCi biztosítéktábla - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

2004-es 1. 4 tdci biztosítéktábla relékkel, biztosítékokkal.   Van más is a típushoz.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 09:11 .

Honda VT750 olajbeöntő nívópálca - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Eladó Honda VT750 ACE olajbeöntő nívópálca..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..

Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 01:04 .

Okay 90-es hálózsák 84 cm hosszú - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Eladó kislányom kinőtt hálózsákjai. Sok hálózsákot teszek fel, vannak használtabbak, vannak újjak és alig használtak, minden méretben. Mindig jelzem az állapotát, az ár is így lesz beállítva. Vannak nagyon melegek és kevésbé vastagok is. A hálózsák nagyon jó dolog, mert a gyerek egész éjjel melegben van, és nem tudja lerántani magáról, mint egy papalant. Védettség egész éjszakára, a szülők nyugodtan alhatnak.
Ez egy Okay hálózsák 90-es méret, de minden zsáknál a mért adatokat vegyétek figyelemben. Ez egy kicsit használtabb zsák, jó állapotban van, csak annyi hibája van: egy picit bolyhos, de alig látszik. Vastagsága közép vastag, végig cipzáras középen. Felül cipzárfej védő, hogy nem bántsa a pici nyakát. Nagyon aranyos csajos színe van, kényelmes kis darab.
Folyamatosan rakok fel nagyon szép gyerek dolgokat. Rengetek játékot, cipőt, csizmát, szandált, ruhát és mindent, ami gyerek. Őszi, téli, tavaszi cuccot, amik nagyon szép állapotban vannak, mert mindenünkre vigyáztunk. Szép, cuki dolgokat, amivel biztosan elégedet, leszel. Aminek hibája van, azt leírom. Biztosan találsz, amire szükséged van, válogassál kedvedre. Ha bármi kérdésed van, csak írj nyugodtan.

Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 01:12 .

Skinny Fit & Denim állítható gumis derekú fiú farmernadrág ...164-es....ÚJ !!!! - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

H&M-ben vásárolt használatlan, állítható gumis derekú farmernadrág a képek és a megadott méretek szerint eladó!
Nézd meg a többi aukciómat is, postaköltséget spórolhatsz!


Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 17:24 .

2018. június 27., szerda

under armour kamasz strech sport felső,piros,kompressziós - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

kamasz méret, elasztikus sport felső, mell 54-75cm ig nyúlik, hossza 52cm, nagyon jól nyúlik, élénk tűzpiros

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 21:34 .

Masha: mágikus rajztábla - Simba - Jelenlegi ára: 7 310 Ft

A Masha: mágikus rajztábla - Simba leírása: Mágikus Mása és a Medve mintás rajztábla, hogy le tudd rajzolni kedvenceid kalandjait, vagy alkoss nekik új kalandokat! A méltán népszerű orosz mese főszereplője Mása és a Medve. Mása egy nyughatatlan kislány, aki sok bonyolult feladatot megold. Medve a barátja, akivel folyton elképesztő kalandokba keveredik. Légy te is részese varázslatos kalandjaiknak! Mérete: 46 x 31 x 3 cm.

Jelenlegi ára: 7 310 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Wharfedale Programme 35E installációs hangfal - Jelenlegi ára: 49 999 Ft

Diszkrét, stílusos megjelenésű installációs hangfal, mely megállja helyét minden építészeti környezetben. Optimalizált frekvenciaátvitele sima és természetes hangterjedelmet kölcsönöz, megtartva a semleges, naturális hangképet, ami elengedhetetlen a pihentető háttérzenéhez. 8 Ohmos csatlakozásán kívül 100 V vagy 70 V-os rendszerekbe is beépíthető. Ideális mobil DJ-k részére, utazó zenekarok, kisebb klubok, rendezvénytermek és éttermek hangosításához.
Teljesítmény (RMS / max): 60 / 120 W
Kialakítás: 2 utas installációs
Mélyhangszóró mérete: 6, 5 inch
Magassugárzó: 1 inch
Impedancia: 8 Ohm
Frekvenciaátvitel: 65 - 20. 000 Hz
Max. hangnyomás: 112 dB
Tömeg: 6, 2 kg
Méretek (szé x ma x mé): 196 x 275 x 192 mm
A termék teljesen új. Dobozával együtt teljesen új állapotban 6 hónap garanciával. Az ár párra vonatkozik.
Új ára: 109. 990Ft volt.


Jelenlegi ára: 49 999 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 17:18 .

Memory Foam - Emlékező talpbetét TV Shop - Jelenlegi ára: 699 Ft


A Memory Foam anyagot a NASA fejlesztette ki, amikor olyan anyagokat kerestek, amelyek a legnagyobb energia elnyelését biztosítják. Anyaga egy nagy viszkozelasztikusságú polyetilén hab, amely egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, így tökéletesen nyomáspont nélkül érintkezik a testtel. Ennek következtében rehabilitációs és megelőző lehetősége kiemelkedő.
Bizonyára Ön is hallotta, hogy egy ember átlagosan 8-10. 000 lépést tesz meg naponta.
Ahogy egyre idősebb az ember a lábai is változnak, kezdik elveszíteni a tartásukat, és a talp párnázottsága is csökken.
Súlyunk is hatással van a láb izmokra, az ínszalagokra, de egyéb más problémák is okozhatnak lábfájást.
A memory habból készült talpbetétnek köszönhetően minden egyes lépés kényelmes puha érzést biztosít.
Lúdtalppal, bokasüllyedéssel rendelkezőknek nagyon kényelmes viselet!
Alátámasztja a talpboltozatot, növeli a stabilitást.
A gerinccsigolyákra ható  erők csökkennek!
Ha bármilyen talp, boka, térd, gerinc problémád van, érdemes kipróbálnod!
Bármilyen méretre alakítható!
Terápiás memóriahab talp: illeszkedik a láb formájához, úgy fogja érezni, mintha Önre öntötték volna.
Nyugtató hatás: pihenteti a fáradt lábat!
Tökéletes alátámasztás a testnek: a talp azon pontjait támasztja meg, melyekre járás közben erősebb nyomás terhelődik.
Hőérzékeny anyag: a memóriahab megtartja a test melegét
Jól szellőzik: a memória hab biztosítja a bőr természetes légzését
Tartalma: 1 pár talpbetét


Jelenlegi ára: 699 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 12:24 .

Parafatábla, 120x150 cm, alumínium keret, NOBO "Elipse" - Jelenlegi ára: 33 145 Ft


Parafatábla, 120x150 cm, alumínium keret, NOBO "Elipse"
Termék azonosító: 97220
- alumínium keretes parafatábla
- irodai és otthoni felhasználásra
egyaránt alkalmas
- lekerekített műanyag sarokelemekkelMennyiség: 1 db(Egységár: 33 145 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
A termék szállítása most:
INGYENES!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 33 145 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Ganxsta Zolee és a Kartell kazetták - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

5 darab kazetta, a képeken látható jó állapotban.
1997-2003 közötti.

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-04 12:20 .

Clevo-LAPTOP két típusú ALAPLAP*Javításokra*ALKATRÉSZEKNEK*.!..Az van ami a fotókon látható.!. - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Külföldi hagyatékból származó KÉT TÍPUSÚ ALAPLAP ÉS ALKATRÉSZEK!. Hozzáértőknek javításra.!. A FOTÓK ALAPJÁN!.
... Nem vagyok szakember és javítgatásokkal sem foglalkozom, előéletéről semmit sem tudok.!.. A FOTÓK ALAPJÁN!... AHOGY JÖTT ÚGY MEGY ÉRTÉKESÍTÉSRE!...
A személyes vásárlást preferálom, de a vevő költségére és felelőségére MPL NYOMKÖVETŐS ÉS EMAIL ÉRTESÍTŐ RENDSZERÉBEN POSTÁZHATÓ!.. Ekkor garanciát, visszavásárlászt és licittörlést sincs módomban eszközölni!...

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 01:32 .

Jégvarázsos hangszer csomag, akár 1Ft-ért! - Jelenlegi ára: 221 Ft


Eladó a képen látható csomag.
A furulya mérete: 16 cm
Állapotát és tartalmát a képek tükrözik.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk. A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valamit nem vettem észre, bátran szólj, s megbeszéljük : )!
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy július 2. és 9. között a postázás szünetel! Megértéseteket köszönöm!
A termékeket használat előtt tisztítani szükséges!!
 Kérdezz Bátran: ))
Pontos postaköltséget csomagolás után tudok mondani!!
Számlaszámom: 11732064-20064251 OTP Bank


Jelenlegi ára: 221 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 19:00 .

Ausztria ezüst 10 schilling 1964 Ritka évszám ! 7.5 gramm - Jelenlegi ára: 1 Ft


KÉREM NÉZZÉK MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS, RENGETEG ÚJ ÉRME KERÜLT FEL!
Több nagyobb tétel esetén számítani kell rá, hogy csomagként tudok csak postázni.
Ha van Magyar Posta csomagautomata cím, akkor 890. -ft a csomag, ez esetben majd kell telefonszám és e-mail cím.
Egyéb csomagküldő szolgálatokat, futárt sajnos egyenlőre nem tudok vállalni.
Ha a súly nem éri el a 2 kg-ot akkor postakész borítékban POSTÁN MARADÓ-ra tudom postázni 470. - illetve 610. - ft-ért is, így lehet vastag borítékot is küldeni.
Ebben az esetben kell a Posta címe és be kell menni a küldeményért.
POSTÁN TUDOM KÜLDENI A TERMÉKEKET, NINCS SZEMÉLYES ÁTADÁS, CSAK KIVÉTELES ESETEKBEN /PL. NAGY ÉRTÉK/
MEGKÉREK TISZTELETTEL MINDEN VÁSÁRLÓT, HOGY NE TELEFONON KERESSENEK HANEM E-MAIL-BEN. RITKÁN TUDOM FELVENNI A TELEFONT ÉS SOKSZOR ROSSZKOR HÍVNAK, RÁADÁSUL LEVÉLBEN MINDEN MEGMARAD.
MÉG VALAMI, CSAK AZ LICITÁLJON AKINEK KELL IS TERMÉK, VALAMINT AZ UTÓLAGOS ALKUDOZÁSOKTÓL KÉREM KÍMÉLJENEK MEG MERT EZ SZERINTEM TISZTESSÉGTELEN!
A Postadíjak:
normál méretű ajánlott postakész boríték: 470. -ft 
A5-ös nagy postakész ajánlott 610. -ft 
Sima postázást a vevő saját felelősségére vállalok, CSAK KISEBB MENNYISÉGNÉL!
Sima kicsi postakész 140. -ft
Sima elsőbbségi postakész 175. -ft
A posta változtatott, 24 mm-nél vastagabb levél már csomagként adható csak fel, ennek díja 1560. -
2 kg felett csomagként tudok postázni ennek díja 1760. -ft.
Jó licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-10 20:43 .

KISLÁNY RUHACSOMAG 12-18 HÓ 18 DB - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

ELADÓ KISLÁNY RUHACSOMAG 12-18 HÓNAPOS 18 DB!
Tartalmaz:
- 1 bélelt, kantáros nadrág
-1 bélelt nadrág
- 3 bársony farmer
-4 melegítő
- 1 kezes lábas pizsama
- 4 pulcsi
-1 mellény
-1 kabát
- 1 vékony bélésű kabát
- 1 gombos pulcsi
Márkák: H&M, Next, F&F
Ruhákon, folt, kisebb szakadás előfordulhat, mosva, vasalva nincsennek.
Füst, és állatszőr mentes lakásból származnak.
Előfordulhat más méret is a csomagokban, de mi időben hordtuk őket.
Csomagot nem bontok!
Személyes átvétel: Székely, Nyíregyháza.
Köszönöm, hogy benéztél, nézz szét a többi termékek között is, folyamatosan töltöm fel a gyermekeim kinőt ruháit.
Vásárólj több terméket egyszerre és spórolj, a postaköltségen.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 04:22 .

Kábelkötöző 300 mm Fehér Hőstabilizált TRU COMPONENTS 1577971 100 db - Jelenlegi ára: 575 Ft


Kábelkötöző 300 mm Fehér Hőstabilizált TRU COMPONENTS 1577971 100 db
Termék azonosító: 403712
Fehér
Kábelkötöző hossza 300 mm
Kábelkötöző
Hőstabilizált
Fogazat: Belső
Műszaki adatok: Anyag: Poliamid 66 ? Fogazat: Belső ? Gyártói szám: 1577971 ? Halogénmentes: Nem ? Hőmérséklet (max. ): +85 °C ? Hőmérséklet (min. ): -35 °C ? Kábelkötöző hossz: 300 mm ? Kábelkötöző jellemzők: Hőstabilizált ? Kábelkötöző szélesség: 3. 20 mm ? Köteg ? (max. ): 80 mm ? Szín: Fehér ? Tartalom: 100 db ? Típus (kategória): KábelkötözőMennyiség: 1 db(Egységár: 575 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 575 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2018. június 26., kedd

Gyöngy (műanyag) barack (10 mm) 15 darab - Jelenlegi ára: 95 Ft

Dekorálj velünk! Ezek a gyöngyök szép kellékek mindenféle kreatív munkához!
Méret: 10 mm. 15 darab.


Jelenlegi ára: 95 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 22:38 .

19.sz-i Tájkép ,eredeti keretben - Jelenlegi ára: 98 000 Ft

Festmény mérete : 56 x 68, 5 cm , kerettel : 75 x 88 cm,
olaj-vászon
Szépen megfestett , jellegzetes 19. sz-i tájkép, ismeretlen alkotótól.
A festmény és kerete tökéletes, egyből falra akasztható állapotban van.
Párdarabja megtalálható termékeim között.
Eredetiségre és leírtakra teljes körű garanciát vállalok

Jelenlegi ára: 98 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 10:40 .

3 db-os miniatűr fa cserép/terrárium dísz - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 795 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
3 db/csomag
Minden 1 ft!
joi/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-27 12:34 .

0D576 Régi kisméretű csengő inascsengő - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Cselédhívó , inashívó , extra kisméretű darab .
Vékony , magas hangon csilingel a fém rész , fogantyúja fából készült.
A csengő pereme kissé hullámos, de a hangja nagyon szép. Szélesség: 4 cmMagasság: 5. 5 cmSúly: 0. 013 kg
Termékeim között több csengő található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több inashívó csengő található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( inascsengő inas csengő inas hívó inashívó )

Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-30 23:21 .

Ip kamera - wifi kamera - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladó egy új wifis - ip kamea. Csak kipróbált állaotban.
Mobion vagy tabletten interneten keresztül mozgatható és élőben mefigyelhető vele az adott terüleg.
A Beállítása és müködtetése nem igényel különösebb szaktudást.

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 18:41 .

Eredeti Playstation 3 Grand Theft Auto IV PS3 játék - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

 Mint a képen!
Eredeti Playstation 3 Grand Theft Auto IV PS3 játék
Tökéletesen működik (minden játékunk tesztelt)
A sok EXTRA és különleges termék között, több konzolos termék is van.
Minden kérdésre szívesen válaszolunk !
Nézd meg a többi termékünket is, 10000 ft feletti vásárlásnál mi álljuk a postaköltséget!!!!! !!!!! !
Személyes átvétel Veszprémben lehetséges !
Folyamatosan bővülő kínálat !
Nézz körül nálunk, megéri : )))  !!!
Ha valamit nem találsz, kérdezz nyugodtan, több száz termékünk vár feltöltésre, ha van előrehozzuk a feltöltését !!!
Kérjük, hogy figyelmesen és meggondoltan licitáljanak mert LICITET nem törlünk !! Köszönjük !


Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 15:47 .

SJCAM SJ55A selfie bot telefonokhoz - Jelenlegi ára: 2 867 Ft

Gyártó:
SJCAM
ID:
SJCAMASJ55ASELFIE
Raktárkészlet:
Raktáron
Szállítási idő:
1
Argep. hu Szállítási idő:
Raktáron
SJCAM SJ55A selfie bot telefonokhoz
Monopod / selfie bot / selfie stick mobiltelefonokhoz
Okostelefonokhoz tervezve, univerzális típus, gumírozott markolat a biztos fogáshoz
Szabványos állványmenet + állítható adapter okostelefonhoz
20-97 cm között állítható, tömeg: kb. 132g

Jelenlegi ára: 2 867 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

1 pár Orthoped talpbetét szilikon - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 795 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
fin/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-27 06:26 .

Apple Watch 38mm Nylon tépőzáras szíj, halvány rózsaszín - Jelenlegi ára: 3 587 Ft

Gyártó:
Utángyártott
Raktárkészlet:
Raktáron
Szállítási idő:
1
Argep. hu Szállítási idő:
Raktáron
Szín:
Fehér
Apple Watch 38mm Nylon tépőzáras szíj, halvány rózsaszín

Jelenlegi ára: 3 587 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

VOLKSWAGEN POLO IV Vízhűtő 8309/165 - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

VOLKSWAGEN POLO IV 0000 (1999-2002) 1400 cm3 Benzin 3 ajtós
Vízhűtő eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: AUA
Kivitel: ferdehátú
Szín: ezüst
Klíma: Nincs
Váltó: Automata
Ajtók száma: 3
Megjegyzés:
Klíma: Nincs, ABS van
Szállítási és fizetési feltételeink: SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes, munkanapokon 8: 00 ? 16: 30, illetve szombaton 8: 00 ? 11: 30 óráig, ettől eltérő időpontban nem lehetséges. Átvétel helye: NagycenkSTANDARD POSTAI CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 1500 Ft, ez esetben a csomag épségéért felelősséget vállalni nem tudunk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. NEM STANDARD CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 2000 Ft, ez esetben a szállítás során keletkezett károkért a felelősséget mi vállaljuk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. UTÁNVÉTTEL POSTÁZVA: 2000 Ft standardként felelősségvállalás nélkül, 2500 Ft törékenyként felelősségvállalással. MÁS FUTÁRSZOLGÁLAT ELŐRE UTALÁSSAL VAGY UTÁNVÉTTEL: Túlméretes csomag esetén: ára szállítási cím, súly és méret függvényében, erről célszerű kollégáinkat kérdezni, nagyságrendileg 5000 Ft-tól.
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 20:42 .

Tripla Tolltartó Spiderman 8409 Piros - Jelenlegi ára: 4 790 Ft

 Ha szekrényed tartalmának megújításán gondolkozol, vásárolj ?? Tripla Tolltartó Spiderman 8409 Piros és más termékeket Spiderman! A legjobb minőség a legjobb áron már elérhető számodra! Poliészter: 60 %EVA: 40 %Méretei kb.: 19 x 24 x 5 cmSzín: Piros
A termék kiszállítási ideje 6-7 munkanap.
A termék cikkszáma: S0706647


Jelenlegi ára: 4 790 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Szovjet ÓRA szerkezet RAKÉTA - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Szovjet óra szerkezet RAKÉTA
A szerkezet müködését nemtudom, a képeken látható állapotban van, ha kérdése van szivesen vállaszolok.
Átvehető Budapesten a belvárosban, 16: 00 után vagy postai úton.
Tisztelt vásárló, a termék vásárlása után 1-3 nap mulva ki lesz postázva (munkanapokon) de igyekszem minnél hamarebb kipostázni. Köszönöm türelmét.
Képen látható az állapota, ha kérdése van, szivesen válaszolok : )

Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2018-07-05 18:27 .

Gumiabroncs - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Bridgestone Turanza ER30
- 205/60R16 92H //2db[db/2500Ft]
- Made in Japan 
 
Szallitas megoldhato !!

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 22:56 .

3545 Jelzett akvarell tájkép talán Katona Jenő - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Hibátlan, szép állapotú festmény, azonnal falra akasztható. Balra lent jelezve talán Katona Jenő. Papír akvarell, paszpartúzva, keretezve. A kép mérete 24, 5 x 38 cm, kerettel együtt 34 x 47, 5 cm.
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-29 23:16 .

Autó takarító szett - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
Söprű, lapátkával
com/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-27 10:31 .

Beurer LB88 Levegő ultrahangos hideg-meleg párásító - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

Eladó a képeken látható használt Beurer LB88 Levegő ultrahangos hideg-meleg párásító.  
Nagy párásítási teljesítmény az ultrahangos párásító technológia révén
A vízmelegítés révén baktériumszegény és higiénikus
Fehér vagy fekete színben
Párásító teljesítmény max. 550 ml/óra
Fokozatmentes ultrahangos porlasztó
3 fokozatban kapcsolható vízmelegítés
Legfeljebb 48 m2 helyiségméretig használható
Halk üzem
Higiénikus vízgőz
Tartályméret: 6 l
Levehető tartály
Megvilágított kezelőgyűrű
Látható vízállás a tartályban
Automatikus kikapcsolás kijelző funkcióval
kb. 16 - 280 Watt
15 vízkövesedés-gátló betét a túl gyors vízkövesedés ellen és 15 aromapárna aromákkal történő
felhasználáshoz
Tisztítóecsettel
Kemény vízhez opcionális vízszűrő kapható
A párairány szabályozó sapka hiányzik, de a működését nem befolyásolja.

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 08:26 .

Bűvésztrükkök játék - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó a képen látható varázslat játék, ami 100 trükköt tartalmaz!
Ajándékba kaptuk, de nincs rá szükségünk, de a nejlon le lett róla leszedve, de nem is használtuk , látszik a kártyákon is, hogy nem használtuk!
A doboz mérete: 31cm x 25, 5 cm
Személyes átvétel: Siófok, Kalocsa
Igény esetén vaterafutárral is megoldható a szállítás!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 21:57 .

autós kamera, akciókamera eladó ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

eladó (szerintem noname) autós beltéri kamerám.
konzol nincs hozzá.
működése hibátlan, usb kábel természetesen jár mellé.
konzol nélküli állapot miatt annyi, amennyi.
micro sd-re rögzít, de ez nem jár hozzá.
kép, videó rögzítés.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 21:11 .

Iskolatáska Kerekekkel Transformers 8027 - Jelenlegi ára: 5 860 Ft

 Ha szekrényed tartalmának megújításán gondolkozol, vásárolj ?? Iskolatáska Kerekekkel Transformers 8027 és más termékeket Transformers! A legjobb minőség a legjobb áron már elérhető számodra! Poliészter: 60 %EVA: 40 %Méretei kb.: 25 x 31 x 10 cmSzín: FeketeSárga
A termék kiszállítási ideje 6-7 munkanap.
A termék cikkszáma: S0703968


Jelenlegi ára: 5 860 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

35 L szögletes akvárium + LED tető - Jelenlegi ára: 11 995 Ft

Basic akvárium szett
Teljesen alap összeállítás akvárium technika nélkül. Ha nincs szükség szűrőre és fűtőre, vagy semelyik előre összeállított verzió nem felel meg, ez az összeállítás a tiszta lap lehetőségét kínálja, nem kell kompromisszumot kötni.
Technikai adatok:
- akvárium: 40x25x35cm, szögletes, 4mm-es üveg
- űrtartalom: 35l
- világítás:  2. 2W LED, 6500K, IP67
A termékkép illusztráció!


Jelenlegi ára: 11 995 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 15:43 .

2018. június 25., hétfő

Szovjet ÓRA szerkezet SLAVA - Jelenlegi ára: 600 Ft

Szovjet óra szerkezet Slava
A szerkezet müködését nemtudom, a képeken látható állapotban van, ha kérdése van szivesen vállaszolok.
Átvehető Budapesten a belvárosban, 16: 00 után vagy postai úton.
Tisztelt vásárló, a termék vásárlása után 1-3 nap mulva ki lesz postázva (munkanapokon) de igyekszem minnél hamarebb kipostázni. Köszönöm türelmét.
Képen látható az állapota, ha kérdése van, szivesen válaszolok : )

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2018-07-05 18:02 .

Racsnis csillag-villáskulcs 17mm - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

10850 - Racsnis villáskulcs
Kovácsolt, jó minőségű króm-vanádium acél, homokfújt, matt külső.
hosszú élettartam
nagy kopásállóság
tartósan magas fokú korrózióvédelem
Anyaga:
króm-vanádium
Méret:
17 mm
Egy éves garancia
Átvétel személyesen Várpalotán, vagy postázni tudom.
Többi termékem:  kkker100 
Információk:
Korábbi értékeléseim:  100% pozitív visszajelzés

Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 02:16 .

1 pár Orthoped lúdtalpbetét több méretben - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 1390 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Válasszon méretet a második képről!   Vágható!
joi/
Minden 1 ft  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-27 06:11 .

Toy Story készfüggöny - Jelenlegi ára: 899 Ft


Toy Story készfüggöny hibátlan, újszerű állapotban.  
Méretei: 140 (magasság) x 165 (szélesség)cm.
A ruhák mosva-vasalva nincsenek, így esetenként szennyeződés, mosható folt előfordulhat.
Több darab vagy ruhacsomag vásárlása esetén egy csomagban, egy szállítási költséggel küldöm a termékeket!
Ha egyszerre minimum 9000. - Ft értékben vásárolsz akkor a szállítás ingyenes!  
Nézz szét a termékeim között, sok minőségi ruhát találsz korrekt  áron!
Kérésre szívesen állítok össze ruhacsomagokat!
300 Ft. alatt nem postázok!
Köszönöm, hogy benéztél!


Jelenlegi ára: 899 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 05:37 .

Suzuki Swift 4-5 ajtós jobb első központi zár motor 1989-1991 - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Bontott, gyári alkatrész működőképes állapotban (1989-1991).

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 22:06 .

U2: Elevation 2001 - Live from Boston (2DVD) újszerű - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

U2: Elevation 2001 - Live from Boston
2DVD-s digipack kiadás
    
Állapot: használt, de újszerű állapotban, gyűjteményből.  
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
Tracklista és további részletek a fotókon találhatók
A Vaterán a legjobb áron
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 11:18 .

Rendszámtábla Tartó 2010 Kawasaki Z1000 Z1000SX - Jelenlegi ára: 5 450 Ft

Vadonatúj rendszámtábla tartó
Az alábbi típusokra jó:
2010 - 2012 Kawasaki Z1000 / Z1000SX
Egyszerűen felcsavarozható, a gyári vagy utángyártott irányjelzőkkel kompatibilis. Átalakítások nem szükségesek!

Jelenlegi ára: 5 450 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 14:51 .

Elektra Flashing Hog Tricikli, világító kerékkel - Jelenlegi ára: 17 000 Ft


Üdvözöllek az aukciómon!
Elektra Flashing Hog Tricikli 
Jellemzői:
Újszerű, áruházi kiállított darab volt, hibátlan
masszív, erős acél váz szerkezet
felfújható első kerék
Az első keréken találhatóak a lilán világító égők
Első kézi fék
Kormány magasság állítható 90-102cm
Súlya: 8, 5 kg
terhelhetőség: 65 kg
Mérete: 54 x 67 x 120 cm
https: //www. youtube. com/watch? v=BE0as5bRCX4
A katalóguskép illusztráció!
Ne hagyd ki, LICITÁLJ!!!! CSak most a bolti ár töredékéért!
Tekintsd meg a többi aukciómat is , sok egyforintos aukciót indítok!!!
Licitet nem törlök!


Jelenlegi ára: 17 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 20:32 .

Fekete szemhéjtus - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-26 09:31 .

Folyékony mosószer, 2,2 l, ARIEL Color (KHT593) - Jelenlegi ára: 4 218 Ft


SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Az OfficeMarket. hu Üzemeltetés > Higiéniai termékek > Tisztítószerek kínálatban árult a(z) Üzemeltetés > Higiéniai termékek > Tisztítószerek termék kategóriában lévő Folyékony mosószer, 2, 2 l, ARIEL Color (KHT593) részletes leírása:
Színes ruhák mosására alkalmas folyékony mosószer. Az Ariel Color& Style folyékony mosószerrel akár 30 fokon is moshat, mert segítenek megőrizni ruhái élénk színeit. Eltávolítja a szennyeződést, és már egyetlen mosást követően is kiemeli a ruhák ragyogó színét.
Gyorsan feloldódik anélkül, hogy nyomot hagyna a ruhán
Űrtartalom: 1, 3 liter
db=2 liter
súly=0 kg
márka=ARIEL
rendelési kód=KHT593
kategória=Mosószerek és öblítők
Gyártói cikkszám:
30. 0000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen házhoz szállítjuk a papír, írószer és irodaszer termékeket az ország bármely pontjára.
Folyékony mosószer, 2, 2 l, ARIEL Color (KHT593), Üzemeltetés > Higiéniai termékek > Tisztítószerek, , , , számológép, laminálógép, etikett, spirálozógép, nyomtató, tintapatron, papír, tábla, iratmegsemmisítő, toner, írószer, parafa tábla kínálatunkban minden irodaszert megtalál amire irodájában vagy otthonában szüksége lehet.
Házhoz szállítás az Ország egész területére. Budapest, Szeged, Debrecen, Tatabánya, Kecskemét, Nyíregyháza, Miskolc, Szombathely, Szolnok, Székesfehérvár, Nagykanizsa, Győr, Pécs, Kecskemét, Pápa, Esztergom, Vác, Kaposvár, Veszprém, Siófok, Cegléd, Zalaegerszeg, Jászberény.
Kényelmes online rendelés, olcsó ár, országos házhoz szállítás.
Üzemeltetés > Higiéniai termékek > Tisztítószerek kínálat, Üzemeltetés > Higiéniai termékek > Tisztítószerek kínálat, Üzemeltetés > Higiéniai termékek > Tisztítószerek rendelés online, Üzemeltetés > Higiéniai termékek > Tisztítószerek beszerzés, Üzemeltetés > Higiéniai termékek > Tisztítószerek Budapest


Jelenlegi ára: 4 218 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

JBL MX 300 típusú polc hangfal - Jelenlegi ára: 18 900 Ft

JBL MX 300 típusú hangfalak.
Szép állapotú, nagyon kellemes hangú hangfalak. Mindkettő hibátlanul működik.
80 Watt / 4 Ohm
átvitel: 50 Hz - 23 kHz
méreteik: 17 x 31 x 21 cm. ( szél. x mag. x mélys. )
Személyes átvételben Budapest, 4-es főút, M3, M0, M1 útvonalon tudok segíteni előzetes egyeztetés után.
Szállítási költség 1600-Ft.
Kérem csak az licitáljon, aki 3 napon belül rendezni tudja a vételárat. Ha ez nem történik meg, a terméket
újra meghirdetem!


Jelenlegi ára: 18 900 Ft
Az aukció vége: 2018-07-02 19:56 .

Orion márkájú új kézi mikrofon - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a képen látható Orion márkájú új kézi mikrofon. Budapest területén bárhol átvehető, vidékre vatera futárral postázom. Foxpost automata 499. -Ft, MPL csomagautomata 600. -Ft, foxpost házhoz 890. -Ft.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 10:27 .

Kukorly Endre: TündérVölgy (*85) - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Kukorly Endre: TündérVölgy
Avagy az emberi szív rejtelmeiről
A megrendelt könyvek a rendelést követő 2. munkanaptól vehetők át a Könyvgyorsan budapesti antikváriumában a bolt nyitvatartási idejében, vagy kiszállítjuk Önnek a Szállítási és garanciális fül alatt részletezett feltételek mellett.

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 17:00 .

Forrasztó szivacs 2db-os csomag - Jelenlegi ára: 590 Ft

Forrasztó szivacs 2db-os csomag
Méretre vágható !
Méret: 50 x 70 x 1 mm
Nedvesség hatására: 50 x 70 x 10 mm lesz
Átvétel személyesen Várpalotán, vagy postázni tudom. Általában készleten van, amennyiben sürgős a termék szállítása, a pontos darabszámról és színről egyeztessünk!
Többi termékem:  kkker100 
Információk:
Korábbi értékeléseim:  100% pozitív visszajelzés

Jelenlegi ára: 590 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 13:57 .

Hullámkarton fekete 50x70cm (HPR0363) - Jelenlegi ára: 266 Ft


SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Az OfficeMarket. hu Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok kínálatban árult a(z) Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok termék kategóriában lévő Hullámkarton fekete 50x70cm (HPR0363) részletes leírása:
kreatív hullámkarton
mérete: 50x70 cm
db=1 db
súly=0 kg
márka=
rendelési kód=HPR0363
kategória=Hullámkartonok
Gyártói cikkszám:
30. 0000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen házhoz szállítjuk a papír, írószer és irodaszer termékeket az ország bármely pontjára.
Hullámkarton fekete 50x70cm (HPR0363), Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok, , , , számológép, laminálógép, etikett, spirálozógép, nyomtató, tintapatron, papír, tábla, iratmegsemmisítő, toner, írószer, parafa tábla kínálatunkban minden irodaszert megtalál amire irodájában vagy otthonában szüksége lehet.
Házhoz szállítás az Ország egész területére. Budapest, Szeged, Debrecen, Tatabánya, Kecskemét, Nyíregyháza, Miskolc, Szombathely, Szolnok, Székesfehérvár, Nagykanizsa, Győr, Pécs, Kecskemét, Pápa, Esztergom, Vác, Kaposvár, Veszprém, Siófok, Cegléd, Zalaegerszeg, Jászberény.
Kényelmes online rendelés, olcsó ár, országos házhoz szállítás.
Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok kínálat, Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok kínálat, Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok rendelés online, Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok beszerzés, Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok Budapest


Jelenlegi ára: 266 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

DIESEL NYÁRI EXCLUSIVE PAMUT PÓLÓ NAGYON EXTRA FÉRFI L-ES MÉRET - Jelenlegi ára: 1 Ft

ÜDVÖZÖLLEK,
ELADÁSRA KÍNÁLOM EZT AZ EREDETI FÉRFI DIESEL FELSŐT L-ES MÉRETBEN!
NAGYON SZÉP KIFOGÁSTALAN ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN VAN!
ANYAGA IGÉNYES PUHA KÉNYELMES RUGALMAS PAMUT ANYAGBÓL KÉSZÜLT,
VÁLLSZÉLESSÉG 44 CM,
HÓNALJTÓL HÓNALJIG 55 CM,
TELJESHOSSZ NYAK ALSÓ SZÉLÉTŐL MÉRVE 75 CM,
KÜLSŐ UJJHOSSZ VÁLL  SZÉLÉTŐL 19 CM,
KEDVES VÁSÁRLÓ!
AZ ELADÓ TERMÉKEIM KÖZÖTT CSAK 100% IG EREDETI KIFOGÁSTALAN MINŐSÉGI PRÉMIUM KATEGÓRIÁS RUHÁKAT TALÁLSZ 
NAGYON SZÉP FEKETE SZÍNBEN,
MINŐSÉGI EREDETI TERMÉK,
KÖSZÖNÖM, HOGY ENGEM VÁLASZTOTTÁL,

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-01 20:31 .

ONEILL SPORT NYÁRI PAMUT PÓLÓ EREDETI NAGYON EXTRA FÉRFI L-ES MÉRET - Jelenlegi ára: 801 Ft

ÜDVÖZÖLLEK,
ELADÁSRA KÍNÁLOM EZT AZ EREDETI FÉRFI ONEILL FELSŐT L-ES MÉRETBEN!
USA M AMI EU L
NAGYON SZÉP KIFOGÁSTALAN ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN VAN!
ANYAGA IGÉNYES PUHA KÉNYELMES PAMUT ANYAGBÓL KÉSZÜLT,
VÁLLSZÉLESSÉG 45 CM,
HÓNALJTÓL HÓNALJIG 55 CM,
TELJESHOSSZ NYAK ALSÓ SZÉLÉTŐL MÉRVE 72 CM,
KÜLSŐ UJJHOSSZ VÁLL  SZÉLÉTŐL 22 CM,
KEDVES VÁSÁRLÓ!
AZ ELADÓ TERMÉKEIM KÖZÖTT CSAK 100% IG EREDETI KIFOGÁSTALAN MINŐSÉGI PRÉMIUM KATEGÓRIÁS RUHÁKAT TALÁLSZ
NAGYON SZÉP FEKETE SZÍNBEN,
MINŐSÉGI EREDETI TERMÉK,
KÖSZÖNÖM, HOGY ENGEM VÁLASZTOTTÁL,

Jelenlegi ára: 801 Ft
Az aukció vége: 2018-07-01 20:31 .

Disney Frozen, Jégvarázs Ajándéktasak 6 db-os - Jelenlegi ára: 490 Ft

Disney Frozen, Jégvarázs Ajándéktasak 6 db-os
6 db ajándéktasak/csomag
Anyaga: műanyag

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

AKCIÓ! XIAOMI REDMI 4 (HIGH EDITION) TPU HÁTLAPVÉDŐ TELEFON TOK 1 FT NMÁ! (32002) - Jelenlegi ára: 1 Ft

KIVÁLÓ MINŐSÉG!
ÁLLANDÓ AKCIÓK KEDVEZŐ ÁRON!
MOST VILLÁMÁR ESETÉN INGYENES A SZÁLLÍTÁS!!!
HÁTLAPVÉDŐ MOBILTELEFON TOK TPU SZILIKONBÓL
Védd meg mobiltelefonodat a karcolások, ütések által okozott sérülésektől!
Előre utalás után a szállítási idő átlagosan 3-6 munkanap!
A minőségi TPU szilikon tok, elsőbbségi gyorspostával érkezik egy közeli megbízható gyártócégtől. A termék precíz minőségi ellenőrzésen esik át. Gondos csomagolásban, bélelt borítékban érkezik a kért címre.
Az ár és a szállítási költség 1 darab termékre vonatkozik!
A LICIT 1 FORINTRÓL INDUL!
NINCS MINIMÁL ÁR!
További tudnivalókat a vásárlással kapcsolatban itt olvashatsz:
BŐVEBB INFORMÁCIÓ
Eddigi vélemények:
ÉRTÉKELÉSEIM
Köszönöm, hogy benéztél! : )


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-25 23:58 .

2018. június 24., vasárnap

Virágkötészeti kellék KALITKA, FÁBÓL, 8 #1920584 - Jelenlegi ára: 72 Ft

KALITKA, FÁBÓL, 8 X 5, 5 CM, NATÚR .

Jelenlegi ára: 72 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 09:12 .

Ryobi ACT 2800E benzin motoros fűkasza HIBÁS - Jelenlegi ára: 6 999 Ft


Eladó a képeken látható, Ryobi ACT2800E benzinmotoros fűkasza. Automata száladagolós, 28cm3-es, fordulatszám 2800-7200min. Teljes hosszúság 142cm, szálhossz: 2x15cm. Motorikusan jó, szikra van, de nem indul el. A szivató gomb és a benzincsövek újak, a karburátorból folyik a benzin, valószínűleg elöregedtek a tömítések.
Figyelem!!
Csak személyes átvétel Pécsen.
Kérem, a termékre csak az licitáljon, aki valóban meg szeretné azt vásárolni. A nyertes 3 napon belül felveszi velem a kapcsolatot és egy héten belül, ha nem állapodunk meg másként, ki is egyenlíti annak vételárát. Amennyiben ezt a csekély kérést a vevőnek nem sikerül teljesítenie, negatív értékeléssel jutalmazom, és a terméket ismét meghirdetem. Licitet nem törlök! Sajnos az utóbbi időben a piacteret ellepte az anyagi háttér nélkül, heccből, vásárlás után eltűnő, időhúzó licitálók tömege, ezért sem időm, sem energiám nincs könyörögni, hogy a "feledékeny" vásárló jelentkezzen.
Kérem szíves megértését!

Jelenlegi ára: 6 999 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 16:42 .

Régebbi szemüvegek, rugós szárral ,az ár kettőre vonatkozik. - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Személyes átadás Budapesten hétköznap , a Bosnyák , Blaha Lujza , Örs vezér téren, készpénzzel fizetve . Postán feladni nincs lehetőségem ! Köszönöm a megértésüket. Napközben leveleim nem áll módomban elolvasni , de telefonon elérhető vagyok .
A Vatera szabályzata szerint két hét az átvételi idő, ha két hét után nem tudják megoldani a személyes átvételt , akkor újra meghirdetem Licitálás, vásárlás során elfogadja a Vatera , TeszVesz szabályzatát és a hirdetésben szereplő feltételeket .

Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 20:52 .

Különleges kialakítású Visaton Pyramide hangfalpár - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Eladó egy tökéletesen működő háromutas Visaton hangfalpár.
Maga a doboz valószínűleg utánépítés, de a hangsugárzók és a keresztváltó eredeti Visaton.
Az alsó rész 20 mm-es bútorlapból, a felső pedig 10 mm-es plexiből készült.
A következő linken a gyári specifikációja látható, de leírom ide is, hogy mit is kell tudni róla:
http: //www. visaton. de/vb/showthread. php? t=6981
-Visaton RHT 13 AW Ribbon magassugárzó
-Visaton DMS 15 AW dóm középsugárzó
-Visaton WSP 26 S gumiperemes mélysugárzó
-Visaton HW 3/200 12 dB-es keresztváltó
-110/160 W teljesítmény
-8 Ohm Impedancia
-35-40000 Hz-es frekvenciaátvitel
-91 dB-es érzékenység
-a talapzat mérete 45 x 45 cm, a teljes magassága 93 cm
-a súlya: 23 kg/db
Lehetne még javítgatni, alakítgatni, de nekem sajnos nincs rá időm, és elhelyezni sem tudok egy ekkora hangfalat,
mindenesetre én tennék egy védőrácsot a mélysugárzókra a sérülések elkerülése érdekében,
kicserélném a csatlakozót egy manapság használatosra (jelenleg egy hagyományos hangszóró aljzat van beépítve),
továbbá lábakra állítanám és vágnék az aljára egy reflexnyílást, úgy -szerintem- igazi sub-basszusokat produkálna,
a felső részt pedig be lehetne LED-ezni, hogy igazán egyedi és különleges legyen.

Jelenlegi ára: 50 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 11:38 .

100db-os dekor poliform hab rózsa/ rózsaszín - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

3 cm nagyságú poliform habrózsák!
Új! 100db-os csomag.
Alkalmas díszítésre. kreatív célokra!
Akár esküvői dekorhoz, akár rózsadoboz készítéshez, bármilyen más kreatív felhasználásra!


Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 16:57 .

Taktikai kesztyű Softshell Operation camo /Multicam/ XL méret - Jelenlegi ára: 1 Ft

MFH gyártmányú
XL méret
Taktikai Kesztyű Softshell
jól szellőző brethatex anyagból.
tépőzáras rögzítés
belső oldalán és az ujjakon megerősítve.
igény esetén számlával
A terméket csak az álltalam megadott módon tudom postázni.
Nézd meg a többi termékemet is, spórolj a postaköltségen.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-08 17:00 .

MiNi - TÜZIJÁTÉK 20 cm / 4db / 1,5 perc műk.idő ! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


az ár egy csomagra vonatkozik!
(4db= 1csomag, így darabja 250. -ft-ra jön ki,
egy cukrászdában 600-1000. -ft-ot is elkérnek darabjáért)
Postaköltség: 440. -Ft
Több csomag is elmegy egy postaköltséggel!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 02:09 .

100db-os dekor poliform hab rózsa/ barack szín - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

3 cm nagyságú poliform habrózsák!
Új! 100db-os csomag.
Alkalmas díszítésre. kreatív célokra!
Akár esküvői dekorhoz, akár rózsadoboz készítéshez, bármilyen más kreatív felhasználásra!


Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 16:57 .

Videó ( koax ) BNC + dc tápkábel 30m - Jelenlegi ára: 5 670 Ft


7598-30  BNC+DC tápkábel 30m videó koax ! dc tápkábel
Video kamera rendszer átviteli kábelja.   2-2 BNC dugóval rendelkezik, valamint, a kamera tápfeszültségének  átvitelére alkalmas csatlakozókkal. 2. 1mm-es DC dugó és DC aljzattal szerelve.
Részben, aranyozott csatlakozókkal. Egyenként tesztelve.
 Kiváló átviteli paraméterekkel rendelkezik.
Tápvezeték: 2x 0, 5mm2 rézvezető
Koax belső ér: 0, mm2 rézvezető
Árnyékolás: 0, 12x112 CCA
Feszültség esés a tápvezetéken, 0, 5A terhelés mellett: 0, 3V/5m
Szín: fekete
Hossz: 30m


Jelenlegi ára: 5 670 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 23:21 .

Lenovo A6000 tok - fekete mozgó talaj - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Egyedi fényképes mobiltelefon tok, amely tökéletesen illeszkedik készülékedhez. Vásárold meg azonnali raktárkészletről.
Amennyiben egyedi fotóval szeretnél tokot készíttetni vedd fel velünk a kapcsolatot és megvalósítjuk elképzelésedet.
Üdvözlettel, egyedihatlapok csapata

Jelenlegi ára: 2 950 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 02:40 .

Flinke Benzines Fűkasza 5,2lóerő 55ccm 4in1 Bozótvágó Benzinmotoros 10 RÉSZES - Jelenlegi ára: 27 000 Ft


Flinke Benzines Fűkasza 5, 2lóerő 55ccm 4in1 Bozótvágó Benzinmotoros
Szereted, ha frissen vágott fű illatát hozza a szél?  
Tedd rendbe udvarodat és kertedet könnyen használható benzinmotoros fűkaszával, amely mellé két különböző fejet mellékelünk, így a vastagabb gyommal és a bozóttal is elbánhatsz.
Ez a fűkasza és bozótvágó ideális munkatárs a kertben. Másfél méteres nyelével a nehezen megközelítő helyekre is elér, míg léghűtéses, kétütemű benzinmotorjával az elektromos hálózat nélküli területek is megtisztíthatóak.
A két mellékelt vágófej maximálisan illeszkedik az igényekhez: fű és szegély nyírásához félautomata damilfej; gazosabb területhez, bokor vagy nád irtásához pedig háromélű bozótvágó kés használható.
Használata nemcsak könnyű két kézre álló fogantyújának köszönhetően, de biztonságos is. A teljesen automatikus fék funkciónak köszönhetően egyből leáll a vágófej, amint elengeded a gázkart, e mellett az eszköz törmelék védőpajzzsal is rendelkezik a felpattanó kövek ellen.   
Mindig húzz védőfelszerelést, kesztyűt, csizmát,  szemüveget, hosszú nadrágot, és figyelj rá, hogy 15 méteres sugarú körben ne legyen körülötted senki!
Amit a doboz tartalmazz:
-Arcvédo maszk
-2db Fémbetétes damilfej félautomata adagoló rendszer
-15 méter drótszeru csavart damil
-Három ágú vágó kés, kiélezve
-Damilos penge
-Bőr heveder, csillagszerű akasztási lehetoség
-Profi keverőedény
-Szerszámkészlet
-Képes használati útmutató
 
-irányítás típusa          Centrifugális kuplung, rugalmas tengely
-maximális vágófej sebessége            9500 ford/perc
-maximális fordulatszám        8800 ford/perc
-centrifugális sebesség           3800 ford/perc
-vibrációs érték markolatonként        kisebb mint 7, 5 m/s2
-hangnyomás  kisebb mint 95, 5 dB(A)
-damil vastagsága       2, 4mm
-maximális vágófelület           415mm
-vágófej forgásiránya óra járása szerint
-rúd típusa      alumínium
-tömeg 8, 6kg
-motor típusa  léghutéses, 2-ütemű.
-hengerurtartalom       55 cm2
-maximális teljesítmény          3800W / 5, 2LE
-indítási mód  berántós-üzemanyag: 25: 1 keverési arány.
-üzemanyag tartály     1, 4 liter


Jelenlegi ára: 27 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-29 09:12 .

Toy Story lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 3-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATó


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-25 05:57 .

Kalitka MadárHörcsög Nyúl Kisrágcsáló kalitka ketrec XL méret 64 x 43,5 x 92,5 cm - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Eredeti gyári bontatlan csomagolásban postázom a terméket.
Leírás:
Majdnem minden gyerek azt akarja, hogy saját kedvtelésből tartott állata vagy állatbarátja átölelhessen. Gyakran ez a választás egy első saját állat, egy törpe nyúl, egy hörcsög vagy akár egy patkány számára. Akár saját vagy szeretne patkányokat, nyulakat vagy más rágcsálókat vásárolni, elkerülhetetlenül felmerül a faj-megfelelő gazdálkodás kérdése. Rágcsáló ketrecünk ezt a kérdést választja Önnek vagy gyermekeinek. A ketrec 3 szinten elegendő helyet biztosít, így az állat kényelmes és elfoglalt lehet. Az elülső 2 ketrecbe épített szárnyak lehetővé teszik, hogy a háziállatok felülről vagy alulról felfelé vagy a burkolatba kerüljenek. A ketrechez rögzített görgőknek köszönhetően a kívánt módon mozgatható, és a helyiségben egyenként helyezhető el. Az alsó fiók segítségével a ketrec gyorsan és könnyen tisztítható, ha szükséges.
A ketrec elegendő helyet biztosít a faj megfelelő hozzáállásának és elhelyezésének lehetővé tételéhez. A háziállat köszönetet mond majd neked, és gyorsan megteleped, és jól érezd magad.
Műszaki adatok:
Szín: fekete
Anyag: fém
Méretek: kb. 64 x 43, 5 x 92, 5 cm (L x Sz x Ma)
Bar távolság: kb. 2 cm
Vezeték vastagság: kb. 4 mm / 2, 5 mm (Ø )
Ajtó mérete: kb. 27 x 23 cm (L x W)
Méretek rámpák: kb. 31 x 11, 5 cm (L x W)
A padló méretei: kb. 40, 5 x 16 cm (L x W)
Fiók: kb. 60, 5 x 43 x 4, 5 cm (L x Sz x Ma)
Súly: kb. 11, 8 kg
Szállítási terjedelem:
1 x rágcsáló ketrec
3 x polc
3 x rámpa
1 x fiók
1 x ivóedény (250 ml)
1 adagoló tál

Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 07:58 .

Tanulói munkalap csomag , 7 munkalap, 1 alátét , STIEFEL " III. osztály " - Jelenlegi ára: 2 935 Ft


Tanulói munkalap csomag , 7 munkalap, 1 alátét , STIEFEL " III. osztály "
Termék azonosító: 374502
7 db tanulói lap 1 db gyerek Mo. alátéttel és kék filctollal. A Fixi tanulói munkalapok a magyar oktatásban széleskörűen használt falitérképek és oktatótablók kicsinyített másai, nemcsak az órai munkát, hanem az otthoni gyakorlást is megkönnyítik. Minden munkalap írható-letörölhető, cseppálló fóliabevonattal készül, a lyukasztás pedig megkönnyíti a gyűjtését és tárolását a lapoknak. Kerékpáros mini alátétünk a szükséges információkat tartalmazza minden kerékpáros számára. Az a biciklis, aki betartja a könyöklőnk útmutatásait, ? legalább is saját hibájából ? bizonyára soha nem kerülhet bajba! Mennyiség: 7 db / csom(Egységár: 419. 29 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 2 935 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Fiat ducato 2002 2.3 jtd, gázolajszűrő ház komplettan - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fiat ducato 2002 2. 3 jtd, gázolajszűrő ház komplettan
További alkatrészekért nézz szét az aukcióim között, vagy érdeklődj üzenetben!


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 14:18 .

Mr TI ablaktisztító készlet ablak törlő - Jelenlegi ára: 3 250 Ft

Mr. Ti készlet forradalmi ablaktisztító
csík- és foltmentes tisztítás
8 évnyi kutatómunka eredménye
csepegés, maszatolás és megfolyás nélkül
szinte bármilyen felületen használható
szilikon-polimer lamellák
Unja már, hogy ablakmosásnál nem sikerül csíkmentesen megtisztítani mindent? Hiába a többórás munka, elégedetlen az eredménnyel?  Felejtse el ezt a rémálmot! Itt egy forradalmian új találmány, mely 8 évnyi kutatómunka eredménye és most végre az Ön számára is elérhető!
A Livington Mr. Ti segítségével szinte minden sima felület csíkmentesen és foltmentesen tisztítható! És ami még ennél is jobb: nincs többé bosszantó csepegés, maszatolás, folydogálás! Az ablaktisztítás végre valódi élvezet lehet!
Bármilyen felületen használható:
kisebb vagy nagyobb méretű ablak,
bel-vagy kültéri ablak, de lehet téli kert,
mélyen vagy magasan lévő felület  vagy akár mennyezet,
csempével fedett fal,
tükör,
konyhabútor,
üvegasztal,
tusolókabin
íves felületek
Miben rejlik a Mr. Ti titka?
A titok a hosszas fejlesztéssel kialakított szilikon-polimer-lamellákban rejlik, amik automatikusan igazodnak a tisztítandó felülethez.
A speciális vízelvezető csatornák pedig a koszos vizet közvetlenül a beépített tartályba vezetik! Így nincs plussz munka! Ugye milyen remek lehetőség idő sporolásra? Ennek családja is örülni fog, hiszen a takarításra fordított idő töredékére csökkenhet
Személyes átvétel Taksonyban vagy szerda délután a Nagyvárad téren lehetséges


Jelenlegi ára: 3 250 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 08:49 .

SAL Mélyközépsugárzó, 100mm, 8ohm, 50W - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Eladóvá vált keveset használt, újszerű mélyközépsugárzóm kihasználatlanság miatt.
SAL SRP1010:
https: //www. sal. hu/sal-melykozepsugarzo/specifikacio/3155. aspx


Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 04:42 .

Mondeo MKII vezérlő 97BB12A650ABB - Jelenlegi ára: 4 950 Ft

Jó állapotú , 1999 es autóból van, egy aukció minden ami a képen van
Átvehető személyesen vagy postai úton

Jelenlegi ára: 4 950 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 22:58 .

Clarks Doodles zöld szandálcipő, vizi cipő 31-es - Jelenlegi ára: 1 600 Ft


Clarks Doodles zöld szandálcipő, vizicipő
31-es
Használt, a képen látható jó állapotban
Tépőzáras megoldással a könnyű le- és felvételért
Kiválló, könnyű viselet a hétköznapokon, strandoláshoz....
Mért teljes belső talphossz 21 cm, ezen belül a kék fedőtalp rajzolata 19 cm
UK: 12, 5G
Súlya: 266 g
  
Nézd meg a többi aukciómat is, postaktg-et spórolhatsz!

Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 11:39 .

2018. június 23., szombat

Somlekvár eladó - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Házi készítésű szatmári somlekvár eladó. Postai szállítás megoldható, vagy személyes átvételre is van lehetőség Fehérgyarmat és Debrecen között.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 22:26 .

Akvarisztika , akvárium , akvárium dísz , dekoráció ! :) Tenerife , Spanyolország , Szép :) !! - Jelenlegi ára: 880 Ft

Eladó !  
A képeken látható akvárium dísz !
Eredeti spanyol gyarmatú , Tenerifei andezit tufából készült akvárium dekoráció . A vulkáni közet remekül mutat bármilyen akváriumban, illetve terráriumba.   Állapota képek szerint !  
Kellemes vaterázást !  

Jelenlegi ára: 880 Ft
Az aukció vége: 2018-06-30 21:58 .

10 Korona 1919 aug.9. "P" sorozat - Jelenlegi ára: 1 Ft

1919. aug. 9. keltezésű 10 Koronás "P" ssorozatú bankjegy kép szerinti tartásban.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 20:30 .

Kávé, pörkölt, őrölt, vákuumos csomagolásban, 250 g, TCHIBO "Tchibo Family" - Jelenlegi ára: 655 Ft


Kávé, pörkölt, őrölt, vákuumos csomagolásban, 250 g, TCHIBO "Tchibo Family"
Termék azonosító: 72756
A világ különböző tájainak kíváló termőterületeiről származó,
válogatott kávészemekből készül.
Fajtánként külön pörkölt kávébabból, egyedi receptúra alapján.
Harmonikus íz, különleges aroma. Kiszerelés: 250 gMennyiség: 1 db(Egységár: 655 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 655 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

SUV 4db kétévszakos gumi NEXEN 215/65 R16 - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Használt autógumi.
Csere oka: nagyobb felnire váltottam.
Futott km: 25000 km
Sérülésmentes
Részletes adatok pl. itt: https: //www. arukereso. hu/gumiabroncs-c3615/nexen/npriz-4s-215-65-r16-98h-p209200488/#termek-leiras

Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 12:56 .

Scott voltage yz - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Scott voltage yz aluvázas mrb 26" kerékméretű jó állapotban.
Futár 1640 ft dpd dobozban

Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 17:22 .

KBT - Iskola kupa jelvény - Jelenlegi ára: 399 Ft

KBT - Iskola kupa - Ifjúsági kupa
399 Ft/darab
A postázás megoldható ( Magyar Posta) kizárólag ajánlott  küldeményként vagy csomagként küldöm  a termékeket.
Az utánvét KIZÁRT!
Futárszolgálat, Webbox, Foxpost NEM megoldható!  

Jelenlegi ára: 399 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 22:40 .

Suzuki Swift 2005--2010 hátsó ablaktörlő kar + lapát - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Suzuki Swift 2005--2010 hátsó ablaktörlő kar + lapát
Új, utángyártott alkatrész
Beszerzési idő: 1 munkanap


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 22:57 .

Árazógépszalag, 22x12 mm, METO, zöld - Jelenlegi ára: 2 515 Ft


Árazógépszalag, 22x12 mm, METO, zöld
Termék azonosító: 213702
- 22x12 mm
-
zöld színű
Mennyiség: 5 tek / csom(Egységár: 503 Ft/tek)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 2 515 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Fonott nyaklánc karkötő szett shamballa mágnes kapcsos FEHÉR - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

TRENDI, fonott műbőr nyaklánc és karkötő , FEHÉR kristályos shamballa mágnes kapoccsal, FEHÉR
Hossza: 46 és 21cm vastagság: 8mm shamballa kapocs: 10x15mm
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN.
Ha 6000Ft feletti összegben vásárolsz termékeimből, akkor postaköltséget nem kell fizetned, ingyen ajánlott postát kapsz!!!!!

Jelenlegi ára: 1 350 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 21:15 .

Marcato tésztavágó - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Marcato olasz tésztavágó berendezés. Képek szerinti állapotban. (Hibátlan)            .                   ,

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 08:27 .

Pentacon vakupapucs kábelcsatival - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó hagyatékból megmaradt  újszerű csatlakozó,... hasznos társa lehet

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 16:00 .

ÚJ ! XBOX one Killer Instinct játékprogram - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

XBOX ONE játék
KILLER INSTINCT 
Combo BREAKER PACK 
BONUS FIGHTER INCLUDED : TJ COMBO
Új játék ! Fólia nem volt rajta az üzletben sem
Ajándékba vettük , de már megvolt 
Postázás ajánlott küldeményként !
Személyes átvétel Bp. XI. ker.  


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 19:52 .

Rajztáblatartó, A4 - Jelenlegi ára: 550 Ft


Rajztáblatartó, A4
Termék azonosító: 241403
A4-es méretMennyiség: 1 db(Egységár: 550 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Kreator kábelkötegelő fehér 2, 5X90mm 100db KRT556001 (40104) - Jelenlegi ára: 200 Ft

Kreator kábelkötegelő fehér 2, 5X90mm 100db KRT556001 (40104)
Fontos tudnivalók vásárlás előtt:
Az utaláshoz az infot automatikusan küldi a rendszer, ezért nem írok külön emailt.  
Az utalásra 7 munkanap áll rendelkezésre, ha nem valósul meg kénytelen vagyok negatív értékellést adni és újraindítani az aukciót!
Készletről,  szállítás akár másnapra!  Nagy mennyiség esetén a szállítási költség eltérhet a valóságtól.
Több termék rendelése esetén egyeztessük a postaköltséget!  
További termékeim itt tekintheti meg
Ismertető:
Kreator kábelkötegelő Mérete: 2, 5x90 mm Színe: fehér 100 db/csomag
FPC-
ÁT NEM VETT CSOMAGOK:
A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra. Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal ) visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb. ), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli. A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést. Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem, jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el. Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk. Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé. Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben az Eladó úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.


Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 15:14 .

...És te, szépségem, igen-igen, te... - Poliakoff, - Jelenlegi ára: 480 Ft

... És te, szépségem, igen-igen, te... - Poliakoff, Stephen
Sorozatcím:: Modern könyvtár 403.
Fordítók: Bart István
Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 1980
Kiadás helye: Debrecen
Nyomda: Alföldi Nyomda
Nyomtatott példányszám: 7. 600 darab
ISBN: 9630722534
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 257 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 10. 00cm, Magasság: 18. 00cm
Súly: 0. 10kg
Állapot: Közepes
Megjegyzés: Kopottas.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerület, IX. kerület,   Baja, Balatonfüred, Békéscsaba , Debrecen Dunaújváros,  Eger, Gyöngyös , Győr,   Kecskemét, Mátészalka,   Miskolc,   Nyíregyháza , Pécs, Sopron, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**29600916**)]

Jelenlegi ára: 480 Ft
Az aukció vége: 2018-07-13 21:59 .

Kábelkötöző 482.5 mm natúr Nyitható Tru Components 1592758 TC-RCV480XL203 100 db - Jelenlegi ára: 12 990 Ft


Kábelkötöző 482. 5 mm natúr Nyitható Tru Components 1592758 TC-RCV480XL203 100 db
Termék azonosító: 421804
Nyitható kábelkötöző
Natúr
Kábelkötöző hossza 482. 5 mm
Kábelkötöző
Nyitható
Fogazat: Belső
Műszaki adatok:
Anyag: Poliamid 6. 6 ? Fogazat: Belső ? Gyártói szám: TC-RCV480XL203 ? Halogénmentes: Igen ? Hőmérséklet (max. ): +85 °C ? Hőmérséklet (min. ): -40 °C ? Kábelkötöző hossz: 482. 5 mm ? Kábelkötöző jellemzők: Nyitható ? Kábelkötöző szélesség: 12. 80 mm ? Köteg ? (max. ): 140 mm ? Min. tartóerő: 1118 N ? Szín: Natúr ? Tartalom: 100 db ? Típus (kategória): Kábelkötöző ? Tűzvédelmi tulajdonság: UL 94V-2
Mennyiség: 1 db(Egységár: 12 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással

Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Volt egyszer egy Amerika BD - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

A film magángyűjtemény részét képezi.
Tökéletes állapotban van, hazai kiadású termék magyar szinkronnal és felirattal.
Vásárlási szándék esetén ajánlott levélként buborékos borítékban tudom feladni!
A kép illusztráció!

Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 10:11 .

2db DEÁK 200 FORINT 1995 PÁRBAN ELADÓ! EZÜST:24gr kiv,oxidfolt - Jelenlegi ára: 1 615 Ft

A képen látható darab(tétel) képezi az eladás tárgyát.
FIGYELEM!! KÜLFÖDRE NEM POSTÁZUNK!   SHIPMENT ONLY TO HUNGARY!!
Az eladásra kínált tételek az árverés időtartama alatt, munkaidőben üzletünkben személyesen megtekinthetőek.                             CÍMÜNK: ÁRPÁD ÉREMBOLT 1066 Budapest Jókai utca 18.    NYITVATARTÁS H-P: 10-18 óráig                                                  A Vatera. hu oldalra feltöltött termékeinket NEM ADJUK EL LICIT KÖZBEN, a Vaterán kívül, kérjük Önöket hogy ez ügyben ne is keressenek bennünket!!!                                                                                                                                                                            ÜZLETÜNK CÍMÉT A VATERA. HU -val (ALLEGRO GROUP HU Kft. ) KÖTÖTT KÜLÖN MEGÁLLAPODÁS ALAPJÁN HELYEZHETTÜK EL A TERMÉKLEÍRÁSBAN!
KÉREM CSAK ABBAN AZ ESETBEN LICITÁLJON , HA MÁR ELOLVASTA VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓNKAT ÉS AZ ABBAN FOGLALTAKAT ELFOGADJA!
A vevőnek a leütést követő 3 napon belül jelentkeznie kell email-ben a megvásárolt tételért.
Fizetési határidő az elkelés napjától számított 14. naptári nap.  
FIGYELEM, NE TÖRÖLJE KI MERT a vatera , vásárlás után kiküldött automatikus levele tartalmazza cégünk számlaszámát, üzletünk elérhetőségét, pontos címét.
14 napon túli kifizetetlen tétel esetén automatikusan negatív értékelést küldünk!!  
A kapcsolatfelvétel alkalmával kérjük közölje teljes nevét, postai címét és a vaterás felhasználónevét is!
Ezek hiányában postai feladást nem áll módunkban teljesíteni.
Postázás: kizárólag ajánlott elsőbbségi levélként , amelynek költsége 500-Ft , EZ AZONBAN ÉRTÉKBIZTOSÍTÁST NEM TARTALMAZ! Eltünése esetén sem a posta sem pedig cégünk anyagi felelősséget nem vállal!!
Nagyobb súlyú értékű vagy  terjedelmű darabok esetén az utalás előtt kérem emailben egyeztessen a postaköltségről üzletünkkel!
Több tételt vásárlóktól  természetesen csak EGY postaköltséget kérünk.
Az eladásra felkínált tételek a kikiáltási ár alatt nem kerülnek értékesítésre.
Cégünk minden esetben az eladásra kerülő darab vagy tétel(LOT)  megnevezésén túl, annak tartásfokát is közli. A lot-ban(TÉTELBEN) értékesített tételek esetén a tartásfok az összes darab tartásfokának átlaga!!
Az alkalmazott jelölések a következők: SZ (szép, még elfogadható állapot)
                                                         NSZ (nagyon szép, közepes állapotban lévő darab)
                                                          KIV (kiváló)
                                                          AUNC ( forgalomban nem volt, rendkívül apró hibával rendelkezik)
                                                            UNC (forgalomban nem volt, hibátlan)
                                                            BU (selyemfényű),
                                                            PP (tükörveret).
BU és PP  daraboknál amennyiben nincs feltüntetve hiba, pl: mikrokarc, patina, peremhiba(ph)akkor a darabok makulátlanul tökéletes állapotúak.
A jelölések mellett esetlegesen alkalmazott + és ? jelek az adott tartásfok felső és alsó határához közeli értéket jelentenek.
Szerencsés licitálást kívánunk!
Kérem tekintse  meg a többi  termékeinket is!!
 

Jelenlegi ára: 1 615 Ft
Az aukció vége: 2018-07-09 20:07 .

ÚJ 3D virágos, egyedi alkalmi kislány ruha - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

3D virágos alkalmi ruha, hajpánttal szettben
Gyönröyű kislányalkalmi ruha, különleges, 3D-s virágos szoknya résszel, felső részén pedig strasszokkal díszítve. Különlegessége, hogy szoknyarészén található virágok szirmai akár egy igazi virágé 3 dimenziósak. Felső rész anyaga jól nyúló puha anyag. A szetthez tartozik egy, a ruhához illő virágos hajpánt is. Minden kislányon jól mutat.
A Horgolt Baba Holmi saját készítésű terméke.
Elkészítési idő: 1-8 nap (augusztus hónapban a megrendelések nagy száma miatt, ez 2-3 nappal is kitolódhat! )
Felső rész anyaga: 95% poliészter, 5% spandex, szoknyarész anyaga: poliészter és pamut jersey
Mérete: 56-98as méretekben
56os méretben: ruha hossza: 38 cm,
62es méretben: ruha hossza: 40 cm
68as méretben: ruha hossza: 43 cm
74es méretben: ruha hossza: 45 cm
80as méretben: ruha hossza: 47 cm,
86os méretben: ruha hossza: 49 cm
92es méretben: ruha hossza: 51 cm
98as méretben: ruha hossza: 53 cm
Elkészítési idő: 2-9 nap a rendeléseink számától függő legrövidebb időn belül.

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-13 15:11 .

2018. június 22., péntek

Mitsuca, kompakt gép, karcmentesen állapotban! - Jelenlegi ára: 900 Ft

Mitsuca, rollfilmes kompakt gép, karcmentesen gyári állapotban!
Tokkal, eredeti használati utasítással, a retró szerelmeseinek, gyűjtőknek!
Személyesen és postai úton is!

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2018-06-25 02:25 .

Brightoni szikla - Graham Greene - Jelenlegi ára: 560 Ft

Brightoni szikla - Graham Greene
Sorozatcím:: Graham Greene válogatott művei
Fordítók: Debreczeni Júlia
Borító tervezők: Urai Erika
Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 1988
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Alföldi Nyomda
ISBN: 9630747006
Kötés típusa:: egészvászon kiadói borítóban
Terjedelem: 391 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 30kg
Állapot: Jó
Megjegyzés: A kiadói borító gerince kifakult.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerület, IX. kerület,   Baja, Balatonfüred, Békéscsaba , Debrecen Dunaújváros,  Eger, Gyöngyös , Győr,   Kecskemét, Mátészalka,   Miskolc,   Nyíregyháza , Pécs, Sopron, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**37198792**)]

Jelenlegi ára: 560 Ft
Az aukció vége: 2018-07-13 14:47 .