2018. augusztus 31., péntek

Hordozható USB LED lámpa 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-09-02 05:28 .

OTT! VROOM műanyag védő tok / hátlap - AUTÓGUMI MINTÁS - FEKETE / PIROS - szilikon betétes, aszta... - Jelenlegi ára: 3

OTT! VROOM műanyag védő tok / hátlap - AUTÓGUMI MINTÁS - FEKETE / PIROS - szilikon betétes, asztali tartó funkciós, ERŐS VÉDELEM! - Xiaomi Redmi Note 4
OTT! VROOM műanyag védő tok / hátlap - AUTÓGUMI MINTÁS - FEKETE / PIROS - szilikon betétes, asztali tartó funkciós, ERŐS VÉDELEM! - Xiaomi Redmi Note 4
ACC-81200MobilAsz
- Gyors kommunikáció a hét minden napján, kérdezzen bátran, válaszolunk!
- Rugalmas, kedvez? szállítási feltételek
- Valódi információk, min? ségi termékek garanciával és számlával
- Nyomon követhet? rendelés, folyamatos tájékoztatás, min? ségi szolgáltatás
A készlet állapotáról licit el? tt kérjük érdekl? djön vagy ha kérdése van a termékkel kapcsolatban nyugodtan tegye fel! A Mobil Ász örömmel áll rendelkezésére.
Áraink a napi beszerzési árakhoz és a lehet? ségeinkhez képest lehetnek alkuképesek, nyitottak vagyunk minden számunkra elfogadható alku lehet? ségre, ezért ha ilyen észrevétele van nyugodtan írja meg nekünk és igyekszünk miel? bb válaszolni.
Áru elcserélésre nincs lehet? ség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban.
Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét (amennyiben van), hogy követhet? legyen az ügyintézés!
A szállítási határid? raktárkészleten elérhet? termék esetében:
A megrendelés értékének bankszámlánkra történ? megérkezését? l számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék.
A szállítási határid? egyedi rendelésre érkez? termék esetében:
Az ilyen termékek esetében a várható szállítási határid? mindig egyedi egyeztetést igényel, ezért kérjük, hogy rendelés el? tt mindig érdekl? djön a készlet állapotáról! Köszönjük.
Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhet?, akkor elérhet? vé tesszük Önnek a piactéren.

Jelenlegi ára: 3 499 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Xenon hatású halogén izzó H4 12V100W - Fehér - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Halogén izzó H4 12V100W - Fehér
? 50%-al nagyobb az élettartama a hagyományos halogénekhez képest
? Sokkal nagyobb fényerő
? Kiemeli a kontúrokat
Hozd ki a maximumot a fényszóróidból!
A legkorszerűbb technológiás halogén izzó PÁRBAN. Minősített E-jelzett, teljes mértékben legális, nem igényel egyéb kiegészítőket (mint pl. elektronika, trafó... ). Ötvözi izzók előnyeit: a színhőmérséklete 5500 kelvin (napfény fehér), valamint élettartam 50%-al több a hagyományos halogén izzóhoz képest. A színhőmérséklet miatt kiemeli a kontúrokat, jobban látható az emberi szem számára és kevésbé fárasztó a szemnek. A gáztöltet miatt azonos teljesítmény mellett sokkal nagyobb a fényerő és hosszabb az élettartama.
Tulajdonságok:
- Színhőmérséklet: 5500K
- Foglalat: H4
- Szín: Fehér
 


Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Mandula, 70 g, MOGYI, sós - Jelenlegi ára: 540 Ft


Mandula, 70 g, MOGYI, sós
Termék azonosító: 73032
A mandula az egyik legfinomabb dióféle. Az olajos magvak között a második legmagasabb fehérjetartalommal rendelkezik, mely alkalmassá teszi akár a vegetáriánus, akár a hagyományos étkezésben az ételek aminosav tartalmának kiegészítésére. Kiemelendő továbbá értékes rostanyag, és esszenciális zsírsav tartalma. Mennyiség: 1 db(Egységár: 540 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 540 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Tubákos vaslemez reklám doboz. - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Tubákos vaslemez reklám doboz 1900-as évek elejéről.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-09 12:48 .

Pariser Hafteln 100 gramm papírtégely gyűjteménybe - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción papírtégelyt kínálok eladásra !
7 cm
További hasonló tételek kínálatomban !
A fényképek az adott tárgyról készültek , a képeken szereplő állapotban vannak !
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt !
A vásárlást követő 20. napon értékelésemet elkészítem !
Kérem nézze meg további kínálatomat, vásárlás előtt minden esetben tekintse meg az ismerj meg / bemutatkozó oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket!
(160127)

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-22 03:40 .

HY-410 hővezető paszta 10g-os kiszerelésben processzor és egyéb félvezető hűtéséhez - Jelenlegi ára: 890 Ft

HY410 fehér hővezető paszta (hűtözsír) 0. 925 W/m-K hővezető képességgel, 0. 262 Celsius -in2/W termikus ellenállással processzorokhoz, video chipekhez és mindenféle egyéb félvezetőhöz. 3. 5*3cm-es műanyag tégelyben 10g paszta van, könnyen kezelhető, visszazárható.
Levélként a tégely mérete miatt sajnos nem tudom feladni! Több termék vásárlása esetén egybe csomagolom őket, ne törődjön azzal, hogy a Vatera minden darabra külön postaköltséget számol!!
1. High Grade Stability And Reliability.
2. Apply to CPU, VGA, Chipset, Radiator And Other PC Components.
3. Helps Disperse The Heat From CPU To Heatsink Effectively.
4. Low Thermal Resistance And High Conductivity For Superior Heat Transfer.
5. High Temperature Resistance. Non-toxic, Tasteless, Non-corrosive.
1. Model: HY410
2. Thermal Conductivity: Greater than 0. 925 W/m-K
3. Thermal Resistance: Less than 0. 262 Celsius -in2/W
4. Color: White
5. Type: Canning
6. Net Content: 10g
7. Size: 3. 5*3CM
Thermal Grease Paste, Help Your Electrical Appliance To Thermal Conductivity And Heat Dissipation, To Ensure That The Electronic Instruments, Meters And Other Electrical Performance Stability.


Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2018-09-21 13:53 .

Led szalag vízálló SMD 60led/M 4,8W ip 65 - Jelenlegi ára: 720 Ft

Led csík öntapadó 3M fóliával a hátoldalán. 50mm-es csíkokra szeletelhető, mely 3 ledet tartalmaz.
VÍZÁLLÓ IP65
Led: smd3528
Szín: meleg fehér
Láthatósági szög: 120°
Szalag szélesség: 8mm
Feszültség: 12V DC
Áramfelvétel: 0. 3 A / 1m
Fény hullámhossz: 2800-3000K Méterenként 60 led Felhasználási terület: autó dekoráció, jelzőfény, bútor díszítés, belső építészet, kirakat rendezés
Fontos tudnivalók:
1. Megbízható áramforrással táplálja a led csíkokat, mert stabil feszültségen és áramon működik helyesen.
2. Öt méternél hosszabb led csíkot is készíthet, ebben az esetben az 5 méter utáni ledek halványabban fognak világítani.
Ezért ajánljuk hogy 5 méterenként adjon betápot a ledcsíkoknak, a megfelelő fényerő biztosításához.
3. Öntapadó 3M fólia található a led csíkok hátulján, melynek jó tapadási képesege van és időjárás álló.
Tiszta por és zsírmentes felületre ragassza, ami lehet üveg, fém, műanyag. De néhány felület mint ruha és a fa befolyásolhatja a led
csík tapadási képességét.
4. A led csík maximális hajlási sugara 10mm. Ne törje meg a led csíkot, mert megsérülhet.
5. Forrasztás: 5 másodpercig 260-300°C-on max. 50W-os pákával, a nyomtatott áramkörök forrasztásánal megszokott kellő figyelemmel. A megadott ár méterenként értendő és az Áfát tartalmazza! A darabszám megeggyezik a méter számmal!
1106321WWH

Jelenlegi ára: 720 Ft
Az aukció vége: 2018-09-21 13:02 .

swarovski wild szív 12mm-es medál - Jelenlegi ára: 750 Ft


SWAROVSKI KRISTÁLY
WILD SZÍV MEDÁL !
Méret: 12mm
Az ár egy darabra vonatkozik!
A teljes színválasztékot az utolsó fotón  találod, ezeket a színeket  rendelni tudom, a rendelési idő kb. 2 hét. Ha ezekből szeretnél választani kérlek szólj  és ennek megfelelően módosítom a  leüthető mennyiséget.
Termékeim:
MEDÁLOK, FŰZHETŐ GYÖNGYÖK, CABOSANOK
Swarovski kristályok
BIZSU ALKATRÉSZEK
medál-kapcsok
fülbevaló-kapcsok (ezüstözött, aranyozott, fekete, bronz)
925-ös STERLING EZÜST ALKATRÉSZEK
925-ös sterling ezüst fülbevaló-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-tartó, csúszókarika
925-ös sterling ezüst szerelőkarika
A Swarovski kristályok egy speciális lézer technikával vágott különleges minoségű ólomkristályok.
Az ólomkristály anyaga és a vágás pontossága által létrehozott fénytörések együttesen okozzák a
Swarovski kristály színjátszó ragyogását.
A Swarovski kristályokat a legkülönfélébb színárnyalatokban lehet már megvásárolni, sőt legújabban különleges effektusokkal ellátott kristályok is kerültek forgalomba.
Ezek egyik oldalán egy nagyon vékony fémszínű (általában arany vagy ezüst színű) réteggel vannak ellátva, ami megnöveli a kristály tükröződését, még csillogóbbnak látszik és a színjátéka is erősebb lesz.
Ezek is sokféle alapszínű kristályok esetében elérhetőek.
Az ilyen "fancy", azaz vidám elnevezésű Swarovski kristályok az alap színkód mellett egy "AB" jelöléssel vannak ellátva.
visszatérés a "gyongyvilág" oldalára


Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2018-09-21 22:41 .

Csomagolószalag, 50mm x 66m, 3M SCOTCH, átlátszó - Jelenlegi ára: 2 400 Ft


Csomagolószalag, 50mm x 66m, 3M SCOTCH, átlátszó
Termék azonosító: 72239
- teherbíró, tartós ragasztószalag
- 6 db-os kiszerelés
- méret: 50 mm x 66 mMennyiség: 1 db(Egységár: 2 400 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Spray Dezodor Allure Homme Edition Blanche Chanel (100 ml) MOST 29702 HELYETT 20438 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 20 438 Ft

EAN:
3145891279306
Gyártó:
Chanel
Tisztálkodj a piacon fellelhető legjobb termékek segítségével! Vásárolj Spray Dezodor Allure Homme Edition Blanche Chanel (100 ml)nagyker áron! Nem: MenKapacitás: 100 mlTökéletes minden bőrtípushoz

Jelenlegi ára: 20 438 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

NATURGREEN BIO RIZSDESSZERT ERDEI GYÜMÖLCSÖKKEL 2X125G 250g - Jelenlegi ára: 782 Ft

Kedves Vásárlónk!
Szállítási díjaink súly alapúak, így a megvásárolt áru szállítási költsége a következőképp alakul:
- 0 - 2 kg-ig 742 Ft + Áfa - 942 Ft
- 2, 1 - 5 kg-ig 918 Ft + Áfa - 1. 165 Ft
- 5, 1 - 20 kg-ig 1183 Ft + Áfa - 1. 502 Ft
- 20, 1 - 30 kg-ig 1378 Ft + Áfa - 1. 750 Ft
- 30, 1 - 60 kg-ig 2756 Ft + Áfa - 3. 500 Ft
- Utánvét - 197 Ft + Áfa - 250 Ft
- 30 000 Ft felett ingyenes!!! (maximum 30kg-ig! )
Összetevők: víz, nádcukor, vörös gyümölcslé koncentrátum (11%: alma, eper, málna, áfonya), rizs (4%), rizs-maltodextrin, agave rostok, hidegen préselt napraforgó olaj, tápióka-maltodextrin, tápióka keményítő, természetes vörös gyümölcs aroma, természetes ízesítők: vörös retek és lila répa kivonat, keményítő: karob-bab liszt.
Összetevők: víz, nádcukor, vörös gyümölcslé koncentrátum (11%: alma, eper, málna, áfonya), rizs (4%), rizs-maltodextrin, agave rostok, hidegen préselt napraforgó olaj, tápióka-maltodextrin, tápióka keményítő, természetes vörös gyümölcs aroma, természetes ízesítők: vörös retek és lila répa kivonat, keményítő: karob-bab liszt.


Jelenlegi ára: 782 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Ragasztószalag-adagoló, kézi, 3M SCOTCH, füst színű - Jelenlegi ára: 510 Ft


Ragasztószalag-adagoló, kézi, 3M SCOTCH, füst színű
Termék azonosító: 169319
kézi adagoló
könnyű és erős ragasztószalag adagoló
fém vágópenge
19 mm x 33 mMennyiség: 1 db(Egységár: 510 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 510 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

új Peak Performance 3xdry sport elegant nadrág golf,32 es fekete,új ára 34990ft - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


Peak performance 3xdry nadrág 32 es méret, elegáns fazon, vasalni nem kell, pillanatok alatt megszárad, szárazon tart, 34 es a hossza 175-180cm re ajánlom, derék 88cm, csipő 104cm, hossza 107cm
4 zsebes
A 3XDRY® ELŐNYEI:
Minimálisra csökkenti az izzadságot.
Csak a textil belseje felszívja a nedvességet.  Az izzadási jelek kívülről gyakorlatilag láthatatlanok
Stimulálja a hűtési hatást.
A 3XDRY® technológiával az izzadság a testhez közel párolog.  Ez segíti a test természetes hűtési funkcióját, és nagyobb energiát biztosít az aktív fázisok során.
Vízzel és foltokkal szemben.
A 3XDRY® kezeléssel ellátott textíliák lényegesen kevésbé érzékenyek a vízre, a szennyeződésekre és a foltokra
A 3XDRY® FUNKCIÓI:


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2018-09-20 19:14 .

Tetra InitialSticks 375 ml-es vízi növény táp - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Tetra InitialSticks 375 ml-es 300 g-os vízi növény táprudacska eladó olcsón
Tápanyag rudacskák az akvárium talajhoz. Tartós tápanyagbázist biztosítanak a vízinövények számára. Termékeny talajjá alakítják a homokot, zúzalékot.
- telepítésnél keverjük a homokba, azonnal aktivizálja a talajt
- humuszt, szerves vas összetételeket, valamint szervetlen tápanyag-depót tartalmaz
- gyorsan gyökereznek a növények, így a kritikus induló szakaszban gátolja az algaképződést
- elősegíti a fontos mikro-organizmusok elterjedését a talajban
- szükség szerint később is adagolhatunk a talajba rudacskákat
Az ország területén jó eséllyel megoldható a személyes átvétel, ha mégsem a csomagot haladéktalanul feladom!

Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2018-09-21 14:57 .

VÉGKIÁRUSÍTÁS! Ünnepi DEKOR TÜLL - Jelenlegi ára: 350 Ft


VÉGKIÁRUSÍTÁS 30% KEDVEZMÉNNYEL !!! 500 HELYETT 350/méter !!!
ÜNNEPI DEKOR TÜLL méteráru különböző színben
 
Jelenleg BORDÓ, PIROS, KRÉM színben van készleten, a többi szín elfogyott.
Szélessége 50 cm, a megadott ár 1 méter anyagra vonatkozik. Megrendeléskor a darabhoz annyit kell írni, ahány métert szeretne venni.
Leütés előtt a kívánt színt és mennyiséget feltétlenül egyeztetni kell!
Van többféle színű, többféle anyagú dekorációs termékünk, érdemes szétnézni.
Itt ezt a terméket tudja megvásárolni:
A többi fotó a további, külön aukciókban listázott termékeink széles kínálatát hivatott bemutatni. Amennyiben azok keltették fel érdeklődését, kérjük keresse meg a termékeink között, vagy kérdezzen.
Szállítási és postázási feltételek, árak a "Szállítási és fizetési feltételek" fül kinyitásával válnak elérhetővé.
A szolgáltatótól a vásárlást követően kapott üzenet tartalmaz minden szükséges infót, kérjük szíveskedjen elolvasni.
Ajánljuk megtekintésre további oldalainkat: férfi, -női ékszerek, férfi, -női kiegészítők, fa-, és kreatív játékok, baba- és gyermekholmik, dekorációs anyagok, ajándékötletek kicsiknek és nagyoknak.


Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2018-09-20 17:19 .

Katherine Anne Porter: Bolondok hajója - Jelenlegi ára: 180 Ft


A „ Bolondok hajója” a mi világunk, amely az örökkévalóság felé halad. Én is a hajó utasa vagyok – mondja az írónő, e világsikert aratott regény szerzője. A „ Bolondok hajója” több nyelven számos kiadást megért, s ma már olvasók százezrei kísérik feszült figyelemmel a Veracruzból kifutó hajónak huszonnyolc napos útját Bremerhavenig. Kritikus történelmi időpontban, 1931-ben kerülnek kényszerű összezártságba a hajó utasai – a tengeri szélbe a fasizmus faji előítélettel szennyezett levegője vegyül. Szerelmek szövődnek, évtizedes házasságok inognak meg, gyűlölködés, kicsinyesség, áldozatkészség, kapzsiság, nemes és ocsmány emberi indulatok törnek felszínre – s minden szépen elrendeződik újra, mikor a távolban kibontakozik a százazföld és Bremerhaven körvonalai.
Eredeti cím: Ship of Fools
Eredeti megjelenés éve: 1962
Könyv: Katherine Anne Porter: Bolondok hajója
Kiadó: Kriterion
Kiadás helye: Bukarest
Kiadás éve: 1972
Oldalszám: 594
Fordította: Róna Ilona
Jó állapotú, csak a papír védőborító kissé kopott, a sarkoknál enyhén szakadozott.
A második példány is jó állapotú, a papír védőborító szélei enyhén szakadozottak, a lapéleken pár pici folt látható.
A harmadik példány is jó állapotú, a papír védőborító szélei enyhén szakadozottak, a papír védőborító gerincén halvány elszíneződés látható.


Jelenlegi ára: 180 Ft
Az aukció vége: 2018-09-21 00:11 .

AUTÓS kamera DVR HD 720p autós menetrögzítő - Jelenlegi ára: 7 890 Ft

HD autós menetrögzítő DVR kamera
Az autós menetrögzítő egy széles látoszöggel rendelkező HD kamera 2, 4"-os LCD kijelzővel és beépített mikrofonnal. A 720p felbontásban rögízett felvétel visszajátszható, a beépített kijelzőn megtekinthető. Az üzemmódok könnyedén állíthatók. MicroSD tárhelye 32 GB-ig bővíthető.
Jellemzők:
- felbontás: HD 720p 720x480
- video tömörítés: AVI@MJPG
- mini USB aljzat
- AV kimenet
- beépített mikrofon
- memória bővíthetőség: micro SD 2-32GB class6
- kijelző: 2, 4" LCD 
Üzemmódok:
- felvétel (mozgásérzékelős rögíztés)
- automatikus rögíztés gyújtáskor
- visszajátszás
- fényképezés
Tartozék:
- tartó konzol
- autós töltő - USB kábel
120RLDV-130 

Jelenlegi ára: 7 890 Ft
Az aukció vége: 2018-09-21 09:01 .

Miskolc filmfesztivál - Jelenlegi ára: 600 Ft

Az 1970-es 80-as években megrendezett miskolci filmfeszt. reklámjelvénye

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2018-09-21 07:33 .

2018. augusztus 30., csütörtök

Nagyon ritka CRISPUS Caesar Follis Tessalonika! 21mm/2,7gr. - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Nagyon ritka CRISPUS Caesar Follis Tessalonika! 21mm/2, 7gr.
Licit törlés nincs!
Kérem tekintse meg, eraser76_a felhasználónév alatt, a többi aukciómat is a Vatera-Galériámban.

Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2018-09-20 20:39 .

Asztali rendező, fémhálós, 3 részes, VICTORIA, "Wood", fekete - Jelenlegi ára: 1 775 Ft


Asztali rendező, fémhálós, 3 részes, VICTORIA, "Wood", fekete
Termék azonosító: 371078
Elegáns megjelenés
Tartós, fém alapanyag
Munkahelyi és otthoni használatra is ideális
A termékcsalád az iroda legfontosabb alapfelszereléseit tartalmazza
Tartozékok nélkül
Méret: 21, 7x11, 6x11 cm Mennyiség: 3 db / készlet(Egységár: 591. 67 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 1 775 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0J209 Kisméretű réz csengettyű csengő - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Szép állapotú szép hangú kisméretű csengő, csengettyű, rajta rézcsatos bőrdíszmű.
Szélesség: 4. 5 cmMagasság: 5 cmSúly: 0. 1 kg
Termékeim között több kolomp található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több csengő található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-04 04:07 .

Tépőzáras kábelkötegelő, bolyhos és horgos fél 150 mm x 12 mm, fekete, TRU COMPONENTS TC-MGT-150B... - Jelenlegi ára: 12


Tépőzáras kábelkötegelő, bolyhos és horgos fél 150 mm x 12 mm, fekete, TRU COMPONENTS TC-MGT-150BK203
Termék azonosító: 445196
Műszaki adatok: Gyártói szám: TC-MGT-150BK203 ? Méret, hossz: 150 mm ? Méret, szélesség: 12 mm ? Szín: Fekete ? Tartalom: 1 db ? Tépőzár technológia: Bolyhos és horgos fél ? Tépőzár tulajdonság: Kötegeléshez ? Tépőzár típus: Tépőzár kábelkötegelőMennyiség: 1 db(Egységár: 125 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 125 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Tanita Tikaram - Ancient Heart MC - Jelenlegi ára: 400 Ft

Személyes átvétel a Lurdy házban lehetséges, hétköznap 10 és 18 óra között.

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-09-20 22:28 .

Eladó bontatlan Matchbox -Land Rover 90 Hero City 2003 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó egy bontatlan Matchbox Hero City Land Rover 90-es, pizzás festéssel. Teljesen origi, semmi baja. Nem annyira gyakori darab, 2003-as. Postázom is a mindenkori díjszabásnak megfelelően de a sérülékenység miatt inkább a Postaautomatát javasolnám. Személyesen átvehető a következő helyeke: Pesterzsébet városközpont, Kőbánya - Kispest metró . Határ úti metró, Corvin negyed metró, Boráros tér.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-05 13:29 .

1 pár Orthoped lúdtalpbetét több méretben - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 1390 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Válasszon méretet a második képről!   Vágható!
joi/
Minden 1 ft  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-31 17:52 .

Eljegyzési esküvői parti lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 795 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ max  2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE nem vonható.
Gyémánt gyűrű alakú lufi.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-31 06:49 .

Kábelkötöző 150 mm fekete UV stabilizált Tru Components 1592800 TC-CVR150SBK203 100 db - Jelenlegi ára: 595 Ft


Kábelkötöző 150 mm fekete UV stabilizált Tru Components 1592800 TC-CVR150SBK203 100 db
Termék azonosító: 421753
Szabványos kábelkötöző, belső fogazású
Fekete
Kábelkötöző hossza 150 mm
Kábelkötöző
UV stabilizált
Fogazat: Belső
A kábelkötözők a pánt belső fogazása által garantálják a biztos tartást a kötegelt terméken. A lesarkított pántvég lehetővé teszi a pánt kényelmes bevezetését a fejbe.
Műszaki adatok:
Anyag: Poliamid 6. 6 ? Fogazat: Belső ? Gyártói szám: TC-CVR150SBK203 ? Halogénmentes: Igen ? Hőmérséklet (max. ): +85 °C ? Hőmérséklet (min. ): -40 °C ? Kábelkötöző hossz: 150 mm ? Kábelkötöző jellemzők: UV stabilizált ? Kábelkötöző szélesség: 2. 50 mm ? Köteg ? (max. ): 36 mm ? Min. tartóerő: 80 N ? Szín: Fekete ? Tartalom: 100 db ? Típus (kategória): Kábelkötöző
Szállítás tartalma:
Tartalom: 100 db.
Mennyiség: 1 db(Egységár: 595 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással

Jelenlegi ára: 595 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Végh Antal Imádság a vadlibákért AP - Jelenlegi ára: 500 Ft

A képen látható állapotban van. A Kozmosz Könyvkiadó kiadása 1980. 250 oldal olvasott használt jó állapotban.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-20 19:56 .

Többszörös tömítőbetét PG29, gumi, fekete, TRU COMPONENTS TC-MH23-3D203 - Jelenlegi ára: 55 Ft


Többszörös tömítőbetét PG29, gumi, fekete, TRU COMPONENTS TC-MH23-3D203
Termék azonosító: 445410
Műszaki adatok: Anyag: Gumi ? Gyártói szám: TC-MH23-3D203 ? Halogénmentes: Nem ? Kábel szám és ?: 3 x 6. 2 - 8. 0 mm ? Méret: PG29 ? Szín: Fekete ? Tartalom: 1 db ? Tartozék típus (ház): Többrészes tömítő betét ? Védelmi típus: IP68Mennyiség: 1 db(Egységár: 55 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 55 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

30 nap éjszaka - Sötét napok Blu-Ray - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eredeti, nem másolt Blu-Ray
Hibátlan.
Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képein, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség  a " Szállítási és garanciális feltételek " menüben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “ menüben talál.
 
 

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 22:52 .

Guitar Hero - Legends of Rock PC játékszoftver - 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 41 Ft

Eladó egy eredeti, keveset használt PC játékszoftver.
Dobozzal, leírással.
Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérdezz.
Az aukció 1Ft-ról indul és nincs minimálár. Több terméket töltöttem fel egyszerre,  nézd meg azokat is!
Tudom küldeni FoxPost automatába vagy házhoz (több termék esetén összevonható), illetve személyes átvétel is lehetséges előre megbeszélt időpontban a Vámház krt-on.

Jelenlegi ára: 41 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 19:49 .

TOP HITS válogatás kazetta MC - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladó a képen látható 1 db. eredeti, gyári, nem másolt, használt, de jó állapotú műsoros zenei audio-, magnó-, hangkazetta (MC), tok-, és borító nélkül. Kérésre tokot adok hozzá. Kérdésre szívesen válaszolok. Bp. -i átvétel lehetséges.

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-09-20 09:56 .

Alfa Romeo szelepsapkák 4 db 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 15-60 nap ! (általában tapasztalataim szerint kb. 35 nap alatt megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-31 08:00 .

Nespresso kávéfőző kapszulákkal - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Eladó eredeti csomaglásban kapszulákkal együtt egy 1szer használt Nespresso hibátlan állapotban lévő kávéfőző. A doboza megvan, szinte mintha a boltból vennéd át.
Átvehető a 1032 Budapest Föld u. 69-es szám alatt.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-20 09:19 .

Nintendo DM-53 Mickey & Donald retro kvarcjáték - Jelenlegi ára: 250 000 Ft

Nintendo DM-53 retro kvarcjáték
Kérem licitálás előtt a képeket alaposan megfigyelni, kérdezni mert LICITET NEM TŐRLÖK!!!!! !!!
 
Kérem csak az licitáljon, akit tényleg érdekel, ki is tudja fizetni és 5 napon belül felveszi velem a kapcsolatot és rendezi az anyagiakat, ellenkező esetben negatív értékelés mellett újraindítom az aukciót!

Jelenlegi ára: 250 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-20 09:46 .

Többszörös tömítőbetét M32, gumi, fekete, TRU COMPONENTS TC-MH30-3C203 - Jelenlegi ára: 95 Ft


Többszörös tömítőbetét M32, gumi, fekete, TRU COMPONENTS TC-MH30-3C203
Termék azonosító: 445176
Műszaki adatok: Anyag: Gumi ? Gyártói szám: TC-MH30-3C203 ? Halogénmentes: Nem ? Kábel szám és ?: 3 x 6. 2 - 8. 0 mm ? Méret: M32 ? Szín: Fekete ? Tartalom: 1 db ? Tartozék típus (ház): Többrészes tömítő betét ? Védelmi típus: IP68Mennyiség: 1 db(Egységár: 95 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 95 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Princess Kis kutya macska mellény póló Kabát Ruha 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Méret :  XS, S, M, L
Csomag Súly: 65-74 g (kb) 
Méret
Mellbőség
Nyak
Hossz
XS
31cm / 12. 2"
23cm / 9. 1"
22cm / 8. 7"
S
34cm / 13. 4"
26cm / 10, 2"
25cm / 9. 8"
M
40cm / 15. 7"
32cm / 12. 6"
31cm / 12. 2"
L
45CM / 17. 7"
38cm / 15, 0"
36cm / 14. 2"
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 06:12 .

2018. augusztus 29., szerda

8 OHMS HANGFAL - Jelenlegi ára: 500 Ft

ELADÓ
HANGFALPÁR 8    OHMS   HASZNÁLT 
képeken látható állapotban van 


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 14:02 .

Salter 235-6 nagy pontosságú akasztós profi mérleg - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Kérem, aki egy 5000Ft-os, egy darab rugót tartalmazó, pontatlan eszközt keres, ne is olvasson tovább.
Ellenőrzésként digitális 5kg-os mérleggel mértem 4138 g súlyt, a Salter pedig 4125 g környékén mutatott. Ld. A képeken a színes berajzolt vonalakat. Ráadásul egy 100kg-os mérleg nem az alsó kis súlyok tartományában a legpontosabb! Ez meghaladja a digitálisok pontosságát.
Ezt a típust már nem gyártják, a hozzá hasonló márkás mérlegek 15-20. 000 Ft körül vannak külföldön. Ez nem kínai gagyi, ez még Made in England. Ilyet már boltban újan nem veszel. A kora ellenére sehol nincs a fém burkolaton egyetlen rozsdapötty sem! A kalibrálás és a mérés közben is olyan szépen akadásmentesen mozog a mérleg mutatója, ahogy a nagykönyvben le van írva.
- méréshatár 100kg
- skála beosztás 500g-onként
- az alacsony súrlódású csapágyak miatt maximális érzékenység és pontosság
- A pontosságot gyakorlatilag a szemed korlátozza csak
- acél ház, ütésálló polikarbonátos tárcsa
- Masszív, megbízható
- Nagyon pontos és könnyen olvasható
- Hordozható
- Korrózióálló (Ez a darab kb. 18 éves)
- Alacsony költségű, elem nélkül bárhol üzemel
- Kijelző mérete 6 hüvelyk (kb. 15 cm)
- Tartozék felső és alsó kampókkal
- Garanciát vállalok rá
- 2000 környékén vásárolt, sosem volt használva, csak a teszt erejéig
- súlya csomagolva 1415g
99% feletti vevőknek visszafizetem a vételárat postaköltséggel együtt, ha bármilyen hiba lenne vele
99% feletti vevőknek visszafizetem a vételárat postaköltség nélkül, akkor is, ha csak nem tetszik. : )


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 14:50 .

Piaggio Typhoon index irányjelző 1 pár - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Piaggio Typhoon index irányjelző 1 pár.
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .....

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 12:07 .

Elite III. Bugpin Körsatír tű Round Shader (9-es körsatír) 20db/doboz - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Elite III. Bugpin Körsatír tű Round Shader (9-es körsatír) 20db/doboz
Cartridge - Bugpin körsatír tűk - membrános kivitelben
Jellemzői: 0, 30 mm tűátmérő/ hosszú hegy
Ajánlott: kisebb területű satírokhoz, színekhez és összedolgozáshoz, lazább kontúrokhoz
Kompatibilis minden Cheyenne típusú géphez, markolathoz! A termék jelenleg csak a meghirdetett darabszámban érhető el, viszont mivel nem csak a vaterán értékesítünk, így ez változhat!
A várható szállítási idő 1-3 munkanap, melyet az Ön által választott fizetési mód határoz meg! Amennyiben a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
AC1009BPRS;

Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 16:12 .

Roll-On Dezodor Invisible Aqua Rexona (50 ml) MOST 1829 HELYETT 986 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 986 Ft

EAN:
0000050097852
Gyártó:
Rexona
Tisztálkodj a piacon fellelhető legjobb termékek segítségével! Vásárolj Roll-On Dezodor Invisible Aqua Rexona (50 ml)nagyker áron! Nem: HölgyKapacitás: 50 mlIdőtartam: 48 óraIzzadásgátlóAlkoholmentes

Jelenlegi ára: 986 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Fém óraszíj - Jelenlegi ára: 5 207 Ft

Fém óraszíj
szélessége: 14 mm
Miért vásároljon nálunk?
Rendelését 8-10 napon belül szállítjuk!
Személyesen is átveheti csomagját {3300 Eger} Spórolja meg a szállítási költséget.
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől-péntekig 8: 00-16: 00-ig várja hívását, hogy azonnal segíthessünk Önnek.
Minden általunk forgalmazott karórára 1 év garanciát biztosítunk!

Jelenlegi ára: 5 207 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Spray Dezodor La Panthére Cartier (200 ml) MOST 22013 HELYETT 11261 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 11 261 Ft

EAN:
3432240031952
Gyártó:
Cartier
Tisztálkodj a piacon fellelhető legjobb termékek segítségével! Vásárolj Spray Dezodor La Panthére Cartier (200 ml)nagyker áron! Nem: HölgyKapacitás: 100 mlTökéletes minden bőrtípushoz

Jelenlegi ára: 11 261 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

6 db Oral-B fej, különbözőek..,eredeti,új!akár 1 Ft.-tól! - Jelenlegi ára: 1 Ft

6 db. különböző Oral-B fej. elektromos fogkeféhez. Dobozzal együtt, képeken látható.
-TriZone : Mélyrehatóan tisztít, még a fogközökben is.
-3D White : Fogfehérítés 2 hét alatt.
-Floss Action : Különleges Micropulse sörtéi alaposan tisztítanak a fögközekben.
-Sensitive : Alapos lepedékeltávolítást nyújt az érzékeny fogak és fogíny számára.
-Precision Clean:  Alaposan eltávolítja a fogakról a lepedéket.
-Kids : Kíméletes a gyerekek fogaihoz és fogínyéhez.
Higgy a szemednek! Folyamatosan fantasztikus raktár kisöprést tartunk!!!  
De ha sürgősen szükséged van rá, ne habozz leütni, mert még a villámár is nagyon baráti!
Nézz körül a többi termékem közt, és rendszeresen látogass vissza,
mert folyamatosan változó, jobbnál jobb aukciókkal várlak,
melyek közt sok az 1 ft-os, minimálár nélküli!
A termékre nincs garancia. A személyes átvetélt szorgalmaznám de igény szerint postázom is terítéssel vagy banki utalás után csomag, akár levélként is. A vásárlástól számított 5 munkanapon belül, a vásárló kötelezi magát, hogy kifizeti és átveszi a megvásárolt termeket! Amennyiben a fent említett feltételeknek nem tesz eleget, a termék újra eladásra kerül!!!
A termékre nem vállalok garanciát , pénzvisszafizetés van ha nincs megelégedve a termékkel, a megérkezést követő 3 napon belül jelezze
A termék vételárát vissza utaljuk ha ugyan olyan állapotban visszaküldi.
A posta költséget nem vállaljuk át!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 15:29 .

SEAT IBIZA Elekt üzemanyag pumpa 8308/96 - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

SEAT IBIZA 0000 (2002-2007) 1400 cm3 Benzin 3 ajtós
Elektromos Üzemanyag Pumpa eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: BBY
Kivitel: ferdehátú
Szín: kék
Klíma: Automata
Váltó: Automata
Ajtók száma: 3
Megjegyzés:
Klíma: Automata, ABS nincs
Szállítási és fizetési feltételeink: SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes, munkanapokon 8: 00 ? 16: 30, illetve szombaton 8: 00 ? 11: 30 óráig, ettől eltérő időpontban nem lehetséges. Átvétel helye: NagycenkSTANDARD POSTAI CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 1500 Ft, ez esetben a csomag épségéért felelősséget vállalni nem tudunk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. NEM STANDARD CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 2000 Ft, ez esetben a szállítás során keletkezett károkért a felelősséget mi vállaljuk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. UTÁNVÉTTEL POSTÁZVA: 2000 Ft standardként felelősségvállalás nélkül, 2500 Ft törékenyként felelősségvállalással. MÁS FUTÁRSZOLGÁLAT ELŐRE UTALÁSSAL VAGY UTÁNVÉTTEL: Túlméretes csomag esetén: ára szállítási cím, súly és méret függvényében, erről célszerű kollégáinkat kérdezni, nagyságrendileg 5000 Ft-tól.
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 20:47 .

Kisasztal - TV állvány - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Kisasztal/TV állvány
magasság: 55, 5 cm
szélesség: 70 cm
mélység: 55 cm
Az asztallap alatt van egy rögzített polc.
Csak személyes átvétel lehetséges, a terméket nem postázom.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 13:57 .

Continental 265/50 R 20 nyári 4 db gumi eladó, profil mélység 5,8-5,9 mm - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

2011-után gyártott Jeep Grand Cherokee márkához, a gumik két nyarat futatottak. Új gyári áruk 82. 000 ft/db Profilmélyság 5, 8-5, 9 mm.
A négy darab gumi egyben eladó, az ár a négy darabra vonatkozik együtt.

Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-02 17:37 .

Mini akciókamera verhetetlen áron fém házas - Jelenlegi ára: 5 400 Ft


Ideális a vakáció, koncertek, sportesemények rögzítésére, mert kicsi, könnyű, és használata egyszerű.
Kérheti sd kártyával is:
+16gb microsd 3500Ft
+32gb microsd 5500Ft
Tulajdonságok:
- Fémházas mini hd akció kamera
- Kamera mérete: 2, 2x2, 2x2 cm
- Videó kimenet: 1080P (1920 x 1080), 720P (1280 x 720) 
- Képfelbontás: 12MP (4032 x 3024) 
- Micro SD kártyával működik (32 GB-ig támogatja - nem tartozék)
- Beépített lítium akkumulátor 
- 2 az 1-ben USB / TV kimenet kábel
- Mozgásérzékel + éjjellátó 
- Beépített mikrofon
További termékeinket ide kattintva érheti el!

Jelenlegi ára: 5 400 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 17:28 .

Saeco Intuita kávégép kávéfőző garanciával eladó - Jelenlegi ára: 58 000 Ft

Tömítések cseréjével, vízkőtelenítve, szervizelve eladó.
Nyomócsövek cserélve.
A képen látható állapotban.
Teljesen automata készülék
-Kávékészítés szemes illetve őrölt kávéból
-Egyszerre két kávéleadási funkció
-Forró víz adagolás tea és instant italokhoz
-Őrlés finomság és mennyiség állítás
-Ellenőrző funkciók (víz, kávé, központi egység stb. )
-A kávé kifolyófej állítható a csésze nagyságához
-2 féle programozható kávéhosszúság

Jelenlegi ára: 58 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-05 10:30 .

Cecomix Digitális Konyhai Mérleg MOST 8309 HELYETT 5283 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 5 283 Ft

EAN:
7569000779611
Gyártó:
Cecomix
Bemutatjuk az elegáns és praktikus Cecomix digitális konyhai mérleget! Üvegből készültÉrintés érzékelővelNagy pontosságúTare funkcióNagy LCD kijelzőIntelligens auto-be és auto-ki kapcsoló rendszerEnergiaszint-töltöttség jelző1 gramm pontossággal való mérésMérési kapacitás: akár 10 kgMértékegységek: g/lb: oz/oz/ml1 gombelemmel működik CR2032 (tartozéka)

Jelenlegi ára: 5 283 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

LED szalag hideg fehér hidegfehér, 3528 LED sor - SMD3528 LED Strip Cool White - Jelenlegi ára: 299 Ft



Jelenlegi ára: 299 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 00:34 .

Tépőzáras szalag, tépőzáras kötöző 1000 mm x 20 mm Fekete TRU COmPONENTS 680-330-Bag - Jelenlegi ára: 2 490 Ft


Tépőzáras szalag, tépőzáras kötöző 1000 mm x 20 mm Fekete TRU COmPONENTS 680-330-Bag
Termék azonosító: 403193
Műszaki adatok: Gyártói szám: 680-330-Bag ? Szín: Fekete ? Tartalom: 1 pár ? Tépőzár technológia: Bolyhos és horgos fél ? Tépőzár tulajdonság: Felvarrható ? Tépőzár típus: TépőzárMennyiség: 1 db(Egységár: 2 490 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Akril lapos kocka (15mm x 15mm) vegyes 10 darab - Jelenlegi ára: 120 Ft

Dekorálj velünk!!!
Ezek a gyöngyök szép kellékek mindenféle kreatív munkához.
Mérete: 15mm x 15mm.
Az ár 10 darabra vonatkozik.

Jelenlegi ára: 120 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 08:56 .

Piri Kálmán : "Csendélet" - Jelenlegi ára: 85 000 Ft

(FK2330)
Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.
Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.
A kép mérete: 60 x 80 cm keret nélkül. Készült: Olaj, Farostlemez
A kép Piri Kálmán (Sopron, 1908, Budapest, 1983) alkotása. Jelezve Jobbra fent "Piri Kálmán"
A festmény jó állapotban van. Keret: Ép
További alkotásokat tekinthet meg a művésztől ide kattintva!
Termékeim között több képcsarnokos festmény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
Magyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II.
Festő. 1926-27-ben az Iparművészeti Iskolában kezdte tanulmányait, 1927-től a budapesti Képzőművészeti Főiskolán Glatz Oszkár növendéke volt. 1949-ben mutatkozott be először önálló anyaggal a Műcsarnokban, majd 1977-ben Zalaegerszegen a Kisfaludi Strobl Zs. Teremben. Ezen kívül számos hazai és külföldi tárlaton szerepelt munkáival. Sopronban élt nehéz körülmények közepette, 1935-ben a fővárosban költözött. 1938-tól rajzoló volt a Honvédelmi Minisztériumban. Gyakran dolgozott a kecskeméti művésztelepen. Alkotásain a kisváros, a polgári élet iránti nosztalgiát fogalmazta meg. Szívesen festett enteriőröket, tájképeket is. Piri festői koncepciója a magyar piktúra realista hagyományaiban gyökerezik, amelyet az expresszionizmus szellemével ötvözött. Mondanivalóját kifinomult festői eszközökkel adja elő. Művei megtalálhatók a Magyar Nemzeti Galériában, több hazai köz- és magángyűjteményben, valamint külföldi magángyűjteményekben. (MÉ, LÁ, Kiállítási Katalógus)Magyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II. Műgyűjtők és kereskedők kézikönyve
Festő. A fővárosi Képzőművészeti Főiskolán Glatz Oszkár növendéke volt. 1949-ben mutatkozott be először önálló anyaggal a Műcsarnokban. Gyakorta dolgozott a kecskeméti művésztelepen. Festői koncepciója a magyar piktúra realista hagyományaiban gyökerezik. Mondanivalóját kifinomult festői eszközökkel adja elő. (MÉ)Magyar festők és grafikusok adattára
Főiskolai tanulmányait Glatz Oszkár növendékeként végezte 1931-ben. Önálló anyaggal 1949-ben mutatkozott be a régi Műcsarnokban, azóta főként csoportos kiállításokon szerepelt. Gyakorta dolgozott a kecskeméti művésztelepen. Festői koncepciója a magyar piktúra realista hagyományaiban gyökerezik. A kisváros házai, lefüggönyözött, óbútoros szobái, meghitt életformája köti le festői érdeklődését. Mondanivalóit kifinomult festői eszközökkel adja elő. - Irod.: P. Sz. T.: Művész életrajzok. Bp. 1985. Művész életrajzok kortárs magyar képzőművészek
Festő. 1931-ben végzett a főiskolán Glatz Oszkár növendékeként. Önálló anyaggal 1949-ben mutatkozott be a régi Műcsarnokban, azóta főként csoportos kiállításokon szerepel. 1977-ben Zalaegerszegen volt egyéni kiállítása. - Festői koncepciója a magyar piktúra realista hagyományaiban gyökeredzik. A kisváros házai, lefüggönyözött, óbútoros szobái, meghitt életformája köti le érdeklődését. Mondanivalóit nemes színkultúrával, kifinomult festői eszközökkel adja elő.
A termékről további nagy felbontású képek!
( komód petróleumlámpa szék enteriőr szobabelső interior csendélet interiőr képcsarnokos festmény képcsarnokos kép Képcsarnok Vállalat Képcsarnokvállalat kép csarnok szoba belső )

Jelenlegi ára: 85 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-02 05:35 .

Ragasztóroller Tesa Roller Ecologo 14 m x 8,4 mm TESA 59156 - Jelenlegi ára: 1 190 Ft


Ragasztóroller Tesa Roller Ecologo 14 m x 8, 4 mm TESA 59156
Termék azonosító: 199065
Tesa? Roller Perm. Gluing Ecologo Refill
Főbb jellemzők
Utántölthető
Leírás
Strong adhesion. Clean, fast and permanent bonding. Glues paper, cardboard, pfotos. Solvent-free.
Szállítás tartalma
1 utántöltő kazetta
Műszaki adatok
Méret, szélesség: 8. 4 mm
Méret, hossz: 14 mMennyiség: 1 db(Egységár: 1 190 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2018. augusztus 28., kedd

Béla herceg denár liliom-liliom "ducis" körirattal ÉHSZ:8 EF - Jelenlegi ára: 101 Ft


Béla herceg denár liliom-liliom "ducis" körirattal ÉHSZ: 8
0, 90g
VF
A visszaélési lehetőségek elkerülése érdekében licittörlést nem tudunk elfogadni, kérjük vásárlás előtt kérdezzen!
A vételár megfizetésére 10 munkanap áll rendelkezésre. Amennyiben ennyi idő alatt nem történik meg a kifizetés, az aukciót töröljük és negatív értékelést adunk.
A banki átutalás költségmentes.
Az OTP számlára történő személyes befizetés költsége 450 Ft.
Szállítás lehetséges átutalást követően postai elsőbbségi ajánlott levéllel vagy személyes átvétellel a Budapest VII. kerületi éremboltunkban, nyitvatartási időben.
Külföldre nem postázunk!
A magyar posta vagy a futárszolgálatok hibájából történt küldemény elvesztése esetén cégünk anyagi felelősséget nem vállal! Kérjük, hogy értékesebb küldeményét Vatera futárral vagy biztosított ajánlott küldeményként kérje!
Az érmeket minden esetben számlával együtt küldjük el Önnek.  Számlát kizárólag a befizető nevére tudunk kiállítani.
Az érmek eredetiségére a cég örök eredetiségi garanciát vállal azzal a feltétellel, hogy Ön fényképpel és számlával tudja igazolni vásárlását, ezért kérjük, őrizze meg az eredeti számlát és a darab fényképét!
A Vaterán kínált termékek kizárólag a Vaterán kerülnek eladásra, Vaterán kívüli megállapodásra nincs lehetőség! Kérem ez ügyben ne is keressenek minket!
Kérjük a fenti feltételek tudomásul vételét!
Sikeres licitálást kívánunk!
Pannoniaterra


Jelenlegi ára: 101 Ft
Az aukció vége: 2018-09-18 19:24 .

Vízlágyító, 500 g, CALGON - Jelenlegi ára: 955 Ft


Vízlágyító, 500 g, CALGON
Termék azonosító: 214522
vízlágyító
500 gMennyiség: 1 db(Egységár: 955 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 955 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Novatek C600 típusú autós kamera (HIBÁS!!!) eladó - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Novatek C600 típusú autós biztonsági kamera alkatrésznek eladó.
Sajnos az autós töltő adapter meghibásodása miatt túláramot kapott,
ezért hibásként árulom alkatrészként.

Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2018-09-18 08:45 .

Pirelli defekttűrő nyári gumi 255/35 R19 2db - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható két abroncs, profilmélység ~ 2-3 mm.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 01:00 .

Vitéz Horthy István Magyar Állami Vas-,Acél-, és Gépgyárak irat-1944-Utolsó ár - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

A képen látható korához mérten jó állapot. Igazi ritkaság.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-18 10:01 .

Tapadókorong Átlátszó, Átlátszó Kash 1.1.5020 1 db - Jelenlegi ára: 515 Ft


Tapadókorong Átlátszó, Átlátszó Kash 1. 1. 5020 1 db
Termék azonosító: 403459
Tapadókorong mozgatható kampóval
Átlátszó, Átlátszó
Tapadókorong
Műszaki adatok:
Anyag: Poliamid ? Gyártói szám: 1. 1. 5020 ? Halogénmentes: Nem ? Méretmegadás, érték: (H x ? ) 17 mm x 50 mm ? Szín: Átlátszó, Átlátszó ? Tartalom: 1 db ? Típus (kategória): Tapadókorong
Mennyiség: 1 db(Egységár: 515 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 515 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Memória habos talpbetét - Jelenlegi ára: 1 Ft

POSTAKÖLTSÉG 795 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATó
Méretre vágható


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-29 02:23 .

P. Mobil Stage Power - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képen látható kazetta. Személyes átvételre Csömörön, vagy előreegyeztetett időpontban és helyen Budapesten is van lehetőség, másesetben posta ajánlottan, vagy a vevő saját felelősségére akár csomagautomata is lehet. Utánvét nincs!

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-18 17:57 .

1 pár Orthoped lúdtalpbetét több méretben - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 1390 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Válasszon méretet a második képről!   Vágható!
joi/
Minden 1 ft  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-29 17:14 .

LED szalag csatlakozóval 12 V 300 cm, melegfehér, Paulmann YourLED 70592 - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

 LED csík, YourLED
120 db melegfehér LED
Rövidíthető
Öntapadó
Bevonatos YourLED LED-csíkok 3 részes készletként és semleges fehér fénnyel dekorációs tér- és munkamegvilágításként. Egyszerű felszerelés a ragasztós felületű hátlapnak és a dugaszolható rendszernek köszönhetően. Külön tartozékként rendelhető hozzá felfröccsenő víz elleni védelem. A megfelelő hálózati tápegységet a csík teljes hossza alapján kell meghatározni.
Műszaki adatok:
Anyag: Műanyag ? Csatlakozó (LED csík): Dugóval ? Energiahatékonysági osztály (A++ - E): LED ? Felhasználási terület (karácsonyi világítás): Beltérre ? Fényforrások száma: 120 ? Fényszín: Melegfehér ? Fényáram összesen: 600 lm ? LED csík jellemzők: Öntapadó, Rövidíthető, Hajlékony ? Méret, hossz: 300 cm ? Szín: Átlátszó ? Színhőmérséklet, max.: 3000 K ? Teljesítmény: 9. 7 W ? Típus (kategória): LED csík ? Védelmi osztály: III ? Üzemi feszültség: 12 V
Szállítás tartalma:
LED csík ? dugaszos csatlakozóval ? Használati útmutató.
Figyelem:
Hozzávaló LED meghajtó nélkül szállítjuk.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 1425302


Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Kymco dink index - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Eladó a képen látható kymco dink 150 index pár. Az ár párra értendő! Igény szerint külön is eladom.
Figyelem!
Kérdésekre szívesen válaszolok.
Képeket is teszek fel igény szerint.
Csak előre utalás után postázok, 2-3 munkanapon belül.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a posta mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a pénz átutalására.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.
Köszönöm!                    
Kérem tekintse meg összes aukciómat!!!!! !!!!! !!!!! !!!
 

Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2018-09-18 10:55 .

Narancssárga szilikon óraszíj. 20 mm-es óra szíj. - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Nagyon jó minőségű, vadi új, narancssárga szilikon gumi szíj 20 mm-es fültávolsághoz. Fix áron azonnal elvihető.
A két rész teljes hossza együtt a csat nélkül 20 cm. Rozsdamentes acél csat.
Más, új minőségi ZULU és búvár szíjakat is találsz a termékeim között, éredemes körülnézni... Lásd lent a galériát!
További igényes óraszíjakat találsz a termékeim között jó áron, nézz körül, hátha megtetszik valamelyik. Ehhez lásd lent a galériát, vagy klikk ide: Az eladó további termékei
Átadás kizárólag, előre utalás után postán. Személyes átvétel NEM lehetséges!
Posta 500 Ft ajánlott levélben, utánvét nincs! A termékről nyugtát, vagy kérésre névre szóló számlát adunk! Mivel ez egy új termék 14 napos visszaküldési lehetőség és három hónap garancia van rá!  (a visszapostázás költségét a vevő állja) Kapcsolattartás csak e-mail-ben lehetséges, telefonon nem! Környezetvédelmi okokból újrahasznosított csomagolóanyagot használunk... Cégünk engedélye csomagküldő kiskereskedelmi tevékenysége szól, ezért átadás csak postán!
Kérem csak az üsse le a terméket, aki valóban igényt tart rá, és a fentieket elfogadja. Köszönöm.


Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2018-09-18 15:18 .

Hegesztő elektróda 2,5x350 Omnia 46 rutilos 1,9kg - Jelenlegi ára: 2 810 Ft


Általános jellemzők:
Méretei: 2, 5x350mm
100db/doboz
Nettó súly: 1, 9kg
Rutilos bevonatú, általános és hobby felhasználásra
Ipari felhasználók által legkeresettebb elektróda
Alkalmazható szerkezeti acélokhoz
Kisebb átmérők esetén kitűnő hobbi célra
Nagyon jól alkalmazható alacsony üresjárati feszültségű áramforrásokhoz
Hegesztési pozíciók: minden pozícióban alkalmazható
Kevésbé gyakorlott hegesztőknek is
Karbantartáshoz
Fűzéshez, vékony lemezekhez
Karakterisztika:
Lágy ív, kiváló ívhúzás és újrahúzás
Könnyen hegeszthető
Sima varrat
Kevésbé fröcsköl
Könnyen eltávolítható salak
Porozitásnak ellenáll
Kis beolvadás
Mérsékelt alakváltozás vékony lemezeknél
Olcsóbb, kisebb tudású gépekhez is jól használható
Ütı munka 0° C-ig
Magas H2 tartalom
AC / DC
Megfelelő ESAB típusok: OK 4332, OK 4600, OK 4616
Kérem tekintse meg további termékeinket is!
Minden termékünkről ÁFÁ-s számlát állítunk ki!

Jelenlegi ára: 2 810 Ft
Az aukció vége: 2018-09-18 15:17 .

Kábelkötegelő 2 x 100 mm, Tru Components, fekete, 100 db - Jelenlegi ára: 125 Ft


Kábelkötegelő 2 x 100 mm, Tru Components, fekete, 100 db
Termék azonosító: 403598
Fekete
Kábelkötöző hossza 100 mm
Kábelkötöző
Hőstabilizált
Fogazat: Belső
Műszaki adatok: Anyag: Poliamid 66 ? Fogazat: Belső ? Gyártói szám: 1577928 ? Halogénmentes: Nem ? Hőmérséklet (max. ): +85 °C ? Hőmérséklet (min. ): -35 °C ? Kábelkötöző hossz: 100 mm ? Kábelkötöző jellemzők: Hőstabilizált ? Kábelkötöző szélesség: 2 mm ? Köteg ? (max. ): 22 mm ? Szín: Fekete ? Tartalom: 100 db ? Típus (kategória): KábelkötözőMennyiség: 1 db(Egységár: 125 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 125 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

HP ProBook 4530s wifi kártya / 593127-001 / - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


Kedves érdeklődő. Amennyiben más alkatrészre lenne szüksége a hirdetett típushoz, kérdezzen bátran!
További termékek ide kattintva.
Az aukció végét követően,  a nyertes licitáló kap egy automatikus e-mailt, amiben minden további információ benne van vásárlás lebonyolításához.
Minden vásárlásról számlát (ÁFÁ-s, E-számla) állítok ki!
Garancia:
A garancia időtartama a hirdetésben fel van tüntetve! Természetesen ez kézhez vételt követően értendő.
Egy esetleges hiba esetén a vevőnek vissza kell juttatni a terméket a hiba megállapításához.  
Amennyiben az eladott termék valóban hibás vagy megsérült, minden  költséget átvállalok.  
Hirdetéseim között fellelhető hibás termék is, azokra semmilyen garancia nem vonatkozik!
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Szállítási és fizetési lehetőségek:
MPL házhoz előre utalással
MPL PostaPontig előre utalással
MPL házhoz utánvéttel
MPL MOL COOP PostaPontig előre utalással
MPL Csomagautomatába utánvéttel
MPL Csomagautomatába előre utalással
MPL MOL COOP PostaPontig utánvéttel
DPD előre utalással
Személyes átvétel
Vatera Csomagpont - Foxpost előre utalással
Vatera Csomagpont - Foxpost házhozszállítás előre utalással
Vatera Csomagpont - Foxpost utánvéttel
Vatera Csomagpont - Foxpost házhozszállítás utánvéttel
Árak a Vatera álltalt javasoltak szerint.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-18 11:33 .

Műsoros magnó kazetta eladó - Jelenlegi ára: 400 Ft

A képeken látható  állapotban eladó. Az ár 4db-ra értetendő. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 21:34 .

BITBURGER soft shell outdoor kabát,ffi. M új - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

BITBURGER SOFTSELL outdoor kabát.
Szélálló, lélegző, vízlepergető és vízálló.
A képen is látható szép, új állapotban, szakadás és sérülés nélkül.
-mérete: ffi. M-es
-ujjhossz válltól: 61 cm
-eleje hossza: 69, 5 cm cipzár mentén mérve  (- 6, 5 cm a gallér)
-mellszélesség: 2 x 54 cm
- derék: 2 x 53 cm
-váll: 50 cm
-belső anyaga: meleg polár hatású (92%-polyészter és 8 % elasztán)
-4 db külső zseb
-a bebek egyben szellőző nyíllásként is szolgálnak
-alján gyors záras szűkítési lehetőség
-csuklónál tépőzár
Túrázáshoz, sportoláshoz, bringázáshoz ideális viselet.
Kérdésekre szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 18:07 .

Forrasztópáka / Forrasztó Páka 965B - 230V / 40W - Jelenlegi ára: 2 550 Ft


ÚJ termék, bontatlan, eredeti csomagolásban!
Nálam legálisan vásárolhat, az adásvételről nyugtát kap, vagy akár számlát is kérhet!
230V/40W Forrasztó páka ( 965B )
Termékjellemzők:
- Forrasztópáka típusa: Fűtőbetétes
- Teljesítmény: 40W
- Tápfeszültség: 230V (220.. 240V AC)
- Páka hossza: kb. 20cm
- Erősített hegyrögzítő fémszerkezet
- Könnyű hegycsere
- Alkalmazási terület: Elektronikai alkatrészek, csatlakozók, kábelek, stb.. forrasztására
- Megfelelőségek: RoHS, CE, TÜV, EMC
- Típusszám: SR-965-B
- Gyártó: Solomon Sorny Roong Industial
Termékeim között további forrasztási eszközöket, kiegészítőket találhat: IDE KATTINTVA!
Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Szállítási és fizetési lehetőségek:
-- Alkalmanként előfordulhat, hogy a termék átvétele (ill. postázása) csak az aukciózárást követő 2-3 nap múlva lehetséges!
-- Postai úton: Fizetés ELŐRE UTALÁSSAL vagy RÓZSASZÍN CSEKKEN
Postázás lehetséges módjai: Ajánlott levél / Postacsomag (2kg fölött csak ez választható). Utánvét kizárva.
Szállítási költség: a mindenkori postai díjszabás alapján - további részletek az információs oldalamon (i+) találhatóak.
-- Személyes átvétel: BUDAPESTEN és FÓTON lehetséges a következő helyeken és időkben:
- Fóton, egy adott címen -- itt heti 2-3 napon vehető át (adott esetben a hétvégi átvétel sem kizárt)
- Bp., Örs Vezér Tere (Árkádban) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda este) vehető át
- Bp., Nyugati Pályaudvar (Főpostánál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután vagy kora este) vehető át
- Bp., Árpád híd Pesti oldal (J. Attila Színháznál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután vagy kora este) vehető át


Jelenlegi ára: 2 550 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 12:43 .

2018. augusztus 27., hétfő

Szemhéjtus - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 695 ft nem összevonható más termékkel.
sea/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-28 17:15 .

Napoleon Boulevard - 1. MC - Jelenlegi ára: 500 Ft

Személyes átvétel a Lurdy házban lehetséges 10 és 18 óra között.


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 21:41 .

PlayStation 2 játék - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

PlayStation 2 játék eredeti dobozában a képen olvasható játékkal

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 15:02 .

Fekete szemhéjtus - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-28 22:50 .

DSC PC1555RK LED-es kezelőegység - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

LED-es zóna- és rendszerállapot visszajelzés.
- Gumírozott billentyűzet, háttérvilágítással.
- Oldalra nyitható, műanyag billentyűzettakaró ajtó.
- Pánik gombok.
- Zónabemenet.

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 12:43 .

Rózsás függöny garnitúra - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Eladó egy 170 cm széles 300 cm magas rózsás fényáteresztő és a hozzá illő krém színű (apró levél mintás) dekorfüggöny nappaliba.  
A 170 cm széles ráncolva értendő.  
Szét illetve összébbhúzni lehet rajta.  
Valamint eladó egy 130 cm széles szintén rózsás fényáteresztő és a hozzá illő krém színű (apró levél mintás) dekorfüggöny nappaliba.  
A 130 cm széles ráncolva értendő.
Szét illetve összébbhúzni lehet rajta.  
A két függyöny garnitúra szett külön-külön is megvásárolható.  
A 7. képen látható fényáteresztő rózsás függönyt ajándékba adom. Méretei: 2 X 110 cm széles és 300 cm magas.  


Jelenlegi ára: 80 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 14:33 .

Szivárványos vidám függöny gyerekszobába - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Nagyon vidám kellemes hangulatú gyerek függöny, szivárványos dekorral, hozzá színben és vidámságban illő színes lufi mintás  voile fényfüggönnyel. Ajándék díszpárna huzat 43 x 33 cm
A dekor felső része egybe van varrva a 2 oldalsó részével , az alján és a fényfüggöny alján is szívárványos ferdepánt a diszítés.
Méretek : voile 120 cm széles és 190 cm magas
            dekor 190 cm magas és 2 oldalt 65 cm , a teteje ami össza van húzva                      240 cm hosszú- 
Ne feledjék, ajándéknak is tökéletes)))


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 17:11 .

COLUMBIA - OMNI DRY fehér, sportos ujjatlan ing, S-es - Jelenlegi ára: 900 Ft


COLUMBIA  - OMNI DRY fehér, sportos mellény, S-es méretben.
Kérésre szívesen lemérem.
A feltöltött termékek állapotára garanciát adok!
Ide kattintva további termékeimet megtalálod!
                             ***************************************************
Érdemes körülnézni! Ha több terméket vásárolsz, kedvezményt is tudok adni.
A termékeket három hetes licitre töltöm fel, de kérésre szívesen lezárom előbb is!

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 11:13 .

Kábelkötöző 389 mm Barna UV stabilizált Panduit IT9115-CUV18 IT9115-CUV4A 1 db - Jelenlegi ára: 225 Ft


Kábelkötöző 389 mm Barna UV stabilizált Panduit IT9115-CUV18 IT9115-CUV4A 1 db
Termék azonosító: 403148
n. a. Mennyiség: 1 db(Egységár: 225 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 225 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Orion HD25 magassugárzó pille - Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Helyettesítő pille , a közepe nem átlátszó, mint az eredeti, hanem fémszínű.

Jelenlegi ára: 1 650 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 12:21 .

Univerzális villogó (index) relé, új, 3 lábas - Jelenlegi ára: 900 Ft

Új, nem bontott, 3 lábas, 12V rendszerhez, index (villogó) relé, univerzális.

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 13:24 .

Tornaszőnyeg - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Eladó alig használt tornaszőnyeg PTP 200x100x10cm. Kék színű, zipzáras levehető gyöngyvászon huzat. Puha szivacsbetét, iskolai vagy otthoni tornázáshoz kiváló.
Márkája: Drenco

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 20:46 .

Audió retró magnó kazetták 15 db - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Eladó!
15 db retró magnókazetta vegyes, régi slágerekkel, táncdalokkal pár magyarnótával, mullatós zenével, egy, karácsonyi énekkel.

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 22:42 .

Alkohol Mentes Nyugtató és Tonizáló Folyadék Clarifying Lotion Clinique MOST 15502 HELYETT 8607 F... - Jelenlegi ára: 8

EAN:
0020714800857
Gyártó:
Clinique
Szeretné a legjobb onlineszépségápolást otthonában nagyszerü áron? Akkor, ne menjen el mellette Alkohol Mentes Nyugtató és Tonizáló Folyadék Clarifying Lotion Clinique! Nem: Unisex

Jelenlegi ára: 8 607 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

LÉGPUSKA RUGÓ - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

Új állapotú, jó minőségű légpuska rugó.
Keveset ül össze, speciális anyagból van.
Jelenleg ezek a méretek biztosan vannak raktáron:
2, 6-os anyagvastagságból készült:
-Átmérő 17, 0mm--230mm hossz--30menet
-Átmérő 19, 9mm--255mm hossz--28menet (gamo 7, 5J-s rugó)
2, 8-as anyagvastagságból készült:
-Átmérő 20, 9mm--245mm hossz--29menet
3, 0-ás anyagvastagságból készült:
-Átmérő 18, 5mm--260 hossz--31menet (kínai légpuskák rugója)
-Átmérő 19, 1mm--285 hossz--37menet (slavia 630/631)
-Átmérő 19, 8mm-280 hossz--33menet (gamo 23J)
3, 2-es anyagvastagságból készült:
-Átmérő 20, 0mm--310mm hossz--32menet
-Átmérő 20, 6mm--325mm hossz--33menet
-Átmérő 21, 0mm--310mm hossz--33menet
-Átmérő 21, 5mm--250mm hossz--30menet
-Átmérő 21, 5mm--275mm hossz--34menet
-Átmérő 21, 9mm--250mm hossz--29menet
-Átmérő 22, 0mm--280mm hossz--33menet
-Átmérő 22, 4mm--280mm hossz--33menet
Ezeken kivűl GYÁRI eredeti Weihrauch és Gamo rugóim is akadnak, de azok többe kerülnek. Érdeklődj!
Valamint van 1-1db Titán rugóm is 8000ft/db áron a következő 2 méretben:
Titán 3 (HW77 és HW97) Átmérő 21, 0mm--hossz 30, 5mm
Titán 13 Átmérő 19, 4mm--Hossz 345mm--39 menet
Szállítás kizárólag postán előre utalással 700 ft.
(Nagyobb átmérőjű rugóknál több is lehet a posta)
NÉZD MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS!!!


Jelenlegi ára: 3 300 Ft
Az aukció vége: 2018-09-10 10:57 .

Lenovo Thinkpad T400 laptop alkatrészek 4 - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Lenovo Thinkpad T400 laptop alkatrészek 4
Teszteletlen alkatrészek!
Alsó burkolat: 4000. -Ft
Teszteletlen alaplap: 6000. -Ft
Merevlemez, memória, akkumulátor nélkül!

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 12:44 .

Mese dvd - Jelenlegi ára: 400 Ft

Többféle mese dvd olcsón
Egyesével is megvásárolható.

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 20:23 .

HD megfigyelő IR kamera / 3,6 mm - Jelenlegi ára: 19 900 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
HD megfigyelő IR kamera - kamera rendszerekhez
Szeretnéd tudni, mi zajlik otthon,
a telken, vagy a garázsban, esetleg
a hálószobádban, mialatt Te dolgozol?
Valaki mindig keresztbetesz, de nem tudod ki az, és nincs időd kifigyelni?
Megnyugtatna, ha valaki non-stop figyelné, értékeidet, és a legkisebb mozgást is, azonnal kamerával rögzítené?
Szereld fel a HD megfigyelő IR kamerát a megfelelő helyre, csatlakoztasd bármilyen vezérlőegységhez/rendszerhez és már csekkolhatod is mi történik a házad táján.
Építsd ki saját rendszered és érezd a biztonságot éjjel- nappal! Vezérlő központot is rendelhetsz. >>>
Beépített infra ledekkel rendelkezik, így teljes sötétben is képes jó minőségű felvételek készítésére. Alkalmazhatod helyiségek megfigyelésére, (átalakító segítségével, közvetlenül monitorra, tv-re csatlakoztathatod, ilyenkor élő képet láthatsz), vagy kíválóan alkalmas kamerarendszerek kiépítéséhez!
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
Optika: Sony ccd
Lencse átmérő: 3, 6 mm
Felbontás: 752(H)x 582(W)
Video kimenet 75 BNC
0 lux, éjjellátó üzemmód, automatikus, teljes sötétben is lát
2db ir led
Csepp, por álló
Szabadtéren, fedett helyen -23c és + 45c között használható
Fém kameraház, állvány + DC 12V táp
Eredeti ár: 34 900 Ft
Akciós ár:
19 900 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 19 900 Ft
Az aukció vége: 2018-09-17 06:11 .

Irattartó tasak, A7, PP, patentos, DONAU, áttetsző - Jelenlegi ára: 70 Ft


Irattartó tasak, A7, PP, patentos, DONAU, áttetsző
Termék azonosító: 241839
A7 méretű dokumentumok tárolására
- rugalmas, színes, áttetsző polipropilén alapanyag
- patent segítségével könnyen záródik
- a behelyezett dokumentumok lyukasztást nem igényelnek
- 4 színváltozat
- kiszerelés: 1 dbMennyiség: 1 db(Egységár: 70 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 70 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2018. augusztus 26., vasárnap

orosz zár - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

A képeken látható állapotban.
az ár a készletre egyben értendő
Régi lehet, de még szerintem nem nagyon volt beszerelve.

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 14:31 .

National Georgraphic asztali könyöklő - 58x38 cm - szépséghibás - Jelenlegi ára: 990 Ft

Hibája: az egyik sarka gyártás során kicsit meggyűrödött a fólia alatt. Nagyméretű asztali könyöklő, mely a National Gegraphic közismerten kiváló fotójával díszített. Csodaszép leopárd látható rajta, mely íróasztalon dísze lehet, ami megvédi az asztal felületét a sérülésektől. A könyöklő hátoldalán szorzótábla, angol nyelv ismeret található a színekkel, hét napjaival és hónapokkal kapcsolatban. Mérete: 58x38 cm. Anyaga: vastag laminált papír.

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Orion hs500 hangszórók - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

Eladó a címben is szereplő Orion hs500-ból kiszerelt hangszórók. A két magas nem szól. Egyik szakadt a másik zárlatós. Az egyik mély jó állapotban van. Szépen szól. A másik a képen látható álapotban van. Így adták oda. Teljes felújitás kell neki. a mélyek La1221 a tipusuk. 4Hom mind.

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 11:11 .

Fém toltartó - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képen látható nyuszis fém toltartó. Uj csomagolt.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 21:21 .

DUAL CL 3600 hangdobozpár, 20 cm-es mély hangszórókkal - Jelenlegi ára: 9 800 Ft


DUAL
CL 3600
Eladó a képeken látható szép, de nem karcmentes állapotú három utas, klasszikus zárt doboz, 20 cm-es mély hangszórókkal.
Műszakilag hibátlan viszont a gyári kábelből csak egy rövid szakasz maradt meg mindkettőn és az előlapi szövet sem tökéletes.
Impedancia: 8 ohm
Előre utalást követően Vaterafutár viszi 1210 forintért.
Postázhatom is az aktuális díjszabás szerint de postára hetente csak egyszer megyek.
UTÁNVÉT KIZÁRT !
Használt tehát garanciát nem tudok vállalni ugyanúgy ahogy
a postázás közben keletkezett károkért sem.
Személyes átvételre Hajdúböszörményben van lehetőség hétköznapokon,
telefonos egyeztetést követően 9 - 17 óráig.
Kérem csak az licitáljon aki elfogadja a fentebb leírt feltételeket és három napon belül
e-mailben felveszi velem a kapcsolatot illetve egy héten belül átutalja a vételárat.
Jó Vaterázást kívánok !

Jelenlegi ára: 9 800 Ft
Az aukció vége: 2018-09-09 17:12 .

Ps2-198 Ps2 Eredeti Játék: Fifa 12 - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Eladó szép állapotban, nézd meg a többi akciómat is, van sok játék

Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 11:51 .

USB 5V SMD3528 LED szalag TV háttér világítás IP65 vízálló - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

USB 5V LED szalag TV háttér világítás
Meleg fehér, hideg fehér és kék színben kapható.
Megrendeléskor a megjezésbe kérem beírni a választott színt!
Típus: USB LED szalagfény
Feszültség: DC 5V (USB tápegység)
Vízálló: IP65 vízálló
LED típus: SMD 3528
Szalag hossza: 100cm
LED Mennyiség: 60db
Sugárzási szög: 120 fok
Tárolási hőmérséklet: -40 ~ 80 Celsius
Működési hőmérséklet: -25 ~ 60 Celsius


Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 07:41 .

Spin mop felmosófej - Jelenlegi ára: 790 Ft

A  Spin Mop forgófejes felmósóhoz a speciális egyedi felmosófejek melyek akár kétszer több nedvességet tudnak felszívni a hagyományos felmosókhoz képest.
Speciális mikroszálas felmosófej
Mosógépben is moshatók


Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 05:08 .

2307 Roller SPARTAN Jumbo - Jelenlegi ára: 15 900 Ft

Összecsukható alumínium váz, csapágyazott (ABEC 5) 200 mm-es gumikerekek. Mérete: 980× 330× 1050 mm. Maximális terhelhetőség: 100 kg.
A termék személyesen Százhalombattán vehető át!
Gyári új, Jótállással!
Készlettől függően raktárról, vagy rendelésre.
Az itt látható kép katalógus kép!
Kérjük, a nevünk mellett  található i+ ikonra kattintva, olvasd el a cégünkről szóló külön információt !
Kérjük, hogy a nem regisztrált, ellenőrizetlen, értékeléssel nem rendelkező, komoly szándék nélküli érdeklődők ne licitáljanak, mert a meghiúsult üzletek rengeteg felesleges munkát és bosszúságot okoznak.  Regisztráció nélküli, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel nem rendelkező vásárlót csak előre utalással szolgálunk ki !

Jelenlegi ára: 15 900 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 10:16 .

Külföldi (osztrák) jelvények - Jelenlegi ára: 2 499 Ft

6 darab osztrák jelvény
A postázás megoldható ( Magyar Posta) kizárólag ajánlott  küldeményként vagy csomagként küldöm  a termékeket.
Az utánvét KIZÁRT!
Futárszolgálat, Webbox, Foxpost NEM megoldható!  

Jelenlegi ára: 2 499 Ft
Az aukció vége: 2018-09-15 23:25 .

Dugókulcs (krova) készlet 108 darabos - Jelenlegi ára: 8 900 Ft


Pick Pack Pontra (PPP) szállítás csak UTÁNVÉTTEL! Díja súlytól, és mérettől függően: 1186. -ft. / 1250. -ft. / 1313. -ft. / 1377. -ft.
Érdeklődjön!
1/4" és 1/2" dugókulcs készlet. 4-től 32-es méretig. A szett tartalma 108db.
-13x 1/4"-os krovafejek: (4, 4. 5, 5, 5. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14)
- 8x 1/4"-os hosszított krovafejek: (6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13)
- 5x 1/4"-os negatív torx krovafejek: (E4, E5, E6, E7, E8)
- 2x 1/4"-os toldószárak: (50mm-es és 100mm-es méretben)
- 1x 1/4"-os csavarhúzó
- 1x 1/4"-os fix hajtószár
- 1x 1/4"-os csuklós toldó
- 1x 1/4"-os racsnis hajtószár
-17x 1/4"-os bit fejek a következő méretekben:
-Imbusz: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm
-Torx: T8, T10, T15, T20, T25, T27, T30
-Csillag: Pz1, Pz2, Ph1, Ph2
-Lapos: 4mm, 5. 5mm, 6. 5mm
-18x 1/2"-os krovafejek: (10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,
-21, 22, 23, 24, 27, 30, 32)
- 4x 1/2"-os hosszított krovafejek: (14, 15, 17, 19, 22)
- 8x 1/2"-os negatív torx krovafejek: (E10, E11, E12, E14, E16, E18, E20, E24)
- 2x 1/2"-os toldószárak: (125mm-es és 250mm-es méretben)
- 1x 1/2"-os bitfej átalakító
- 2x 1/2"-os gyertya kulcs: (16mm-es és 21mm-es méretben)
- 1x 1/2"-os fix hajtószár
- 1x 1/2"-os csuklós toldó
- 1x 1/2"-os racsnis hajtószár
-15x 1/2"-os bit fejek a következő méretekben:
Imbusz: 7mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm
Torx: T40, T45, T50, T55, T60
Csillag: Pz3, Pz4, Ph3, Ph4
Lapos: 8mm, 10mm, 12mm
3x hajlított imbuszkulcs: (1. 5mm, 2mm, 2. 5mm)

Jelenlegi ára: 8 900 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 10:52 .

rengeteg telefonalkatrész+hibás törött telefonok - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

eladó a képeken látható telefoncsomag+ alkatrészek,, az alkatrészek közül nem tudom mi jó mi nem  nem akarok velük foglalkozni,, a telefonok vagy nem indulnak vagy töröttek ALKATRÉSZKÉNT ÁRULOM ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJ!!!!

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 14:11 .

Prodac NO3 (nitrát) - teszt - Jelenlegi ára: 2 470 Ft

Ezzel a teszttel egyszerűen meghatározható a víz nitrát tartalma. 60 mérésre elegendő.
Mérési tartomány: 0-50 mg/l
A csomag tartalmazza a teszteléshez szükséges 3 reagenst, a szükséges eszközöket és a részletes leírást képekkel illusztrálva.


Jelenlegi ára: 2 470 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 07:30 .

Honda camino sztender - Jelenlegi ára: 2 599 Ft

Eladó a képen látható Honda camino sztender. ár / db
Vásárlói Tájékoztató!
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.       
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 2 599 Ft
Az aukció vége: 2018-09-15 20:41 .

20 Led elemes karácsonyi égő sor - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 1390 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-27 00:49 .

Téli gumi lemezfelnivel - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Két telet futott (~25E km) lemezfelnivel szerelt téligumik. Diesel Opel Corsa Van 1, 3 kishaszongépjármű méretű felnire szerelve.

Jelenlegi ára: 13 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-15 16:41 .

Mini laptop usb porszívó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1290 ft
1 db/ küldemény
Válasszin színt!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-26 16:33 .

Neonato Playtime zenélős járóka - szinte új - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Eladó a képen látható Neonato járóka. A játszószőnyeg és a maci zenél. A szőnyeg tükre enyhén karcos, egyéb használatból eredő hibát nem találtam.
Nagyon keveset volt használva. Dobozában tudom adni. Eredeti ára 39. 900 Ft volt.
Tulajdonságai:
- hálós
- 4 kapaszkodó segíti a babát felállni
- laposra csukható a könnyebb tárolás érdekében
– puha plüss játszószőnyeg színes, vidám, mozgatható figurákkal
– játékhíd, ami a játszószőnyegre és a járóka tetejére is rögzíthető, színes, puha, vidám figurákkal
Méretei kinyitva:
121x76x79 cm
Súlya több, mint 12 kg, + a csomagolás.
Mérete miatt személyes átvétel preferált, futár csak akkor, ha a vevő intézi!
Átvétel: munkanapon, munkaidőben a IV. kerültben villamossal jól megközelíthető helyen, vagy Szentendrén hetente egyszer, hétköznap délután.
Kérem, csak az üsse le, aki komolyan gondolja a vásárlást!


Jelenlegi ára: 29 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-15 14:25 .

Női túra bakancs 37, vízhatlan női bakancs, női bakancs 37, Quechua bakancs, Decathlon, szinte új - Jelenlegi ára: 5 290

Eladó minőségi, alig használt, teljesen jó állapotú, női/kamasz lány túra bakancs, 37-es. Novadry légáteresztéssel, Essensole talppal, vízhatlan, szürke. Nagyon keveset hordott, párszor volt csak lányunk lábán. Bármilyen időben, könnyebb terepre, könnyebb hegyvidéki túrázáshoz ajánlott. Nagyon stabilan tartja a lábat. Súlya: 696gramm. A leütés után lehetőség van felpróbálni és ha nem felel meg, vissza lehet vonni a vételt.

Jelenlegi ára: 5 290 Ft
Az aukció vége: 2018-09-15 12:24 .

2018. augusztus 25., szombat

Saeco odea Go kávégép garanciával! - Jelenlegi ára: 37 500 Ft

Saeco odea Go kávégép garanciával!
Teljesen automata készülék -Kávékészítés szemes kávéból -Egyszerre két kávéleadási funkció -Forró vízadagolás -Rapid steam-gőzfunkció-tejhabosítás -J-bojleres, gyors felfűtési idő -Őrlésfinomság és állítás -Kerámia őrlőkések -Előáztatásos kávéfőzési mód -Állítható magasságú tálca. -Ellenőrző funkciók (víz, kávé, központi egység, vízkő stb. ) -Könnyen tisztítható kivehető központi egység .
Teljesen átvizsgált (vízkőtelenítve, tömítőgyűrű csere, stb. )
3 hónap garancia!

Jelenlegi ára: 37 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-15 16:51 .

Abe Kóbó: A dobozember (*88) - Jelenlegi ára: 500 Ft

Abe Kóbó: A dobozember
A megrendelt könyvek a rendelést követő 2. munkanaptól vehetők át a Könyvgyorsan budapesti antikváriumában a bolt nyitvatartási idejében, vagy kiszállítjuk Önnek a Szállítási és garanciális fül alatt részletezett feltételek mellett.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 02:12 .

Új PINK FLOYD The piper at the gates of dawn kazetta - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Új, fóliás kazetta!
Tracklist
Astronomy Domine
Lucifer Sam
Matilda Mother
Flaming
Pow R. Toc H.
Take Up Thy Stethoscope And Walk
Interstellar Overdrive
The Gnome
Chapter 24
The Scarecrow
Bike


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-15 11:56 .

Judith párna szürke csíkos by Loom In Bloom Loom in Bloom PÁRNA - Jelenlegi ára: 3 710 Ft

Márka:
Loom in Bloom
EAN:
7569000906277
Szállítási idő:
10-14 nap
Ha szeretnél egyediséget varázsolni otthonodba, akkor a judith párna szürke csíkos by Loom In Bloom segít neked ebben. Anyag: Pamut és poliészterTöltet: Poliészter rostanyagZárószerkezet: cipzár
Márka: Loom in Bloom
EAN: 7569000906277
Szállítási idő: 10-14 nap


Jelenlegi ára: 3 710 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Csiszolt üveggyöngy fánk 8 x 6 mm 46 cm 72 db - Jelenlegi ára: 390 Ft

A képen látható gyöngyökből ékszereket készíthetsz.
A megadott ár 72 db gyöngyre vonatkozik, szálban felfűzve 46 cm hosszú.
Nyaklánc, fülbevaló, karkötő készítéshez ajánlom!
Szín: áttetsző


Jelenlegi ára: 390 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 00:10 .

Honda nsr 125 km óra meghajtó - Jelenlegi ára: 4 699 Ft

Eladó a képen látható Honda nsr 125 km óra meghajtó.
Vásárlói Tájékoztató!
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.       
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 4 699 Ft
Az aukció vége: 2018-09-15 09:50 .