2016. június 4., szombat

A HÍD TÚL MESSZE VAN / A LEGHOSSZABB NAP-szink.DVD - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

A HÍD TÚL MESSZE VAN
színes, magyarul beszélő, amerikai-angol háborús filmdráma, 176 perc, 1977
Leírás:
A második világháború a végéhez közeledik. A németek már elvesztették Franciaország nagy részét és a szövetséges csapatok úgy döntenek, ideje végső csapást mérni rájuk. A tervek szerint többezer amerikai, lengyel és angol ejtőernyőst dobnak le Hollandiába, hogy kiépítsenek néhány bázist, amíg az erősítés megérkezik. Három hidat kell elfoglalniuk a Rajnán és a legnagyobb stratégiai fontosságú hely az Arnhem-híd, amit ha elfoglalnak, azzal leblokkolhatják egész Nyugat-Németországot.
A LEGHOSSZABB NAP
színes, fekete-fehér, magyarul beszélő, amerikai háborús filmdráma, 180 perc, 1962
Leírás:
A második világháború végkifejlete számos történész szerint a normandiai partraszállás sikerén múlt. A szövetségesek merész terve - összehangolt é! s váratlan támadást intézni a németekre, onnan, ahonnan a legkevésbé számítanak rá - 1944. június 6-án súlyos veszteségek árán, de sikerrel járt. Az 1962-ben forgatott klasszikus minden idők egyik legambiciózusabb filmje, amelynek alkotói a lehető legpontosabban, leghitelesebben - szinte dokumentarista módon - szerették volna bemutatni a leghosszabb nap eseményeit. Ellentétben számos, a partraszállásról szóló filmmel, ebben az alkotásban mind az angolok, mind az amerikaiak, mind a franciák, mind pedig a németek szemszögéből megismerhetjük a csata szinte minden pillanatát.
KÖLTÖZÉS MIATT MEGVÁLOK A TÖBB MINT 1500 DB-OS MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMTŐL.
MINDEGYIK FILMEM MEGKIMÉLT ÁLLAPOTBAN VAN : ) !!!
Személyes átvétel Budapesten a VI. és VII. kerületben előre egyeztetett időpontban. Kizárólag ajánlottan postázok! Utánvéttel nem küldök semmit és minden esetben a banki jóváírást köve! tően postázok. A postaköltség mindig az aktuális postai ! díjak szerint történik, ez megtalálható a szállítási opciók fül alatt. Természetesen több termék együttes vásárlása esetén a postaköltség változhat, erről kérem egyeztessünk a félreértések elkerülése miatt még a licitálás előtt!
Szép napot kívánok,
Üdvözlettel : SophieAngie

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2016-06-24 23:59 . A HÍD TÚL MESSZE VAN / A LEGHOSSZABB NAP-szink.DVD - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése