2019. április 26., péntek

Nike + iPod Sport Kit (ma365zm/f) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képen látható Nike + iPod Sport Kit (ma365zm/f). A termék új, bontatlan, beragadt készletről maradt meg!
A Nike + iPod Sport Kit segítségével saját személyi edzővé varázsolhatod iPod nano*, második generációs vagy újabb iPod touch, illetve iPhone 3GS vagy újabb iPhone készülékedet. A vezeték nélküli érzékelőből és vevőegységből álló párost kizárólag a Nike+ cipőkkel és az iPod nano, iPod touch, illetve iPhone 3GS vagy újabb iPhone készülékekkel való használatra tervezték. Segítségével valós idejű visszajelzést kapsz edzéseidről, valamint Mac számítógépen vagy PC-n egyaránt nyomon követheted teljesítményed alakulását.  
A Nike és az Apple egyedülálló együttműködésének köszönhetően edzővé változtathatod iPod nano*, második generációs vagy újabb iPod touch, illetve iPhone 3GS vagy újabb iPhone készülékedet – sőt, mi több: hatékony saját személyi trénerré és egyben kedvenc edzőtárssá.
Beállítás
Helyezd a vezeték nélküli érzékelőt a Nike+ cipő talpbetétje alatt kialakított mélyedésbe, majd csatlakoztasd a vevőegységet az iPod nano dokkolócsatlakozójához. A második generációs vagy újabb iPod touch, valamint az iPhone 3GS vagy újabb iPhone készülékeknél még csak külön vevőegységre sincs szükség a Nike+ cipők használatához.
Indulhat az edzés
Vigyázz, kész, rajt! Futás és gyaloglás közben az érzékelő adatokat küld a készülékre, és jegyzi az időt, a távolságot, a sebességet és az elégetett kalóriák számát. Ha szeretnéd, akár valós idejű, beszédhangos visszajelzést is kaphatsz az elért időeredményekről edzés közben.
Szinkronizálás
Ha visszaülsz a számítógép elé, az iPod nano szinkronizálásával átviheted az edzés adatait az iTunes programba és a nikeplus. com webhelyre. Az iPod touch, valamint az iPhone 3GS és az újabb iPhone modellek vezeték nélkül szinkronizálják az adatokat.
A nikeplus. com webhelyen hosszú távon is kiértékelheted a teljesítményedet, célokat tűzhetsz ki magad elé, sőt akár virtuális versenyre is hívhatod futótársaidat.
A doboz tartalma
Vezeték nélküli érzékelő Nike+ cipőkhöz
Vezeték nélküli vevőegység iPod nano készülékekhez
Nyomtatott dokumentáció
Követelmények
iPod nano, második generációs vagy újabb iPod touch, iPhone 3GS vagy újabb iPhone készülék.
Nike+ cipő
iTunes 10 vagy újabb (ingyenesen letölthető szoftver)
Mac számítógép USB 2. 0 porttal és Mac OS X 10. 3. 9 vagy újabb rendszerrel, vagy PC USB 2. 0 porttal és Windows 7, Windows Vista, Windows XP Home vagy Professional (SP3 szervizcsomaggal) vagy újabb rendszerrel
Internetelérés és ingyenes Nike. com fiók
Műszaki adatok
Érzékelő*
Méret: 3, 48 x 2, 41 x 0, 76 cm
Tömeg: 6, 52 gramm
Sugárzási frekvencia: 2, 4 GHz
Vevőegység
Méret: 2, 62 x 1, 57 x 0, 56 cm
Tömeg: 3, 4 gramm
* A hatodik generációs iPod nano készülékekhez a Nike + iPod Sport Kit csak a Nike+ Polar Wearlink® + pulzusszámláló használata esetén szükséges.
* Az érzékelő eleme nem cserélhető és nem tölthető újra. Élettartama több, mint 1000 aktív óra. Az elem élettartamát a használati körülmények és egyéb tényezők is számottevően befolyásolják.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-06 17:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése