2019. augusztus 4., vasárnap

Xiaomi Mi Body Compostion Scale okosmérleg XMTZC02HM fehér - Jelenlegi ára: 14 270 Ft

Okosmérleg fehér színben A testtömeg mellet a Mi Body Composition Scale okosmérleg statisztikát nyújt a test-összetételről, amely valóságos képet ad az egészségi-, és fitnesz állapotodról.  Izomtömeg  Testtömeg index  Csonttömeg  Testtömeg  Testzsír százalék  Zsigeri zsír  Anyagcsere  Test típus (alak)  Test pontszám  Vízmennyiség Értsd meg jobban a tested a Mi Body Composition Scale okosmérleggel, amely pontos statisztikákat ad a beépített érzékelők, komplex algoritmusok és a továbbfejlesztett Bioelektronikus Ellenállás Analízis (BIA) segítségével. Adat-alapú mérések, amelyek megfelelnek az egészségügyi céljaidnak.
A egészségedről és az aktivitásodról alkotott valóságos kép létrehozása érdekében, a Mi Body Composition Scale szinkronizál a telefonodon lévő Mi Fit alkalmazással, így könnyedén követheted és láthatod minden adatodat egyszerűen olvasható grafikonokon. Ennek segítségével könnyebben nyomon követheted az előrehaladásod, és átveheted az irányítást a tevékenységeid felett. A Mi Fit app nyomon követi a tested különböző karakterisztikáit, pl. tömeg, zsír százalék, víz százalékos aránya, stb. és egy komplett mozgásprogramot biztosít.
A Mi Body Composition Scale okosmérleg nem csak meg tudja különböztetni a felnőtteket és a gyermekeket, hanem automatikusan felismer minden családtagot, akinek a profilját előzetesen hozzáadtad az alkalmazáshoz. A készülék maximum 16 különböző profilt kezel. Az alacsony teljesítmény-felvételű Bluetooth 4. 0 technológiának köszönhetően a mérleg 8 hónapig működik 4 db. normál AAA elemről (tartozékok).
A MI Body Composition Scale vékony, erős edzett üveg fedlapot kapott, amely a fő panelnek nagy átlátszóságot biztosít. A csúszás-, és elesés veszélyét a minimálisra csökkenti a polírozott üveg felület csúcszásgátló bevonata, amely erős tapadást biztosít még vizes lábbal is. A bevonat finom szerkezete és csillogó felülete tökéletes kiegészítő minden otthon számára.
A biztonság-orientált tervezési elvet követve lekerekített sarkok és nagy méretű lábak kerültek az okosmérlegre, így a készülék használata biztonságosabb, és kevésbé érzékeny a talaj felületére.
A gyönyörűen elrejtett kijelző nem látszik, amíg nem állsz rá a mérlegre legalább 3 másodpercre. Az elegáns LCD könnyen olvasható, nagy méretű kijelzést biztosít a LED-ek segítségével. Az egyedi fényszenzor automatikusan beállítja a fényerőt a környezeti viszonyokhoz, így minden helyzetben remekül olvasható marad a kijelző.
A Mi Body Composition Scale csupán 14. 75 mm a legvékonyabb pontjánál ? vékonyabb, mint egy átlagos pénzérme átmérője. A csodálatos fehér felület a terméket egy tökéletes otthon egyik kközponti elemévé teheti. Specifikácó  Modell: XMTZC02HM  Mérési tartomány: 5 ? 150 kg  Mértékegységek: Kg és font  Pontosság: Kb. 50 g.  Kapcsolódás: Bluetooth 4. 0  Kompatibilitás: Android 4. 4+ / iOS 8. 0+  Működési hőmérséklet: 0°C ? 40°C  Áramellátás: 4 x AAA elem
Márka: XiaomiA szállítási határidő Foxpost szállítási módnál 1-2 munkanappal meghosszabbodhat.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy csak a megadott szállítási módokat tudjuk alkalmazni. Postával (ajánlott levél, postán maradó csomag stb. ) sajnos nem áll módunkban szállítani.
Köszönjük megértésüket.

Jelenlegi ára: 14 270 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése