2019. december 11., szerda

Samsung Galaxy S6 edge 32 GB - Green Emerald szinben, kifogastalan allapotban, kartyafuggetlen - Jelenlegi ára: 50 000 F

Gyártó: Samsung 
Modell: G925F Galaxy S6 Edge 32GB 
Leírás:  
Tökéletes kialakítás 
Üvegfúvók és fémművesek munkái ihlették a Samsung Galaxy S6 edge fém év üveg kialakítását. Élvezze a forradalmian új, kétoldalra hajló képernyő nyújtotta tökéletes, magával ragadó élményt, és az üvegfelületeken megjelenő káprázatos  színeket.  
Közvetlen kapcsolat az edge-el 
Jelöld különböző  színekkel legfontosabb kapcsolataidat a Samsung Galaxy edge-el. Kódold  színek szerint az öt legfontosabb kontaktodat és csak válaszd ki ismerősöd  színét az edge kijelzőn, hogy felhívhasd vagy üzenetet küldhess neki. A  színkódolt értesítéseknek köszönhetően könnyen láthatod, hogy ki keres éppen, még akkor is ha a készülék lefelé van fordítva.  
Továbbfejlesztett fényrekesz, élesebb képek 
A Samsung Galaxy S6 edge hátsó és előoldali kamerája is nagyobb felbontású és F1. 9 fényrekeszű, így bármikor tökéletes képeket készíthetsz. Nyomd meg kétszer a középső gombot, amikor a kamerát szeretnéd használni és így nem maradsz le egyetlen fontos pillanatról sem.  
Gyors töltés 
Soha többé nem kell aggódnod az akkumulátor töltöttsége miatt, hála a Samsung Galaxy S6 edge ultragyors feltöltésének, mely másfélszer olyan gyors, mint az előző modellek esetében. Egyszerűen csatlakoztasd a Samsung Galaxy S6 edge-t egy kompatilis töltő padhoz , hogy vezeték nélkül feltölthesd.  
Páratlan teljesítmény 
A Samsung Galaxy S6 edge szupergyors bekapcsolási idejével és alkalmazások futtatásával a készülék mindig hatékony és lenyűgöző teljesítményre képes. A 64 bites  operációs rendszer,  az LPDDR4 és a továbbfejlesztett GPU még megbízhatóbb teljestményt nyújt, amellyel gördülékeny multitasking élményt élhetsz át.  
Lenyűgöző kijelző 
Az 5, 1" Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED kijelzővel a Samsung Galaxy S6 edge mindig tökéletes látványélményt nyújt és kültéren és beltéren is kiváló tisztaságú képet mutat. A továbbfejlesztett fényerőnek és pixelsűrűségnek köszönhetően bárhol lenyűgöző képeket készíthetsz.  
Fokozott biztonság 
Élvezze a példátlan nyugalmat a Samsung Galaxy S6 edge három hatékony biztonsági megoldásával: KNOX, ujjlenyomatolvasó és ideiglenesen generált kártyainformáció, mely virtuális kódolással nyújt biztonságot.  
Smart Manager 
Az új Smart Manager alkalmazás segítségével egyszerűen ellenőrizheted a fontos információkat az akkumulátorral, tárhellyel, RAM és biztonsági beállításokkal kapcsolatban. A Quick Check funkcióval ugyanakkor könnyedén eltávolíthatsz felesleges adatokat, mellyel javíthatsz a teljesítményen.

Jelenlegi ára: 50 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-01 15:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése