2020. április 7., kedd

Avent Comfort elektromos mellszívó Natural, 125 ml-es üveggel kifutó - Jelenlegi ára: 43 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Márka:
Avent
Korcsoport:
Kismamáknak
Avent Comfort elektromos mellszívó Natural, 125 ml-es üveggel
Nagyobb kényelem a kismamáknak, több tej a kisbabáknak!
Mellszívó készülék masszázspárnával, amely segít, hogy az anyuka kellemesen és nyugodtan érezze magát, így könnyebben indul meg a tejtermelés. Ezért alkotta meg az Avent az eddigi legkényelmesebb mellszívót. Nem kell többé előredőlni - kényelmesen ülhet, mialatt a puha masszázspárna gyengéden stimulálja a tej áramlását.
Avent Comfort elektromos mellszívó Natural, 125 ml-es üveggel
Kényelmesebb fejő testtartás az egyedi kialakításnak köszönhetően: a mellszívó egyedi kialakítású, így a tej a mellekből közvetlenül az üvegbe áramlik még akkor is, ha a kismama egyenesen ül. Ennek következtében fejés közben kényelmesebben ülhet, nem kell előre dőlnie azért, hogy a tej biztosan az üvegbe kerüljön.
Enyhe stimulációs üzemmóddal és 3 szívási fokozattal kialakítva: a bekapcsoláskor a mellszívó automatikusan az enyhe stimulációs üzemmódban kezd működni a tejelválasztás beindításához. Ezután ki lehet a 3 szívási fokozat közül választani a legkényelmesebb tejleadást biztosítót.
Puha masszázspárna meleg érzettel: a masszázspárna egy új, puha, selymes bevonatot kapott, mely meleg érzetet kelt a bőrön a kényelmes, lágy stimuláció érdekében, hogy a tej könnyebben áramolhasson. A fejés közben a baba szopási mechanizmusát imitálja, mely természetes érzetet kelt, és klinikailag igazolt hatékonyságú. A puha masszázspárna úgy lett megtervezve, hogy a legtöbb anya számára kényelmes legyen.
Natural üveggel és etetőcumival kapható, mely természetes mell-érzetet biztosít: a széles, mell alakú etetőcumi természetes mell-érzetet biztosít, ami az etetőcumit nagyon hasonlóvá teszi a mellhez. Ezáltal a baba könnyebben szokja meg a szoptatás és a cumisüvegből etetés kombinálását.
Kompakt, kis súlyú kivitelezés: a mellszívót kompakt kialakításának köszönhetően egyszerű a mellre helyezni és ott tartani. A kisméretű alapegység könnyedén kényelmes közelségbe helyezhető, hogy kézben tarthassuk az irányítást fejés közben is. A kivételesen kényelmes utazáshoz és tároláshoz, a tömlő egyszerűen rátekerhető az alapegységre. Elemekkel egyszerűen használható akár útközben is.
Intuitív összeszerelés: az alkatrészek könnyedén illeszkednek egymáshoz az egyszerű összeszerelés érdekében. Kompatibilis a Philips AVENT többi etető termékével: a mellszívó a Philips AVENT termékcsalád más etető termékeivel kombinálva is használható, beleértve a Classic üvegeket és tejtárolókat. A Philips AVENT mellápoló tartozékokat is tartalmaz, hogy hosszabb ideig és kényelmesebben lehessen végezni a szoptatást.


Jelenlegi ára: 43 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-08 07:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése