2020. május 26., kedd

Xiaomi Mi Body Composition Scale fehér személyi mérleg - Jelenlegi ára: 7 450 Ft

A Xiaomi Mi Body Composition Scale fehér személyi mérleg ultravékony kialakításával és okos funkcióival kelti fel magára a figyelmet. Az intelligens mérleggel egész tested ellenőrzés alatt tarthatod, valamint kondíciód és egészséged javításán is dolgozhatsz vele, mivel nemcsak súlyodat, hanem az izomtömeg súlyát és tömegét, a bazális metabolizmust, a csontok súlyát, a BMI-t és a saját testértéket is méri. A Xiaomi mérleg maximális teherbírása 150 kg és a súlyt 5 kg-tól méri. Az eredményeket modern LCD kijelző jeleníti meg.
A Xiaomi Mi Body Composition Scale fehér személyi mérleg fő tulajdonságai:
Ultravékony Xiaomi személyi mérleg okos funkciókkal a kondíció és az egészség állapotának ellenőrzésére
A mérleg 5-150 kg tartományban méri a súlyt
A súly, az izomtömeg tömegének és súlyának, a csontok súlyának, a bazális metabolizmus és a BMI mérése Modern és áttekinthető
LCD kijelző
A készülék akár 16 személy számára beállítható memóriával rendelkezik, amelyeket átállítás nélkül felismer
A Xiaomi okostelefonokkal vagy tabletekkel is együttműködik, Bluetooth 4. 0-án keresztül
Intelligens Xiaomi mérleg az egész család számára
Méretek: 300 × 300 × 20 mm
Tömeg: 1, 6 kg
Eszközkompatibilitás: Android 4. 0, iOS 8. 0 és újabb verziójú operációs rendszerek
A Xiaomi intelligens mérleg támogatja az okostelefonokkal vagy tabletekkel való együttműködést is, Bluetooth 4. 0 közreműködésével. A mérleg használható a Xiaomi Mi Fit alkalmazással kombinálva is, amelybe elmenti adataidat, így lemért értékeid és a változások mindig a kezed ügyében lesznek. A Xiaomi alkalmazása emellett hasznos tanácsokkal is ellát az egészségedhez vezető úton. A Mi Body Compositon Scale mérleg akár 16 személy számára fennálló memóriával rendelkezik, amely felismeri és elmenti a mért adatokat az adott profilokba. Az intelligens funkciókat így az egész család kihasználhatja.

Jelenlegi ára: 7 450 Ft
Az aukció vége: 2020-05-27 04:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése