2020. augusztus 6., csütörtök

Lego City 60235 Legújabb 2019-es Adventi Naptár, Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 4 880 Ft

Lego City 60235 Advent Calendar (Adventi Naptár),  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
 
 
Meglepetésnek kitűnő, mivel csak a Karácsonyi időszakban kapható, gyűjtőknek és a "mit vegyek Neki, már mindenféle legója van" dilemmában lévőknek kimondottan ajánlom.
Ez egy olyan doboz, amit nyugodtan adhat ajándékba bármelyik korosztály tagjának, biztosan mindenki örülni fog neki, mert a legjópofább legómakettek és -emberkék között a  MIKULÁS FIGURA csak ebben a készletben található meg!!!  
A doboz mérete 38x26x7 cm, amely 17 db legómakettet + 7db figurát tartalmaz (összesen 234db legóelem), amelyek közül néhány látható is a borítón.
 
A készlet ADVENTI naptár, vagyis 1-től 24-ig vannak számozva a kis ajtók, amiket kinyitva találja meg az ajándékot, amiket ugyanúgy össze- és szétszerelhet, mint bármelyik más legóelemeket, akár egymással is.
Hangulatos és kellemes látványvilágú, nagyon jól játszható készlet a sok figura miatt. Ezért és mivel teljesen új, gyerekeknek nyugodtan odaadható. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
Kitűnő ajándékötlet, ajánlom minden  LEGO  rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik különleges ajándékot keresőknek!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat. Ha egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, nézze meg a többit is az oldal alján a többoldalas galériában, biztosan talál még az Ön számára érdekeset közöttük, üdvözlettel:
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 4 880 Ft
Az aukció vége: 2020-08-07 02:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése