2020. augusztus 1., szombat

Panasonic Lumix DMC-TZ6 digitális fényképezőgép 10 MPx, 12x zoom - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

Panasonic Lumix DMC-TZ6 digitális fényképezőgép 10 MPx, 12x zoom 
Alig használt, újszerű fényképezőgép, bőr tokkal, töltővel eladó.
Eredeti ára 58. 900 Ft volt.
Dabasról lehet elvinni vagy postán tudom küldeni előre utalással.
Nagy felbontású videofelvétel
Kiváló minőségű felvételek a 10, 1 megapixeles felbontásban
12x-es optikai zoom
25mm-es nagylátószög
Beépített optikai képstabilizátor
Nagyméretű LCD kijelző
Intelligens Auto (iA) mód arcfelismeréssel
 
Intelligens Auto mód
Amikor a fényképezô gép iA módban van, az Intelligens motívumprogram-választó érzékeli a környezet tulajdonságait, és automatikusan választ a Tájkép, Portré, Makró, Éjszakai portré és az Éjszakai tájkép üzemmódok közül.
A gép egyúttal számos további, a kiválasztott motívumprogramhoz és az aktuális helyzethez igazodó speciális beállítást is elvégez, így biztos lehet benne, hogy minden alkalommal, amikor lenyomja az exponálógombot, gyönyörû fotó lesz az eredmény. Mivel az Intelligens motívumprogram-választó elvégzi Ön helyett a bonyolult feladatokat, minden korábbinál egyszerû bbnek és élvezetesebbnek fogja találni a fotózást.
Továbbá az AF követés funkció is megtalálható a készülékben, mellyel nyomonkövethető a fotóalany.
Arcfelismerő funkció
Az arcérzékelô funkció a képen bárhol elhelyezkedô arcot felismeri, és automatikusan megválasztja az optimális fókuszbeállítást és expozíciós értéket. Akár 15 arc észlelésére is képes egyetlen fotón, és automatikusan módosítja a beállításokat, ha azok pozíciója megváltozik. iA módban a fényképezô gép automatikusan elkezd fókuszálni anélkül, hogy félig lenyomná az exponáló gombot, így a váratlan fotótémákat is elcsípheti.
Intelligens LCD
Erô sen megvilágított helyen, például a szabadban, napsütésben az Automata LCD funkció több lépcsô ben, maximum 40%-kal megemeli a kijelzô háttérvilágításának erô sségét. Ha a felvétel sötét környezetben, például éjszaka vagy gyengén megvilágított környezetben készül, beállítja a képfrissítés sebességét, és kombinálja az összetett képpont-kiolvasási eljárással, ezáltal biztosítva a jól láthatóságot. Így erô s fényben és sötétben is jól látható képet kap az LCD-n, méghozzá automatikusan.
Film gomb
A készüléken külön gombot szenteltek a videofelvételnek, így nem szükséges bonyolult menükön keresztül indítani a felvételt. Elegendő csupán a Film gombot megnyomni és nem maradunk le egyetlen fontos pillanatról sem.
Venus Engine IV
A TZ6-ban a Venus Engine IV processzor vesz részt a képalkotásban. Ennek köszönhetően a zajszint is sokkal alacsonyabb, és a felvételek közben is lerövidíti a rögzítéshez szükséges időt például sorozatképeknél vagy videofelvételkor.

Jelenlegi ára: 38 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-01 20:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése