2020. október 26., hétfő

Nuk speciális cumik hasadékosoknak - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladók a képen látható speciális hasadékosoknak való cumik. 2 bármilyen üvegre rakható 1 pedig sima cumi. Németországból rendelték nekünk, de nem lett rá szükségünk. Ajándék hozzá a svéd etető itató pohár.
Átvehető 10. vagy 13. kerület Jász utcában .
Leírása:
Nagyméretű, kerek formájú cumi felsőrész, amely befedi a szájpadhasadékot
Az etetőlyuk egyéni igényeknek megfelelően helyezhető el
A szájpadhasadékkal született gyermekeknek gyakran problémát okoz az evés: nem tudnak a szájukban lefelé irányuló nyomást kialakítani, amely a szopizáshoz szükséges. Ez nagy mértékben megnehezíti, vagy lehetetlenné teszi mind a szoptatást, mind az általános etetőcumival történő cumisüveges táplálást.
A NUK MedicPro Cleft Palate speciális etetőcumi olyan ivást segítő eszköz, amely a szájpadhasadékkal született, valamint a szájsebészeti beavatkozás előtt álló babák speciális anatómiai igényeit figyelembe véve lett kifejlesztve.
A speciális etetőcumit kórházak is ajánlják: A cumi támogatja a szopizási, rágási és táplálkozási szokások és a majdnem természetes ivási folyamat kialakulását. A gömbölyű cumi elfedi a szájpadhasadékot, és megakadályozza, hogy a táplálék zavarja a gyermek légútjait. Ugyanakkor lehetővé teszi, hogy az étel nyállal keveredjen, ami jótékony hatással van az emésztésre.
A speciális etetőcumi kompatibilis minden kereskedelmi forgalomban kapható sztenderd cumisüveggel. Nem kompatibilis azonban a NUK FIRST CHOICE cumisüvegekkel.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-10-27 00:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése