2020. október 4., vasárnap

Pierre Cardin Neptune több funkciós babakocsi ELADÓ! - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Sziasztok! Saját termékeimet szeretném eladni a vatera piacán! Amennyiben kérdésed van, szívesen válaszolok rá. A termék postázása ajánlottan vagy személyesen történik. A ruháknál a cm-ben megadott méréseimet figyeld! Ha van időd nézz körül a többi termékeim között is! Sokféle termék eladásával foglalkozom,: babaruha, gyerek - felnőtt ruhákkal, könyvekkel, porcelánnal, régi tárgyakkal, stb.
Ennél a terméknél csak a személyes átvétel megoldható!
Eladó a képeken látható Több funkciós babakocsi szép állapotában. Pierre Cardin neptune márka. 2 gyerekem használta, lányom is fiam is. Mózeskosár később sportüléssé alakítható, autóba használható hordozó is van hozzá az első hónapokban. esővédőt adok hozzá, soha nem használtam. nagyon szerette a fiam, másfél éves koráig a mózeskosár részébe aludt az udvaron. egyetlen hibája, a tolókarnál a habszivacs szakadt, néhol a vázon karcolás, huzata mosható, eredeti ára 89000-ft volt. máshol is hirdetem leütés előtt érdeklődj légyszíves!
Mózeskosárrá alakítható sportülés, hordozó, alsó kosár, levehető és nagyobbítható kupola, állítható magasságú tolókar, egy lábbal kapcsolható hátsó fék, lábzsák.
A sportülés 3 pozícióban, kagylósan dönthető, a lábtartó 2 helyzetben állítható. Az ülés levehető karfával és 5-pontos biztonsági övvel rendelkezik. Az ülés alatt és mögött elhelyezett hevederek kioldásával az üléskagyló mózeskosárrá alakítható. Az ülés, illetve mózeskosár a vázra mindkét irányban felhelyezhető.
A babahordozó az ECE R44/04 szabványnak megfelel, 0-13 kg-ig használható, autóba beköthető. 3-pontos biztonsági övvel, övpárnával, szűkítő betéttel, gerincemelő alátéttel, lábzsákkal, állítható fogókarral és hinta funkcióval rendelkezik.


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2020-10-04 17:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése