2021. január 21., csütörtök

RECARO Young Sport autósülés, autós gyerekülés 9-36 kg, 9 hó-12 év, Bellini cherry/black huzattal - Jelenlegi ára: 34 99

Eladó egy Recaro Young Sport típusú, Trendline Bellini perforált cherry/black huzatú autósülés, autós gyermekülés. Az ülés 9-36 kg-ig, 9 hónapostól 12 éves korig használható.
Jellemzői:
I-II-III. kategória; többszörösen állítható magasságú fejtámla; kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem; dönthető, dőlésszöge több fokozatban állítható; kiváló minőségű huzatok: minden huzat levehető és 30° C-on mosógépben mosható; integrált 5 pontos belső biztonsági öv,  központi övfeszítős, magassága átfűzés nélkül állítható, a háttámla közepén egy mozdulattal lehet állítani; autóba rögzítés módja: az autó biztonsági övével 15 kg-ig (addig a gyermeket az ülés belső biztonsági öve tartja), utána az autó övét a gyermek előtt elvezetve;  ülésszűkítő betét, vállpárna, energiaelnyelő betét. Nagyon jó minőségű, biztonságos, szabványoknak megfelelő ülés.
Az ülést újonnan vettük, egy gyermek használta az egyik kocsiban (2 ülése volt). Minden tartozéka és az összeszerelési útmutató megvan (képeken látható), valamint a doboza is, ha szükség van rá. A váza törés- és repedésmentes, néhány alig észrevehető, apró karc előfordul a műanyag részeken. A huzata is hibátlan, szakadás, húzódás nincs rajta. Az ülésszűkítő betét teljesen új, nem használtuk. Szép, megkímélt állapotú, szerettük, vigyáztunk rá. : )
A főkép egy katalóguskép, hogy látszódjék alapállapotban összerakva. A többi kép a saját ülésről készült, a belső biztonsági öve nincs a képen befűzve (természetesen minden tartozéka megvan) és a legmagasabb fokozatba van állítva, mert már nagyobb gyerek használta.
Személyesen átvehető Budapesten a XXII., XI. kerületben és a belvárosban, de előzetes egyeztetés után akár máshol is.
Köszönöm a licitálást!

Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2021-01-21 23:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése