2021. május 23., vasárnap

Ritkaság!Gyönyörű nagyméretű cseppfüles Roamer óra az 1950-es évekből ritka cal: MST402 szerkezet - Jelenlegi ára: 34 9


Roamer
A ROAMER története 1888-ban kezdődött, amikor Fritz Meyer órásmester egy szép napon egyetlen óraalkatrész gyártására megnyitotta műhelyét. Alig telt el tizenöt év és Meyer vállalkozása egy komplett óraszerkezeteket gyártó céggé nőtte ki magát.
A siker nem maradt el, 1923-ra évi egymillió órát készítettek, 1932-ben 1200 dolgozó szerepelt a fizetési listán. 1940-ben találékony mérnökök kifejlesztettek és szabadalmaztattak egy felettébb ravasz megoldást az órák vízhatlanságának biztosítására. Ezt a több mint száz éve alapított svájci céget mindmáig az egyszerűség, megbízhatóság, eredetiség, mint legfontosabb alapvető értékek jellemzik.
Néhány mérföldkő a cég történetéből :
1888 Fritz Meyer megnyitja műhelyét fél tucat alkalmazottal egyetlen óraalkatrész gyártására Solothurnban, egy svájci kisvárosban a Jura hegység lábánál.
1904 A céget Meyer & Stüdelinek keresztelik, amely ekkorra már komplett óraszerkezeteket gyárt. A nagypontosságú és rendkívül megbízható „ MST” szerkezetek hamarosan nevet szereznek az iparágban.
1927 A cég saját óratokokat kezd gyártani, hogy kevésbé függjön a külső szállítók termékeinek minőségétől.
1940 A szakemberek kifejlesztenek és szabadalmaztatnak egy kiváló vízállósággal rendelkező és az óra könnyű javítását lehetővé tevő praktikus tokot.
1952 A vállalat vezető óramárkájáról ROAMER WATCH CO. S. A. -ra változtatja nevét.
1955 Megjelenik az Anfibio nevű masszív, vízálló óra sorozat, mely rendkívüli tartósságával és megbízhatóságával hamarosan világhírnévre tesz szert.
1972 ROAMER világszerte forgalmazni kezdi első kvarc-szerkezetét.
1974 A cég sikertörténetének csúcspontján csak a kínai piacon mintegy 250, 000 ROAMER órát értékesít, ebből a legtöbb Anfibio.
1983-1992 Ebben az évtizedben a vállalat minden energiáját a túlélésre fordította, miközben igyekezett megőrizni függetlenségét és identitását.
1993Új befektetők pezsdítik fel a vállalat vérkeringését. A változó piaci viszonyok kivételes lehetőséget kínálnak a ROAMER számára, hogy tanuljon a múltból és építeni kezdjen egy ígéretes jövőt.
1996-1997 A ROAMER ismerteti új marketing filozófiáját, a „ True Values” -t, azaz a „ Valódi Értékeket”, majd megalkotja „ Power 8” kollekcióját, mely fiatalos lendülettel, a vállalat erőteljes jelenlétét demonstrálva robban be az órapiacra.
1998-2000 A ROAMER átlépi a kritikus 100, 000 darabos éves termelést és tovább építi a „ Power 8” sikertörténetét. 2000 novemberében két újdonságot vezetnek be a piacra: a pezsgő színű PVD-t és az ébresztős GMT szerkezetet.
Gyűjteményből kihagyhatatlan de hordásra is kiváló gyönyörű nagyméretű nagyon ritka cseppfüles Roamer óra saját  MST402 szerkezettel kb az 1950-es évekből szép bőr szíjjal.
(swiss made)
Ritka kihagyhatatlan gyűjtői darab!
Mérete : 37mm korona nélkül.
Szép  számlap szép  mutatókkal. Szép nagyméretű ritka cseppfüles tok acél hátlappal. Szerkezete  teszi dolgát  működik.. Hozzá szép bőr  szíj . Igazi gyűjteményi darab de hordásra sem utolsó  ez a gyönyörű Roamer óra. A képek magukért beszélnek. Mérete : 37 mm korona nélkül.
Óráimnál tok polírozás krómozás ródiumozás aranyozás mutatók foszforozása 7 munkanapon belül megoldható.
Pontosság, járástartalék, megbízhatoság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét.
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "; felhasználó további termékei"; -re kattintva!
Posta: 900 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékban.


Jelenlegi ára: 34 900 Ft
Az aukció vége: 2021-05-24 04:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése