2021. július 30., péntek

Menedzserek kézikönyve - Heller, Robert - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Menedzserek kézikönyve - Heller, Robert
Ebben a könyvben a hatékony menedzsmenthez szükséges összes információt megtalálja a pénzügyi mérleg értelmezésétől a színvonalas csoportvezetésig.
A könyv átfogó útmutatót ad a kulcsfontosságú menedzseri képességek elsajátításához, az alapvető üzleti koncepciók megértéséhez és a sikeres karrier megtervezéséhez. A Menedzserek kézikönyve mind a kezdő, mind pedig a már gyakorlott, de tudásukat felfrissíteni szándékozó menedzserek számára hasznos olvasmány, legyenek akár nagyvállalat igazgatósági tagjai, vagy éppen egy családi kisvállalkozás ügyvezetői. Az üzlet pénzügyi vonatkozásainak megértésétől, az új technológiák megfelelő alkalmazásán keresztül egészen a marketing, az értékesítés és a hatékony kommunikáció fontos szerepéig, valamint a nemzetközi üzletek szempontjából alapvető fontosságú kulturális különbségek ismeretéig minden egyes témakörben alapvető fontosságú dolgokat olvashatunk.
A könyvben szereplő tanulmányok szerzői mind elismert szaktekintélynek számítanak saját területükön, akik a hatalmas tudásanyagon túl kézzelfogható tapasztalatokat adnak át. A hatékony menedzsmentet és ügyvitelt segíti a könyv végén található üzleti fogalmak szótára is.
Fordítók: Morvay Krisztina, Lászlai Noémi
Kiadó: Magyar Könyvklub, Budapest
Kiadás éve: 2002
Kiadás helye: Budapest
ISBN: 9633684129
Kötés típusa:: egészvászon kiadói borítóban
Terjedelem: 256 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 15. 50cm, Magasság: 22. 00cm
Súly: 0. 70kg
Állapot: Jó
Megjegyzés: Kiadói borítója enyhén karcos.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**124206848**)]

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 11:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése