2021. szeptember 23., csütörtök

Crosman DPMS SBR Full auto CO2 légpuska - Jelenlegi ára: 96 990 Ft

Az AR15-ös a világ talán legnépszerűbb fegyvere. Szinte nincsen olyan ország, vagy rendvédelmi, vagy katonai alakulat, ahol ne lenne megtalálható. Feltalálása óta számos altípus látott napvilágot, de a recept a mai napig ugyanaz maradt, maga a fegyver pedig modularitásával vívta ki magának ezt a helyet a leghasználtabb fegyverek közt.  
A Crosman legújabb darabja a DPMS SBR egyértelműen a különleges erőknél használt darabjának légfegyver megfelelője. Mivel licensz alapján készült, külső megjelenése hibátlan, arányai, és súlya is megegyezik az éles darabbal. Működése CO2 Blow-back-es, két darab 12 grammos CO2 patront kell a tárba tekernünk, acél BB-ből pedig 25 darabot tölthetünk a tárba. (egy gyorstöltőt is mellékel a gyártó a BB-khez. ) A tust 6 állásban ki-betolhatjuk, így gyakorlatilag méretektől függetlenül bárki képes használni a fegyvert.  
Az előagy mind a négy oldalán megtaláljuk a standard katonai szereléksíneket, melyekre 20-22 milliméteres sínre erősíthető kiegészítőket rakhatunk, mint például a markolat, lámpa, lézeres célmegjelölő, Rail-védő panelek... stb. Mint minden AR15-ös, ez a darab is teljes mértékben átalakítható a lövész igényei szerint. A fegyver tartozéka egy AFG markolat.  
Ami igazán különlegessé, és kihagyhatatlanná teszi ezt a puskát, az a Full auto képesség. A tűzváltókar segítségével tudjuk állítani a tűzmódot biztosított, egyeslövés, és teljes automata tűzmód közt. A hosszú cső miatt a lőtávra sem lesz panaszunk, hiszen akár 20 méterről is leadhatóak vele pontos lövések.  
A Crosman DPMS fegyvere házhoz viszi az élményt, és garantált szórakozást nyújt!  
Tulajdonságai:
Működése: 2x 12g CO2 patron
Patronok helye: tárban
Leadható lövések száma egy patronnal: 80-100 lövés
Csőtorkolati sebesség: 131 m/s (gyári értéken)
Kaliber: 4. 5 mm
Tárkapacitás: 25 db. BB lövedék
22 mm-es távcsősín
Tűzmód: Egyes/sorozat
Teljes hossz: 673 mm
Csőhossz: 525 mm
Tömeg: 2810 g
Gyártó: Crosman, USA


Jelenlegi ára: 96 990 Ft
Az aukció vége: 2021-09-23 17:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése