2021. szeptember 6., hétfő

Netamin Szerves Szelén 100 mg - 60 db tabletta - Jelenlegi ára: 2 290 Ft


Márka:
Netamin
Szállítási idő:
3 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
3 munkanap
Szelén ? az emberi élet nélkülözhetetlen nyomeleme
- A szelén létfontosságú nyomelem és antioxidáns
- Hozzájárul az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez
- Hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához
- Részt vesz a normál spermaképződésben
- SZERVES Szelénnel (L-szelenometionin)
- 2 havi adag!
Netamin Szerves Szelén 100 mg - 60 db tabletta
A szelén az esszenciális tápanyagok közé tartozik, ami azt jelenti, hogy az emberi szervezet nem képes maga előállítani, így kívülről kell bejuttatnunk.
A szelén jótékony hatásai*
- hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez
- hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez
- hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
- részt vesz a normál spermaképződésben
- hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához
* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.
A szelén hiányának okai
Ideális esetben a táplálkozásunk során kellene felvennünk a szükséges mennyiségű szelént. A szelén olyan ételekben található meg, mint a halak, diófélék vagy teljes kiőrlésű lisztek. A növényi és állati eredetű táplálékok szeléntartalma attól függ, hogy a talajban mennyi a szelén. Mivel Európa és Magyarország termőföldjei szelénben szegények, így a magyar emberek általában szelénhiányosak. Egyoldalú, vegetáriánus, fehérje szegény étkezés esetén ugyancsak gyakori a szelén hiánya, valamint a dohányzás is megfosztja a szervezetet a szeléntől.
A szervezet szelén szintje az életkorral fokozatosan csökken. 60 éves korunkra 7%-kal, 75 éves kor felett pedig már 24%-kal zuhan vissza a szelénszint. Mindezen okokból a természetes források mellett egészségünk megőrzése érdekében javasolt a szelén tartalmú étrend-kiegészítők alkalmazása.
A Netamin Szerves Szelén tabletta a szelént szerves kötésben, azaz L-szelenometionin formájában tartalmazza!
Adagolás: napi 1 tabletta szedése javasolt. A tablettát bő vízzel nyelje le!
OGYÉI notifikációs szám: 19690/2017
Figyelmeztetés!
A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak.
Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!
Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2021-09-06 23:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése