2021. november 30., kedd

Philips EnergyUp Energy light HF3419 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Saját dobozában eladó a képeken látható Philips típusú fényterápiás eszköz.
Egyszer volt csak használva az előírt 30 perc erejéig.
A fénynek köszönhetően teljesnek érzi magát energiával – természetes módon
A természetes fehér fény erősödik, mint a fényes napfény
Természetes fehér fény
Vezetékes, állítható szög
Fényintenzitás 10. 000 lux
Kezelési idő kijelző
naponta mindössze 20-30 percet eredményez; Használat olvasáskor, munkavégzéskor
Mindössze 20-30 perc egy nap EnergyUp bebizonyosodott, hogy élénkíti és javítja a hangulatot. Egyszerűen helyezze az EnergyLight karhosszát, hogy a fény elérje a szemét. Nem kell közvetlenül a fénybe néznie, ami azt jelenti, hogy más tevékenységeket is folytathat, e. B. reggeli, munka vagy olvasás. Mivel a fény nem tartalmaz UV sugárzást, és kényelmes és biztonságos a szeme számára, addig használhatja, ameddig csak akarja. (Ha este vagy lefekvés előtt használják, az elalvás késleltethető. ) A napi használat, akkor valószínűleg úgy érzi, a pozitív hatása EnergyUp belül 1-2 hét.
10. 000 lux – ugyanolyan intenzitású, természetes napfényként szolgál
A Philips EnergyUp akár 10 000 lux nagy fénysűrűségű fényt és a természetes napfényhez hasonló színt hoz létre. Ez az élénkítő fény úgy hat a testre, mint egy nyári nap, és kimutatták, hogy javítja a vitalitást és az energiát, elhajtva a fáradtságot és a téli depressziót. Az EnergyUp a legújabb Philips technológiát és a legújabb nagy teljesítményű Philips LED-es lámpákat használja. Ezek az innovációk biztosítják az EnergyUp karcsú kialakítását. Tehát kevés íróasztali helyet foglal el, és bárhol használható otthon vagy az irodában.
Egyenletes fényerő, tökéletes vizuális kényelem
Az EnergyUp egyedülálló világítási rendszert használ a tükröződés szabályozására a nagyobb kényelem érdekében. A diffúzorok, fényvisszaverők és szűrők egyedülálló kombinációja egyenletesen osztja el az erőteljes LED-et a teljes felületen. Ez szabályozza a tükröződés hatását, és megakadályozza a fényes ásásokat, közvetett fényt hozva létre, amely mindig kellemes.
Feszültség
100/240 V
Frekvencia
50/60 Hz
Lámpa típusa
Nagy teljesítményű
Kábel hossza
210 cm
Tápegység
18 W

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-30 19:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése