2022. március 6., vasárnap

Kiddy Energy Pro pajzsos gyerekülés 9-18 kg - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Kiddy Energy Pro (9-18 kg) gyerekülés
Eladó egy 3 évig használt, jó állapotban lévő, pajzsos, korábban tesztgyőztes, német gyártmányú gyerekülés. Biztonsági előnye más (nem pajzsos) gyerekülésekkel, hogy hirtelen fékezésekkor, ütközésekkor a pajzs védi a gyermek testét, és a hagyományos biztonsági öves megoldásokkal ellentétben lényegesen kisebb terhelés éri a nyaki részt. A pajzs további előnye, hogy lényegesen szabadabb érzést biztosít a gyermeknek, a felsőteste előre és hátra, illetve oldalra könnyebben tud mozogni.   Ugyanakkor amennyiben a pajzsot biztonsági övvel szabályszerűen rögzítették, akkor a gyermek az ülésből nem tud kiszállni.
Ajánlott termékvideók:
https: //www. youtube. com/watch? v=gPt8PV8gMlk
https: //www. youtube. com/watch? v=1Qubf0Z_SQc
A gyerekülés független AGR-tanúsítvánnyal rendelkezik, amely igazolja, hogy az ülés gerincbarát és kényelmes ülőpozíciót biztosít. Az ülés megerősített oldalvédelemmel és alváshoz ideális, párnázott fejtámasszal rendelkezik.  A gyereküléshez rögzíthető ülőpárna tartozik, amelyet háromféle formában is lehet használni a magasságkiegyenlítés érdekében: kb. 9-11 kg között összehajva, kb. 11-13 kg között kihajtva, 13 kg-tól pedig ülőpárna nélkül. Az ülés állítható magasságú fejtámasszal és a hosszabb utakhoz egy kényelmes fekvő pozícióval, és ahhoz döntőtámasszal rendelkezik. Az ülés nem ISOFIX-es, ezért különösen ajánlom azoknak, akik hosszú utakhoz egy dönthető ülést keresnek, vagy második autóba (esetleg nagyszülő autójába) keresnek egy használt, pajzsos ülést.  
Az ülés huzata könnyen eltávolítható és mosógépben mosható. Az üléshez rendelkezésre áll a teljes, papír alapú dokumentáció, amely egy praktikus tárolórekeszben tárolható az ülés hátsó részén.  


Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2022-03-06 01:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése