2022. október 15., szombat

Bakonyi Gyöngyi - Book of design / A design könyve - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
A BOOK OF DESIGN ÁTFOGÓ KÉPET AD A DESIGN VILÁGÁRÓL:
o képekkel illusztrálva mutatja be a könyvben szereplő tervezőket, cégeket, termékeket, megoldásokat, o kimondott célja a magyar és a nemzetközi design bemutatása, o amellett, hogy szórakoztat, ízlést formál, inspirál, tájékoztat és válogatást nyújt a legfrissebb hazai és nemzetközi trendekről, stílusokról, akár segít a tervezők, cégek konkrét bemutatásával, elérhetőségével is.
A Book of design fejezetei
- Érzéki design, Tárgyak - terek, portrék a design világából, Divat-Ékszer, Design szervezetek - a legnépszerűbb design területeket mutatják be.
A Book of design könyvet a www. design. hu szerkesztői készítették, akik sokéves, komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek mind a design szakma, mind az újságírás területén, továbbá a könyv egyik szerkesztője - Bakonyi Gyöngyi
- készítette 10 évvel ezelőtt a piacon nagyon sikeres Nagy Design Könyv-et, amelyet még mindig előszeretettel forgatnak az olvasók.
A Book of design magyar és angol nyelven 412 oldalon ( kemény kötésben ), 755 fotóval illusztrálva, közel 100 designert mutat be.
A Book of design hiánypótló a könyvpiacon, mind a szakmájukból adódóan, mind a hobbiból, szórakozásból a design iránt érdeklődő vásárlók számára.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2022-10-16 01:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése