2019. július 30., kedd

Outlet - Nintendo Switch Neon Red/Blue - R ( újracsomagolt) - Jelenlegi ára: 92 930 Ft

Nintendo Switch
 
A készülék bontott és újra csomagolt. (a gyártó által használt védőfóliákat eltávolították, az összes tartozék kicsomagolásra került).
2 év garancia érvényes az eszközre!
 
kategória: használt - sérülés mértéke: karcos hátlap és kijelző
(usedverygood2)
 
OUTLET
NINTENDO SWITCH 
6. 2 "érintőképernyő
Belső memória: 32 GB
Csatlakoztathatóság: NFC, infravörös, WiFi
Fejhallgató csatlakozó
Beépített sztereó hangszórók
Tartalmazza: Joy-Con konzol, HDMI kábel, dokkoló, karszalag, jobb és bal Joy-Con vezérlő, töltőz
 
 
NINTENDO SWITCH
 
 
A Nintendo ismét az élhullámon van.  Mostantól nem kell lemondania a játékról, csak azért, mert elhagyja a házat. Ezt az áttörést a Nintendo Switch lehetővé teszi. Folytassa a játékot útközben, a várószobában, a buszmegállóban, a kertben, a tevékenységek közötti szünetekben, ebéd közben és máshol.
Játsszon szóló, duett vagy akár 4n4 módban.  Harcoljon a konzol képernyőjén, vagy továbbítsa a játékot a tévére.  Kapcsolja be és játsszon.  Szabadon.
 
 
 
INNOVATÍV VEZÉRLŐK
 
 
A Nintendo Switch meglepő módon kínálja a játékot.  Mindkét Joy Cones használható önállóan, a jobb és a bal kezében.  A tartóba való beszerelés után egy ergonomikus szabályozót hoznak létre.
Telepítheti őket a konzolon, és mobilmódban is használhatja őket.  Miért kéne egyedül játszania, amikor duettet is tudna?  Fogja meg az egyik Joy-Con-t, és adja bartjának.  A realizmust fokozzák a fejlett HD rezgések.
 
 
 
JÁTSSZ OTTHON ...
 
 
Jó nap lesz.  A Nintendo Switch-el töltött nap.  Először csatlakoztassa a konzolt az állomáson és indítsa el a játékot a TV-n.  Most nyugodtan üljön le.  Elindítjuk a kalandot.
A nagy képernyős játék lehetővé teszi, hogy jobban megtapasztalja a történetet, és élvezze a mesés színes grafikát.  Az otthoni audiorendszert is használhatja.  És amikor el kell hagynia a házat, egyszerűen húzza ki a konzolt, és vigye magával.  A játék folytatódik a Nintendo Switch segítségével.
 
 
 
... JÁTSZANI ÚTKÖZBEN
 
 
A Nintendo Switch minden utazást megkönnyít Önnek.  Ezen a konzolon tud játszani a vonaton, az autóban és a komp fedélzetén.  Ez lesz Önnel a szállodában, a pikniken és ünnepnapokon.  Elviheti egy barátjához néhány házzal arrébb, és a nagymamához Magyarország túlsó végébe is.  Ha egy forgalmi dugóban áll, vagy a villamoson zötykölődik sem kell abbahagynia a játékot.  A készülék 6, 2 hüvelykes képernyő HD-mátrixral rendelkezik.  Egy töltéssel akár 6 órát is lejátszhat, és bővítheti a 32 GB-os flash memóriát egy memóriakártya-olvasóval.
 
 
 
PÁRBAJ VAGY ÖSSZEFOGÁS
 
 
Ossza meg a mulatságot.  A Nintendo Switch segítségével kihívhat barátait a Joy-Con vezérlőkkel szemben.  A játék életszerű, azaz integrálja és intenzívebbé teszi az érzelmeket.  Felébreszti a harcot és ... nagy örömet nyújt.
 Próbálja ki a többjátékos módot, ahol a 4vs4 párbaj is lehetséges.  Itt az ideje, hogy egyesítsük az erőket és elérjük a virtuális trófeákat.  
 
 
 
SZÜLŐI FELÜGYELET
 
 
Tartsa szemmel, hogy mit csinálnak a gyerekek online.  A szülői felügyeleti rendszer nemcsak a Nintendo eShop vásárlásainak kezelését teszi lehetővé, hanem annak ellenőrzését is, hogy a cím megfelel-e a gyermek korának.
Azt is eldönti, hogy a fiatal játékosok megoszthassák-e a Social Media eredményeit, és mikor kell befejezniük a játékot.
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 92 930 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése