2020. május 16., szombat

Delimano Joy Chopper 3in1 -- kézi aprítógép-- - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

Eladó egy új , nem használt Delimano Joy Chopper 3in1 -- kézi aprítógép--. Eredeti csomagolásában. ellenőrzés céljából lett kibontva.
Főzz rekordidő alatt!
Ez a sokoldalú konyhai segédeszköz kiváló társad lesz a konyhában. Egyszerű, strapabíró kialakításának köszönhetően a Delimano Joy kézi aprító hosszú ideig segítségedre lehet abban, hogy változatos és egészséges fogásokkal kedveskedj családodnak.
Aprít
Zúz
Kever
Tárol
2 pengével és 2 keverő kiegészítővel
A 4 részes pengékből és keverőkből álló kiegészítő multifunkcióssá teszi ezt a nagyszerű eszközt, így nem csak darálni és aprítani tudsz vele, de akár habot vagy tojást is könnyen felverheted. Ideális mindennapi használatra. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható, 360 ml-es aprító és 600 ml-es teljes kapacitása a legtöbb finomság elkészítéséhez elég.
Egyedülálló kétkéses rendszerének köszönhetően kevesebb idő alatt, rendkívüli hatékonysággal és precizitással dolgozik. A két kés ráadásul a konyhai feladatnak megfelelően kombinálható.
Egy penge - kiváló fűszerek, fokhagyma, chili, csokoládé aprításához.
Dupla penge - alkalmas dió, mogyoró, zöldségek, hagyma, sajt aprításához.
Habverő - alkalmas majonéz készítéséhez, tojáshab vagy habtejszín felveréséhez.
Szószkeverő - elkészítheted vele a legfinomabb önteteket.
Nagyobb mennyiség rövidebb idő alatt
A rozsdamentes acél kések minden alkalommal egyenletes teljesítményre képesek. Mindez azt jelenti, hogy a Delimano Joy aprító sokkal hamarabb végez az aprítással, turmixolással, pürésítéssel, mint a hagyományos egykéses aprítógépek. Ráadásul könnyen egy- vagy kétkéses aprítóvá alakítható a konyhai feladatnak megfelelően.
A pulzusfunkcióval ellátott,  egyérintéses gomb segítségével figyelemmel követheted az aprítást,  és a különböző céloknak megfelelően másképpen dolgozhatod.
Magvak, csokoládé, keksz, gyümölcs, zöldség, fűszernövények, hús vagy kenyér – a Delimano Joy aprító szinte bármit aprít.  Másodpercek alatt készíthetsz:
feldarabolt zöldséget és fűszernövényeket a levesbe és a salátába
zsemlemorzsát a steakhez
egészséges zöldség- és gyümölcspürét
finom feltéteket fagylaltra és csokoládédarabokat kekszbe
tápláló babaételt, amit a babája imádni fog
házi készítésű krémeket és sok mást.


Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2020-05-16 13:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése