2021. július 12., hétfő

Garmin Vivoactive HR okosóra - Jelenlegi ára: 19 000 Ft


Garmin Vivoactive HR okosóra a képeken látható állapotban eladó!
Működik, jó! A kijelző be volt törve, de ki lett csréltetve. A gombok nehezebben reagálnak, működését nem befolyásolja.
Garmin Vivoactive HR Okosóra, Fekete
 
Jellemzők:
- GPS-es okosóra, napfénynél is olvasható, nagy felbontású, színes érintőkijelzővel
- Beépített sportalkalmazások, GPS-es futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz és egyebekhez - nincs szükség telefon csatlakoztatására
- A Connect IQ™ áruházból ingyenes letölthető óraszámlapokkal, widgetekkel és alkalmazásokkal teljesen személyre szabható
- Okos értesítések fogadása arra alkalmas telefonról
- Akár 8 napos akkumulátoros üzemidő óra/tevékenység követő módban, vagy akár 13 óra GPS használatával
 
 
Teljes szívvel, mindig
 
Az Elevate™, csuklón mérő szívritmus technológiával mellőzheti a mellkaspántokat. A szívritmus adatait felhasználva a vívoactive HR kiszámítja az elégetett kalóriát, így pontosabb összesítést nyújt a teljesítményéről sportolása során.
 
Insights a Garmin Connect felületről
 
Napja során a vívoactive HR automatikusan szinkronizál a Garmin Connect felülettel, mely ingyenesen elérhető és speciális javaslatokat tesz, hogy könnyebben felülmúlhassa az előző napi eredményeit. Ezek lehetnek például tippek, hogy többet mozogjon a napi cél elérése érdekében vagy értesítések, ha elérte már valamelyik mérföldkövet. Ezen felül az egészséges életvitellel kapcsolatban is javaslatokat ad.
 
 
 
Irány futni - A beépített gyorsulásmérőjével és GPS vevőjével a vívoactive HR kültéri- és beltéri futáskor is egyaránt ideális társ. Beállíthat rezgő értesítéseket szívritmusra, ütemre vagy séta/futás intervallumokra is. Számos egyéb edzőfunkciója mellett elérhető az automatikus kör és automatikus szüneteltetés is. Edzése után egy összesítésben tekintheti át a megtett távolságot, elégetett kalóriát, átlagos ütemet és az edzési időt.
Kerékpáron- A GPS-es kerékpáros alkalmazás méri az időt, távolságot, sebességet és elégetett kalóriát.
Merüljön bele- Irány a medence, ahol láthatja a statisztikáit, például az összesítéseket és a szakaszok hossza, tempója, csapásszám és típus.
A golfpályán is megállja a helyét - Leegyszerűsített green nézetével biztosítja a tájékozódást és a távolságok becslését, számolja a pontjait és ha túllépte a par-t. Segít akkor is, ha helyzetéből adódóan nem látja a green-t, valamint gombnyomással kiszámítja az ütés hosszát.
A sípályán - Egy síelős napon vagy snowboardozás közben is jól jön a vívoactive HR. 3D sebességet mér, így a sebesség és távolság adatokhoz hozzáveti az emelkedést/süllyedést, valamint a koordinátát.
 
 
 
Maradjon kapcsolódva
 
A vívoactive HR szolid rezgéssel jelzi az összes olyan értesítést, mely az arra alkalmas készülékéről érkezik - telefonhívások, közösségi média értesítések, és az egyéb alkalmazások közlendői. A vívoactive HR még az időjárást is mutatja (hőmérséklet, csapadék, stb... ).


Jelenlegi ára: 19 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-12 16:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése